١٥:١٩ ٠٢/٠٩/١٤٠٣
اشتغال
مهلت ارسال آثار به "جشنواره ملی ایده‌های کارآفرینی و فرصت‌های جدید کسب و کار" تمديد شد

مهلت ارسال آثار به "جشنواره ملی ایده‌های کارآفرینی و فرصت‌های جدید کسب و کار" كه به همت معاونت‌فرهننگي جهاددانشگاهي آذربايجان‌غربي طراحي و در اروميه برگزار خواهد شد، تمديد شد.

 به گزارش روابط‌عمومي جهاددانشگاهي واحد آذربايجان غربي،امين رستم‌زاده دبیر جشنواره ملی ایده‌های کارآفرینی و فرصت‌های جدید کسب و کار با اعلام اين خبر گفت: در پي استقبال گسترده كارشناسان، دانشجويان،‌ ‌و مقاضيان، شوراي سياستگذاري،‌ مهلت ارسال آثار را تا نيمه اسفند ماه سال جاري تمديد كرد.

معاون‌فرهنگي جهاددانشگاهي آذربايجان‌غربي گفت: جشنواره ملی ایده‌های کارآفرینی و فرصت‌های جدید کسب و کار در سطح کشور به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی با همکاری سازمان همیاری اشتغال فارغ التحصیلان کشور تعريف و طراحي و پشتيباني علمي شد كه استانداري آذربايجان‌غربي و ادارات كل؛ كار و امور اجتماعي ، سازمان صدا و سيما ، سازمان ملي جوانان ، سازمان صنايع و معادن، سازمان صنايع كوچك و شهرك‌هاي صنعتي ايران ،شهرداري كلانشهر اروميه، شوراي اسلامي شهر اروميه، سازمان آموزش و پرورش و سازمان جهاد كشاورزي و موسسه كار و تامين‌اجتماعي، از حاميان و مشاركت‌كنندگان استاني اين جشنواره ملي هستند كه اختتاميه اين جشنواره با مشاركت سازمان‌هاي فوق در سال آتي برگزار خواهد شد.

دبیر جشنواره ملی ایده‌های کارآفرینی و فرصت‌های جدید کسب و کار، ضمن اشاره به اجراي نخستين اين جشنواره براي اولين‌بار در سطح‌ كشوري در اروميه گفت: اين جشنواره از لحاظ وسعت و گوناگوني مخاطبان و به كارگيري توانايي‌ها فكري جامعه و امكانات بالقوه مستعد كشور در رويدادي فراگير و منحصر به فرد و بكر در جامعه در مبحث كارآفريني كشور به شمار مي‌رود. وي با اعلام خبر تمديد جشنواره افزود: این جشنواره در دو بخش ایده و مقاله در محورهای اعلامی با هدف شناسایی و طراحي ایده‌های شغلی کار آفرینانه در جهت راه‌اندازی کسب و کار جدید، تعریف نشده و ناشناخته و تشکیل بانک اطلاعاتی ایده‌های شغلی کار آفرینانه برگزار خواهد شد و صاحبنظران و علاقمندان از سراسر کشور می توانند در این جشنواره شرکت نمایند.

رستم زاده گفت: اين جشنواره به دنبال بسترسازي و ايجاد فضاي فكري در ميان متقاضيان و كارشناسان و دانشجويان دانشگاه‌ها و در جهت توليد، پردازش و طراحي ايده‌هاي بسيار ساده و يا تركيبي در خصوص شغل‌هاي ناشناخته و پنهاني و يا خدمات مورد نياز مردم و يا جامعه است كه هنوز به شكل يك شغل تعريف و يا كشف نشده و در نيامده و يا طراحي نشده‌اند. وي گفت: تمامي شغل‌ها يك روزي كه براي اولين‌بار تعريف و راه‌اندازي شده‌اند خيلي عجيب و دور از ذهن و يا شايد كم‌اهميت و كم سود و ساده بودند ولي با قالب شغلي بخود يافتن و مرور زمان بعنوان يك شغل پرسابقه و قديمي امروزه شغل بعنوان براي بسياري از افراد جامعه منبع درآمد و سودآوري است. رستم زاده، محورهای بخش ایده جشنواره را کسب و کاردانشجویی ، کسب و کار جوانان و دانش آموزی ، کسب وکار بانوان، کسب و کار روستایی و عشایری، کسب و کار شرکتی و کسب وکار سازمانی عنوان کرد.

