ششمين همايش آشنايي با كارآفرينان برتر كشور در دانشگاه تربيت معلم برگزار شد
ششمين همايش آشنايي با كارآفرينان برتر كشور از سوي سازمان همياري و اشتغال فارغ التحصيلان جهاد دانشگاهي واحد تربيت معلم در اين دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي واحد تربيت معلم ، مدير سازمان همیاری اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهها شعبه جهاد دانشگاهی واحد تربیت معلم گفت: طی یکسال گذشته با همراهيها و حمايتهايي كه از سوي موسسه كار و تامين اجتماعي صورت گرفته است، دو هزار نفر از صاحبان بنگاههاي اقتصادي و يا علاقهمندان راهاندازي كسب و كار، در دوره های آموزش کارآفرینی و مهارتهای کسب و کار این سازمان آموزش دیده اند.
احمدرضا فیروزی در ششمین دوره آموزش کارآفرینی و مهارتهای کسب و کار در دانشگاه تربیت معلم کرج اظهار داشت: سازمان همیاری اشتغال فارغ التحصیلان جهاد دانشگاهي در سال 79 با توجه به افزايش نرخ بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی ، بر اساس تصويب شوراي عالي انقلاب فرهنگي فعالیت خود را با محوریت مشاركت در ايجاد زمينههاي اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهي آغاز کرد و جهاد دانشگاهي واحد تربيت معلم نيز از همين سال فعاليتهاي خود را در محورهاي مرتبط به انجام رسانيده است.
وی افزود: آموزش و مشاوره در حوزه کارآفرینی، آموزش مهارتهاي كسب و كار ويژه متقاضيان بنگاههاي اقتصادي ، طراحي و برگزاري همايشها و نشستهاي تخصصي مختلف درخصوص كسب و كار و كارآفريني ، برگزاری دوره های متعدد بر اساس نیازسنجی از مخاطبین، طراحی و تدوین ویژه نامه ها و نشریه های مختلف در زمينه كارآفريني از جمله فعالیتهای واحد تربیت معلم این سازمان بوده است. وي يكي ديكر از محورهاي فعاليتهاي اين سازمان را محور طراحي و تدوين پژوهشهاي كاربردي اشتغال و كارآفريني دانست و افزود : تدوين بيش از 20 طرح پژوهشي و تيپ شغلي و از جمله تدوين و ارائه طرح توسعه کسب و کارهاي خانگی به دولت و تصويب آن در هيات دولت از جمله فعالیتهای واحد تربیت معلم این سازمان بوده است.
فیروزی هدف از برگزاری این همایش را نيز معرفی الگوهای موفق كارآفريني به فارغ التحصیلان و صاحبان بنگاههاي اقتصادي، ترغیب و تشویق مخاطبان به فعالیتهای کارآفرینانه و تحقق الگوی یک فارغ التحصیل یک کارآفرین دانست.
بر اساس اين گزارش ، جمال منصوريار معاون اداره كار شهرستان كرج در اين همايش گفت: موضوع كار آفريني سابقه چندان زيادي در كشور ندارد و توجه به اين مساله در دهه اخير باعث شد رويكرد مسوولان و مجريان به بحث كارآفريني سوق پيدا كند.
منصوريار خاطرنشان كرد: در برنامه چهارم توسعه مقرر شده كه منابع داخلي بانكها به سمت و سوي كارآفريني سوق يابد كه در اين راستا هر سال قريب به 35 هزار ميليارد تومان اعتبار براي اجراي طرحهاي اقتصادي زودبازده از ابتداي اين برنامه اختصاص يافته است.
معاون اداره كار شهرستان كرج تصريح كرد:در سال گذشته در استان تهران قريب به دو هزار ميليارد تومان به امر كار آفريني اختصاص يافت و 20 هزار طرح نيز در اين استان به بانكهاي عامل ارسال شد.
منصوريار در پايان اظهار كرد: ما در تلاش هستيم تا با كمك كارآفرينان در كنار اعطاي تسهيلات آموزشهاي كارآفريني، نرخ بيكاري فارغ التحصيلان دانشگاهي را از 6/13 درصد به نرخ تك رقمي برسانيم.
در ادامه اين همايش بهروز فروتن، رييس شركت صنايع غذايي بهروز، گفت: من 55 سال است كه مشغول به كار هستم و 45 سال در سمت مدير و 30 سال هست كه صنايع غذايي بهروز را در دست گرفتم من جوهر كار را از دوران كودكي يعني زماي كه در مقطع دبستان بودم يا كار در ريخته گري، آهنگري و نجاري به دست اوردم و يكي از رمزهاي موفقيت خود در دوران جواني را به دليل يادگيري كار در دوران كودكي ام ميدانم و در دوران جواني كارم را با معلمي آغاز كردم و هيچ وقت زندگي را به سختي نديدم، چرا كه زندگي را يك شور باور و يك بازي ميدانم و من به آنچه كه امروز ايستادم و افتخار ميكنم مربوط به چيزهايي كه به دست آوردم نيست بلكه مربوط به نداشتههايي است كه با تلاش و كوشش آنها را به داشتههايم تبديل كردم.
در ادامه اين همايش آرش خاتمي، مدير عامل شركت «آريا وند» به عنوان يكي ديگر از كار آفرينان برتر كشور گفت: يكي از عوامل اصلي در موفقيت من صداقت با مشتريان، درستكاري در كار و تلاش و پشتكاري است.
حاتمي افزود: من كار تبليغات خود را با 12 ميليون تومان شروع كردم و با اين كه سرمايه زيادي نداشتم ولي چون درد كساني را كه در كار تبليغات بودند را ميدانستم و عدم توجه به تهديد رقبا، استفاده از تجربيات وماشينهاي مدل بالا و با كيفيت توانستم در اين كار موفق شوم به طوري كه در حال حاضر اين شركت ظرفيت فروش 200 ميليون دلار در سال را دارد.
عباس شيريان، مدير هتلهاي زنجيرهاي پارسيان نيز به عنوان يك كارآفرين برتر در اين همايش با اشاره به اين كه وي داراي فوق ليسانس هتلداري و دكتري مديريت اجرايي از دانشگاه اسكاتلند است، گفت: من 18 سال سابقه فعاليت در صنعت هتل داري دارم و در حال حاضر اين شركت دو هزار و 800 پرسنل كاري دارد كه در اين بخش بيشتر مهارت كاري را مدنظر قرار ميدهم تا تحصيلات و مدرك به طوري كه آشپز هتل من با وجود اين كه سطح سواد بالايي ندارد ولي به دليل مهارت كاري ماهي يك و نيم ميليون تومان حقوق دريافت ميكند.
مدير هتلهاي زنجيرهاي پارسيان با اشاره به اين كه هتلداري در كشور ما هنوز به عنون يك صنعت شناخته نشده خاطرنشان كرد: اساتيد دانشگاههاي كشور هنوز به يك نظر قطعي و مسلم مبني بر صنعتي بودن كار هتل داري نرسيدند هر چند در كشورهاي اروپايي اين كار به عنوان يك صنعت مطرح بوده و به عنوان يك صنعت درآمدزا شناخته شده است.
در ادامه اين برنامه و پس از سخنان كارآفرينان برتر در مورد خصوصيات افراد كارآفرين، نحوه به موفقيت بيشتر رسيدن كارآفرينان، راههاي ترويج و توسعه كارآفريني و مشكلات موجود در كارآفريني، كارآفرينان حاضر در برنامه سوالات خود را در زمينه كارآفريني مطرح كردند و كارآفرينان برتر نيز به آنها پاسخ دادند.
لازم به ذكر است،در پايان اين همايش از كارآفرينان حاضر در همايش ، با اعطاي لوحها و تنديسهايي تقدير به عمل آمد.ح/الف
١٦:٢٩ ١٨/٠٩/١٣٨٦