دفتر سازمان همیاری اشتغال جهاددانشگاهی خراسان جنوبی برگزارکرد؛
اختتامیه سومین جشنواره دوره های آموزشی کارآفرینی
اختتامیه سومین جشنواره دوره های آموزشی کارآفرینی توسط دفتر سازمان همیاری اشتغال جهاددانشگاهی و سازمان نظام مهندسی کشاورزی با همکاری اداره کار و امور اجتماعی در سالن آمفی تئاتر سیمرغ فرمانداری شهرستان بیرجند برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد خراسان جنوبی، در اين مراسم غلامرضا سعیدی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کار و امور اجتماعی با اشاره به اهمیت آموزش و تاثیر در جامعه افزود: امروزه معنای آموزش این نیست که به کسی چیزی را یاد داد که قبلا از آن بی اطلاع بوده، بلکه شناسایی استعدادها و کشف ظرفیت های درونی فرد را شامل می شود.
سعیدی افزود: بزرگترین کشف نسل امروز این بود که بشر متوجه شد می تواند ذهن خود را تغییر دهد و یکی از مشکلات در عملی کردن ایده ها توجیه مسوولان و مدیران و تغییر نگرش آن ها است.
عابدین محمدی، مدیر کل کار و امور اجتماعی خراسان جنوبی نیز در جمع کارآفرینان از آموزش دو هزار و 200 نفر با مشارکت سازمان های مختلف در سال 87 خبر داد.
وی افزود: در سال گذشته برای یک هزار و 100 نفر تعهد داشتیم اما تعداد نفراتی که در دوره ها شرکت کردند یک هزار و 200 نفر بود.
محمدی در خصوص حمایت از ایده های خلاق افزود: کسانی که تمایل دارند ایده های خود را عملی کنند می توانند به مرکز رشد استان مراجعه و از تسهیلات صندوق مهر با سود کم استفاده کنند.
محمدعلی قاسم زاده، فرمانده بیرجند نیز درخصوص قدمت برگزاری این دوره های آموزشی گفت: در گذشته به دلیل عدم آشنایی مراجعه کنندگان مرکز رشد به ضوابط، مجبور بودیم زمانی را برای آشنایی آن ها صرف کنیم، درصورتی که کارآفرین نباید معطل بماند و این مشکل با برگزاری این دوره های آموزشی بر طرف شد.
قاسم زاده نداف با اشاره به پدیده خشکسالی در استان تصریح کرد: بسیاری از نیروی کار روستا ها با مهاجرت به شهرها پدیده بیکاری را به وجود آورده اند. وی درخصوص حمل مشکل بیکاری به طرح مسکن مهر اشاره کرد و افزود: با این طرح مشکل کلیه بیکاران در زمینه مسکن بر طرف شد.
فرماندار بیرجند گفت: طبق بررسی های ما بهترین راه حل برای بر طرف کردن مشکل بیکاری و اشتغال زایی ایجاد کارگاه های زودبازده است.
قاسم زاده نداف با اشاره به طرح اشتغال زایی در سال جاری افزود: سهم شهرستان بیرجند ایجاد 4 هزار شغل در سال جاری است و این امر بدون خلاقیت ، برنامه ریزی و آموزش امکان پذیر نیست.
همچنین امیر راعی فرد مدیر عامل کارخانه آترین زعفران شرق نیز به عنوان کارآفرین برتر سخنانی در مورد کارآفرینی بیان کرد.
یادآوری می شود؛ در پایان از کارآفرینان برتر تقدیر به عمل آمد و لوح یاد بودی نیز به عابدین محمدی از سوی جهاد دانشگاهی اهدا شد.الف/ر
١٢:٤٧ ١٦/٠٣/١٣٨٩