وی با اشاره به نامگذاري سال جاري به عنوان سال اصلاح الگوي مصرف از سوي مقام معظم رهبري، افزود: بخش ويژه اين جشنواره با موضوع اصلاح الگوي مصرف تدوین گردیده است و علاقمنداني كه ايده های جديد شغلي مرتبط در اين موضوع داشته باشند مي توانند در محور ويژه جشنواره شركت نمايند. معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد آذربایجان غربی گفت: متقاضياني که ایده‌های کسب و کار خارج از موضوعات محورهای تعریف شده دارند، می توانند در محور آزاد بخش ایده این جشنواره شرکت نمایند. معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد آذربایجان غربی، بررسی نقش تجربيات جهاني در ايجاد فرصتهاي جديد شغلي در بخش‌هاي مختلف، نقش فن آوري هاي نوين در توسعه فرصتهاي جدید كارآفريني مبتني بر ايده، بررسي موانع و راهكارهاي توسعه ايده‌پردازي كارآفريني در دانشگاه ( از نگاه استاد و دانشجو) و طراحي مدل اجرايي براي ترويج و توسعه‌ي ايده‌هاي جدید كارآفريني با نگرش فرهنگي و گرايشات كسب و كار و تجاری سازی ایده های ناشناخته کارآفرینانه را از محورهای جشنواره در بخش مقاله عنوان کرد .

وي افزود: جامعه نیازمند به تعریف کسب و کارهای ناشناخته و جدیدی در راستای کاهش بیکاری در میان جوانان با كمترين هزينه و امكانات مادي و توسل به فكرهاي نو و جديد در عين حال ساده و مورد نياز مردم و جامعه در كمترين زمان معقول و اصولي و پربازده و واقعي جامعه است، که قطعا این مهم بغیر از طراحي شغل‌ها براساس نيازهاي آشكار و پنهان مردم و نيز تئوری پردازیهای بومی شده و مباحث تخصصی کارشناسی که از سوی اساتید و پژوهشگران دانشگاهی جامعه مطالعه و ارائه می شود، محقق نخواهد شد.

وی بررسي راهكارهاي مناسب جهت تشويق و ترغيب ایده پردازی کارآفرینانه، بررسي تعريف و راه اندازي سيستمها و نظامهاي توسعه و ترویج ایده پردازی و ایده پروری در جامعه، بررسي نقش ايده در حل مسائل كارآفريني، بررسي نقش سياستهاي دولت در توسعه و ترویج ایده پردازی کارآفرینانه و بررسي و تجزيه و تحليل ايده‌هاي كارآفرينانه شركت‌ها براساس الگوهاي مختلف كارآفريني را از جمله محورهای بخش مقاله عنوان کرد .

وي با تشريح خصوصيات مورد نياز ارسال ايده مورد نظر براي جشنواره خاطرنشان ساخت: ايده‌هاي تدوين شده بايد در قالب‌ شغل و نظام و شركت يا مجموعه يا سازماني و ... تحت عنوان شغلي كه در موضوعات و محورهاي جشنواره است تعريف شده باشند و در مواردي اختراع و ابتكار به جشنواره ارسال شده كه در صورت امكان تبديل كاركرد و خروجي اين اختراع و ابتكار به يك شكل و قالب شغلي بر اساس فرم ايده مي‌توانند در جشنواره شركت نمايند.

وي مهلت ارائه آثار را تا نيمه اسفند ماه سال جاري اعلام كرد و افزود:علاقمندان مي توانند جهت دريافت كاربرگهاي ثبت نام به پايگاه اينترنتي جشنواره به نشاني http://www.idehno.ir مراجعه و پس از تكميل، موارد مورد نياز را به آدرس: آذربايجان غربي- اروميه- خيابان شهيد بهشتي- داخل دانشگاه اروميه- ساختمان جهاددانشگاهي – دفتر معاونت فرهنگي – دبیرخانه جشنواره - كد پستي 5715944919 و يا به پست الكترونيكي info@idehno.ir ارسال نمايند.ح/الف

١٨:١٩ ٢١/١٠/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد