١٦:٢٣ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
اشتغال
رييس موسسه كار و اموراجتماعي كشور در دانشگاه تربیت معلم :
رتبه سيزدهم شاخص توسعه انساني را در بين كشورهاي منطقه داريم

مراسم افتتاحيه دوره آموزشهاي تربيت مربي كار آفريني استان های تهران ، قزوین ، زنجان ، سمنان و کرج ، با حضور دكتر محمدرضا سپهري ـ رييس موسسه كار و امور اجتماعي كشور ـ در دانشگاه تربیت معلم تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي واحد تربيت معلم ، دكتر محمدرضا سپهري ـ رييس موسسه كار و امور اجتماعي كشور ـ در مراسم افتتاحيه دوره آموزشي تربيت مربي كارآفريني در دانشگاه تربيت معلم تهران گفت: طي سال‌هاي اخير به كارآفريني در كشور توجه ويژه شده است چرا كه براي رسيدن به افق چشم‌انداز 20 ساله به ويژه رسيدن به شعار رتبه اول منطقه از لحاظ علمي، فناوري و رشد اقتصادي نيازمند توجه به امر كارآفريني هستيم.
وي با اشاره به اينكه نرخ رشد اقتصادي كشور در حال حاضر پنج تا شش درصد است و رتبه 13 شاخص توسعه انساني در بين كشورهاي منطقه را داريم افزود: رسيدن به افق چشم‌انداز 20 ساله و افزايش نرخ رشد اقتصادي و شاخص توسعه انساني تنها با كمك كارآفريني تحقق مي‌يابد.
سپهري با تاكيد بر اينكه ايجاد انقلاب صنعتي به كمك كارآفريني نيازمند تغيير نگرش‌ها و تفكر افراد جامعه است خاطر نشان كرد: اقتصاد دولتي مبني بر نفت مانع رشد و توسعه اقتصادي است چرا كه اقتصاد دولتي از كارايي و بهره‌وري پاييني برخوردار است به همين خاطر براساس فرمايشات مقام معظم رهبري به دنبال اجرايي كردن اصل 44 قانون اساسي دركشور هستيم يعني با انقلاب صنعتي به كمك كارآفريني سهم دولت اقتصاد را به 20 درصد و سهم بخش خصوصي را به 80 درصد برسانيم كه اين امر مستلزم ايجاد محيط رقابتي و به كارگيري سرمايه‌ها و استعدادهاي مردمي است.
وي افزود: كارآفريني باعث استفاده از ظرفيت‌هاي بلااستفاده در اقتصاد، ايجاد محيط رقابتي، بهبود كيفيت محصولات توليدي، توسعه صادرات غير نفتي و توسعه انتقال تكنولوژي و فناوري‌هاي جديد مي‌شود.
رييس موسسه كار و تامين اجتماعي كشور با تاكيد بر اينكه افزايش نرخ رشد بهره‌وري اقتصادي در كشور نيازمند ايجاد محيط رقابتي است تصريح كرد: با ايجاد محيط رقابتي منابع بهينه تخصيص مي‌يابد و باعث كاهش و رفع فقر و بهبود كيفيت زندگي مردم و موجب ارتقاء كمي و كيفي درآمد سرانه مي‌شود به همين خاطر توسعه كارآفريني واقعا به صورت يك ضرورت در جامعه نياز است.
سپهري همچنين در ادامه، ايجاد كسب و كارهاي جديد را نيازمند توسعه فعاليت‌هاي كارآفريني دانست و گفت: هر چه ايجاد محيط‌هاي كسب و كار جديد بيشتر باشد نشان از بهبود و فضاي كسب و كار است و هر چه سوله‌هاي نيمه ساخته رها شده بيشتر نشان از عدم مناسب بودن فضاي كسب و كار است كه توسعه كارآفريني باعث ايجاد شركت‌ها و شهرك‌هاي جديد صنعتي در كشور مي‌شود.
وي با تاكيد بر اهميت و كوچك‌ سازي بدنه دولت در كشور اظهار كرد: هر چه بدنه دولت بزرگتر باشد با رشد اقتصادي تناسب عكس دارد و باعث كاهش رشد اقتصادي مي‌شود چون كارآيي لازم را ندارد و كوچك سازي به سمت توسعه خصوصي سازي به كمك كارآفريني باعث رشد اقتصادي كشور خواهد شد.
سپهري در پايان گفت: افراد كارآفرين انسان‌هاي ريسك پذيري هستند و اين افراد بايد نگاه اقتصادي داشته باشند تا تفكر كار آفريني آنان پايدار بماند.p/hgt

١٨:٠٤ ١٠/١٢/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد