مدیر کل دفترآموزش و پژوهش استانداری کرمانشاه برگزاري جشنواره منطقه اي فن آفريني زاگرس را در راستاي توجه به کارآفرینان و افراد توانمند و حمایت از آنها برای دست یافتن به کسب و کار، خلق ثروت و تولید در جهت رونق اقتصادی استان و منطقه غرب بسیار ضروری دانست.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد کرمانشاه،نریمان محمدی، مدیر کل دفترآموزش و پژوهش استانداری کرمانشاه؛ در رابطه با برگزاری جشنواره منطقه ای فن آفرینی زاگرس گفت: به طوری کلی افراد نباید آینده را طراحی و پیش بینی کنند بلكه با آينده نگري خود رادرشناسایی استعدادهای نهفته در حوزه ی کارآفرینی دخيل نمايند.
وی ادامه داد: برگزاري جشنواره در راستاي توجه به استعدادهای نهفته کمک می کند که بتوانیم افراد توانمندی که قابليت بکارگیری منابع مثل سرمایه، زمین و نیروی انسانی را دارند و می توانند از پتانسیل های موجود در همه زمینه ها دراستان و منطقه استفاده کنند شناسایی شوند.
محمدی افزود: دراین جشنواره توجه به کارآفرینان و افراد توانمند و حمایت از آنها برای دست یافتن به کسب و کار، خلق ثروت و تولید در جهت رونق اقتصادی استان و منطقه بسیار ضروری است.
مدیر کل دفترآموزش وپژوهش استانداری کرمانشاه گفت: باید به نحو مطلوبی به استعدادها و پتانسیل های موجود در جهت رشد و توسعه اقتصادی استان و منطقه توجه شود بنابراین با توجه به این موضوع به انسانهای توسعه یافته نیازمندیم زيرا این نوع افراد ریسک پذیرند یعنی شهامت این را دارند که در مواجهه با شکست و زیان بالقوه بتوانند یک مدیریت خوب داشته و فعالیت کنند و به کسب درآمد بپردازند.
وی در رابطه با استفاده دانش بومی هر منطقه گفت: استفاده از فن آفرينان بومی موجب ماندگاری آنها و دست یافتن به پیشرفت هر منطقه و استان خواهد شد.
محمدی تصریح کرد: جشنواره منطقه ای فن آفرینی زاگرس باید فضایی تعاملی را بین نوآوران و نخبگان به عنوان صاحبان ایده های نو و اندیشه، دانشگاهیان به عنوان تولید کنندگان دانش و متولیان پژوهش و کارآفرینان به عنوان بکارگیرندگان ایده های نو و نتایج تحقیقات که در تولید و خلق ارزش افزوده و درآمد بیشتر نقش دارند، ایجاد کند.
وی اظهار داشت: اگرجشنواره بتواند این گروه ها را دور هم گرد آورد و پل ارتباطی ميان آنها را ایجاد کند و در نتیجه مقدمات تبدیل ایده به محصول و تجاری سازی آن را فراهم سازد کار بسیار ارزنده ای است.
محمدی گفت: پارک های علم و فناوری و مراكز رشد نيز مي بايست در این جشنواره به عنوان حامیان تجاری سازی ایده ها حضوري فعال و چشمگير داشته باشند.
مدیر کل دفترآموزش و پژوهش استانداری کرمانشاه بیان داشت: افراد کارآفرین لزوماً سرمایه دار، متخصص، عالم و هنرمند نیستند آنها افرادی هستند که می توانند ازامکانات و توانایی ها استفاده کنند و به ایجاد شغل بپردازند بنابراین باید مورد حمایت قرار گيرند.
وی گفت: لازم است دولت و دستگاه هاي اجرايي حمايت از افراد كارآفرين را از يك سو و
توانمند سازي شهروندان را از طرف ديگر مد نظر قرار دهند و با كاهش بروكراسي اداري و فراهم آوردن تسهيلات مورد نياز افراد، به توسعه و رشد استان و منطقه كمك كنند.
وی به تهیه نمودن بانک اطلاعاتی در این جشنواره اشاره کرد و عنوان داشت: تهیه بانک اطلاعاتی از ایده ها و فکرهای نو ارائه شده در راستاي شناسايي افرادي كه طرح و پروژه هاي آنها نيازمند حمايت و سرمايه گذاري است از جمله ديگر موارد حائز اهميت مي باشد كه مي بايست مورد توجه برگزار كنندگان جشنواره قرار گيرد.
محمدی در پایان خاطر نشان ساخت: اگر در یک منطقه تعداد کارآفرینان زیاد شود یقیناً به
اشتغال زایی بیشتری منجر خواهد شد.
شایان ذکر است: جشنواره منطقه ای فن آفرینی زاگرس با مشارکت استان های کرمانشاه، کردستان، لرستان، ایلام و همدان در روزهای 28 و 29 مهر ماه سال جاری در کرمانشاه و در دو بخش
فن آفرینی و کارآفرینی برگزار می شود که علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی www.kti.ir مراجعه کنند.ح/الف