٠٠:٥٧ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
اشتغال
دومين "همايش چشم‌انداز و راهكارهاي توسعه اشتغال در استان مركزي در بخش صنعت" برگزار ‌شد

به همت سازمان همياري اشتغال دانش آموختگان شعبه جهاددانشگاهي واحد استان مركزي دومين "همايش چشم‌انداز و راهكارهاي توسعه اشتغال در استان مركزي در بخش صنعت" نهم تيرماه با حضور استادان دانشگاه‌ها، كارشناسان، صاحبنظران و مسئولان كشوري و استاني در سالن شهيد چمران دانشگاه اراك برگزار ‌شد.
به گزارش روابط عمومي سازمان همياري اشتغال دانش آموختگان،در اين همايش كه با هدف شناسايي راهکارهاي ايجاد تحول در نگرش مديران استان و به منظور همراهي و همکاري آنها، ارتقاي ارتباط بين دانشگاه و بخش صنعت در استان در راستاي تلاش براي رفع مشکل بيکاري بررسي سياست‌هاي اقتصادي کشور در زمينه اشتغال در بخش صنعت استان مرکزي برگزار ‌شد، شعباني‌فر استاندار استان مركزي و برخي از معاونان وي، علي احمدي معاون جهاد دانشگاهي و رئيس سازمان اشتغال دانش آموختگان و برخي از مديران اين سازمان، دكتر سپهري رئيس موسسه كار و تامين اجتماعي و برخي از مديران اين موسسه، نظام‌دوست رئيس جهاد دانشگاهي واحد استان مركزي و برخي از معاونين و مديران اين واحد و ساير مسوولين استاني حضور داشتند.
دكتر غفاري، دبير همايش درمراسم افتتاحيه اظهار كرد: استان مركزي با وجود پتانسيل‌هاي بسيار صنعتي، هنوز با مشكل بيكاري دست و پنجه نرم مي‌كند.
غفاري افزود: علي‌رغم نوساناتي كه در نرخ بيكاري در سطح كشور در برهه‌هاي مختلف زماني ايجاد شده و ماهيت آن تغييراتي كردهاست اما هنوز اين پديده به عنوان يك مشكل اساسي در اقتصاد كشور خودنمايي مي‌كند.
وي با تأكيد بر اين كه بيكاري شهري امروزاز عمده مشكلات كشور است، گفت: معمولا همه دولت‌هايي كه تاكنون زمام امور را به دستداشته‌اند به نحوي به مقابله با اين معضل برخواسته و سياست‌هايي را در اين زمينه اتخاذ كرده‌اند.
غفاري با بيان اين كه 19 مورد از 52 موردسياست كلي قانون برنامه چهارم توسعه به امور اقتصادي مختص شده است، گفت: براساسآمار تعداد كل دانش آموختگان از سال 1315 تا 1365 كمتر از نصف تعداد فارغ‌التحصيلان در سال‌هاي 65 تا 75 است اما متاسفانه ظرفيت اشتغال در كشور متناسب با اين جمعيت رشد نكرده است.
وي در ادامه گفت: استان مركزي به عنوان يكي از مهمترين استان‌هاي صنعتي كشور با وجود قطب‌هاي مهم صنعتي اراك، ساوه و شازند در مجموعه استان و دارابودن 17 شهرك صنعتي و 11ناحيه صنعتي، موقعيت و پتاسيل برجسته‌اي در زمينه جذب نيروي انساني متخصص و غيرمتخصص دارد اما علي‌رغم همه اينتوانمندي‌ها هنوز با نرخ بيكاري دو رقمي روبرو هستيم. غفاري گفت: جهاد دانشگاهي با درك اهميت اين موضوع در سال 1379 با تشكيل سازمان همياري اشتغال با جديت به بحث اشتغال‌زايي وشناسايي موانع موجود در اين راستا پرداخته است و جهاد دانشگاهي استان مركزي نيز درسال 1380 كميته‌اي تحت عنوان اقتصاد و توسعه جهاد دانشگاهي استان راه‌اندازي كرد.
وي همچنين به دستاوردهاي اين كميته در هشت سال گذشته اشاره كرد و گفت: انجام 14 طرح تحقيقاتي، ارائه 22 مقاله علمي درهمايش‌هاي علمي و بين‌المللي و برگزاري چندين همايش از دست آوردهاي اين كميته بودهاست.
دبير كميته علمي همايش چشم‌انداز وراهكارهاي توسعه اشتغال در استان مركزي در پايان در رابطه با مقالات ارائه شده بهاين همايش افزود: فراخوان همايش با 10 موضوع اصلي جهت اطلاع محققين مورد اطلاع‌رساني قرار گرفت و در اين راستا 36 مقاله به دبيرخانه همايش ارسال شد. همچنين در حاشيه اين همايش ضمن برپايي نمايشگاه دستاوردهاي و توانمنديهاي حوزه اشتغال و كارآفريني جهاد دانشگاهي، 3 عنوان كارگاه كارآفريني با عناوين "گليم بافي گل برجسته"، "صنعت سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي" و "مليله‌سازي در طلا و جواهر" برگزار شد.
لازم به ذكر است،در مراسم اختتاميه اين همايش نيز از نفرات ارائه دهندگان مقالات برتر و همچنين برگزاركنندگان همايش تقدير شد.ح/الف

١٥:١٤ ٢٨/٠٤/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد