٢٢:١٤ ٠١/٠٩/١٤٠٣
اشتغال
دبير شبکه پارک ها و مراکز رشد استان تهران:
تسهيلاتي در قالب اقساط بازپرداختي به شركت‌‏هاي عضو مراكز رشد اختصاص مي‌‏يابد

پارك‌‏هاي فناوري با تامين هم افزايي و زير ساخت‌‏هاي حمايتي ، جذابيت‌‏هايي را براي استقبال شركت‌‏ها مطابق با استاندارهاي روز دنيا ايجاد مي‌‏كنند.
مهندس رامين نواب پور ، دبير شبكه پارك‌‏ها و مراكز رشد استان تهران و معاون فناوري مركز رشد ICT جهاد دانشگاهي، درگفت وگو با خبرنگار ايلنا، با اشاره به مراكز رشد و پارك‌‏هاي فناوري ، اظهار داشت: براساس ميزان موفقيت و عملكرد شركت‌‏هاي عضو مراكز رشد ، تسهيلاتي در قالب اقساط بازپرداختي به آن‌‏ها تعلق مي‌‏گيرد.
وي ، با اشاره به تخفيف‌‏هايي كه ممكن است به شركت‌‏هاي فعال در مراكز رشد اختصاص يابد ، گفت: سعي ما بر اين است كه به اين اعضا كمك كنيم تا براي استقرار در مكان ديگر نيز مشكلاتي نداشته باشند.
مهندس نواب پور ، 43 مركز رشد در سطح كشور را مراكز رشد فناوري دانست و ياد آور شد: وزارت كار در نظر دارد مراكزي را به عنوان مراكز رشد كسب و كار يا كار آفريني تاسيس كند كه شرط ورود به اين مراكز ارايه دهنده ايده مرتبط با هر نوع كسب و كاري مي تواند باشد.
وي ، با بيان اين كه مراكز رشد فناوري و پارك‌‏ها مجوز خود را از معاونت فناوري وزارت علوم مي‌‏گيرند ، در خصوص تفاوت ميان پارك‌‏ها و مراكز رشد ، اظهار داشت: مراكز رشد كسب و كارهايي را كه در يك مرحله خاصي از رشد قرار گرفته و به بلوغ نرسيده‌‏اند را جذب و حمايت مي‌‏كند ، اما پارك‌‏ها به شركت‌‏هاي توانمندي خدمات مي‌‏دهد كه بتوانند وارد عرصه‌‏هاي جديدي در حوزه كسب و كار خودشان شوند تا بتوانند در سطوح ملي و فراملي توانمندي‌‏هاي خود را توسعه دهند.
دبير شبكه پارك‌‏ها، افزود: پارك‌‏ها با ايجاد هم‌‏افزايي ، مجموعه‌‏اي از شركت‌‏ها و واحدهاي تحقيقات و توسعه را گرد هم آورده و زيرساخت هاي پيشرفته را تامين و فراهم مي‌‏كنند ، اما مراكز رشد زيرساخت‌‏هاي اوليه را مهيا مي‌‏كند.
نواب پور، تصريح كرد: در حال حاضر 13 پارك فناوري در سطح كشور وجود دارد ، به طوري كه سهم تهران از اين ميان 3 پارك شامل پارك فناوري تربيت مدرس ، دانشگاه تهران و پرديس است.
معاون فناوري مركز رشد ICT جهاد دانشگاهي ، در خصوص پارك فناوري پرديس ، گفت: اين پارك وابسته به دفتر همكاري‌‏هاي فناوري رياست جمهوري است كه با همكاري دانشگاه صنعتي شريف در شهرستان بومهن تاسيس شده و در حال حاضر به نوعي فعال بوده و شركت هايي را نيز پذيرش كرده است.
وي ، ياد آور شد: از شركت‌‏هاي عضو پارك‌‏هاي فناوري تحقيق ، توسعه و بخش‌‏هاي را كه نياز به ارتباط مستقيم با مشتري ندارد را در اين پارك‌‏ها اجرا مي‌‏كنند.
مهندس نواب پور ، جذابيت پارك‌‏هاي فناوري را در اجتماع تخصص‌‏ها و توانمندي‌‏هاي مختلف شركت‌‏هاي عضو آن دانست و بيان داشت: تشكيل مجتمع تخصصي در يك مكان توليد هم افزايي و تعامل مي‌‏كند و به اين ترتيب ، رقابت مشاركتي ايجاد خواهد شد.م/د

١٧:١٧ ١٠/١٢/١٣٨٤
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد