مدیر دفتر اشتغال و کارآفرینی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران:
طرح آموزش کارآفرینی در حوزه سلامت برای نخستین بار اجرا می شود
مدیر دفتر اشتغال و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران، این دفتر را اولین مرکز ارائه دهنده و برگزار کننده دوره های کارآفرینی حوزه سلامت در سطح کشور دانست.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران،دکتر مهدی حسینیان گفت: کارآفرینی در حوزه سلامت طرحی ارزشمند و تاثیرگذار در شکوفایی اندیشه های نو در عرصه سلامت است.
وی رفع معضل بیکاری، فرصت سازی، گشودن مسیرهای نو و نوآوری در زمینه اشتغال دانش آموختگان را از اهداف عمده دفتر اشتغال و کارآفرینی عنوان کرد و افزود: مهمترین نیاز کارآفرینان، آموزش است. در این راستا دفتر اشتغال و کارآفرینی اقدام به برگزاری دوره های گام به گام 72 ساعته کارآفرینی زیر نظر سازمان اشتغال و همیاری دانش آموختگان جهاد دانشگاهی و با همکاری وزارت کار و تامین اجتماعی نموده است.
حسینیان تصریح کرد: این دوره ها با هدف ذهنیت بخشی به کارآفرینان و آشنایی آنها با قوانین، مقررات و پیش نیازهای یک شغل به صورت علمی برگزار می شود به طوریکه در پایان دوره، شرکت کنندگان یک طرح اقتصادی بر مبنای همان شغل ارائه داده و در صورت موافقت با آن طرح، گواهینامه پایان دوره را دریافت می کنند.
وی از برگزاری جشنواره نوآوری و شکوفایی در عرصه سلامت خبر داد و گفت: با توجه به نامگذاری سال جاری به نام سال نوآوری و شکوفایی، دفتر کارآفرینی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران اقدام به برگزاری جشنواره ای با همین نام در عرصه سلامت نموده است. وی افزود: این جشنواره با هدف شناسایی ایده های نو، شناسایی ظرفیت های کارآفرینان، ایجاد فضای تعامل و نوآوری در حیطه سلامت و مهمتر از همه عملیاتی کردن طرحهای کسب و کار ارائه شده به صورت BP برگزار می شود.
دکتر حسینیان تصریح کرد: جشنواره نوآوری و شکوفایی در حوزه های سلامت شهری، سلامت اجتماعی، فناوری و سلامت، آموزش سلامت، خدمات سلامت و رسانه و سلامت، در نیمه دوم سال جاری برگزار می شود و پس از فراخوان عمومی و ارزیابی طرحها توسط کارشناسان، از کارآفرینان و ایده های برتر ملی و فراملی تاثیرگذار در عرصه سلامت، قدردانی شده و زمینه عملیاتی شدن آنها توسط جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران فراهم خواهد شد.
وی با بیان اینکه در سند چشم انداز، آموزش های تخصصی بویژه آموزش در حوزه اشتغال از جایگاه خاصی برخوردار است، افزود: در حال حاضر بیش از 100 دوره آموزش تخصصی پزشکی و علوم پزشکی با رویکرد کارآفرینی در حوزه سلامت در مرحله تدوین و برخی از آنها در مرحله اجرایی است.
دکتر حسینیان خاطر نشان کرد: آموزشهای ارائه شده در جهاد با هدف پر کردن خلاءهای آموزشی و ارتقاء سطح علمی پزشکی به صورت ملی و بین المللی هماهنگ شده و ما قصد داریم حداقل 10 درصد از برنامه های آموزشی را به صورت بین المللی تدوین کنیم.
مدیر گروه آموزشهای تخصصی جهاد دانشگاهی به برخی دوره های آموزشی دیگر اشاره کرد و گفت: دوره هایی نظیر آموزش های فوق تخصصی آرتروسکوپی با لیزر برای ارتوپدها، PCN ویژه اورولوژیست ها، آندوسکوپی ویژه متخصصین داخلی، لیزر در پزشکی ویژه متخصصین پوست ومو، دوره های طب هومیوپاتی، طب سوزنی، طب سنتی، گیاهان دارویی، طب اورژانس، BCS، جراحیهای کوچک در مطب و ترک اعتیاد ویژه پزشکان عمومی از آن جمله هستند.
دکتر حسینیان تصریح کرد: ستاد اشتغال و کارآفرینی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در سال جاری ضمن گسترش آموزشهای تخصصی با رویکرد کارآفرینی، اولویت خود را در گسترش فعالیتهای پژوهشی در حوزه سلامت قرار داده است که بزودی طرحهای تدوین شده در این عرصه، در دسترس علاقه مندان قرار خواهد گرفت.ح/الف
١١:١٦ ١٢/٠٦/١٣٨٧