٢١:٥٦ ٠١/٠٩/١٤٠٣
اشتغال
رییس جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری از راه اندازی مرکز مشاوره اشتغال و کارافرینی استان در آینده خبر داد

مهندس عبدالله تقی پور درمراسم  دومین جشنواره کسب و کارو کارآفرینی جهاد دانشگاهی  گفت : سال گذشته بیش از 800 نفر در دوره های آموزشی کارآفرینی جهاددانشگاهی شرکت داشتند که امید است امسال با همکاری اداره کار و امور اجتماعی و تدوین الگوهای جدید این تعداد افزایش یابد.

 به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد  چهارمحال و بختیاری، تقي پور با بیان اینکه آموزش های جهاد دانشگاهی به لحاظ پراکندگی استانی از تنوع خوبی برخوردار است تصریح کرد: آموزش های کارآفرینی در تمامی شهرستان های استان وجود دارد که با توجه به تمرکز جمعیت در مرکز استان این آموزش ها در این بخش بیشتر است.

مهندس تقی پور اظهار داشت: 54 درصد کارآفرینان آموزش دیده استان مرد و 46 درصد نیز زن بوده اند اين در حالي است كه بیشترین آمار شرکت کننده ها در دوره های آموزشی کارآفرینی را دانش آموختگان مقطع کارشناسی به خود اختصاص داده اند.

وی با بیان اینکه بیشترین طرح های ارائه شده در دوره های کارآفرینی در حوزه کشاورزی است خاطرنشان کرد: به دلیل جذاب بودن بخش خدمات هرچند در این بخش طرح هایي ارائه شده ولی به دلیل وجود داشتن جای کار بیشتر در این حوزه باید طرح های بیشتری ارائه شود.

 تقی پور در خصوص طرح های آینده جهاد دانشگاهی برای ایجاد اشتغال افزود: اجرای طرح شناسایی فرصت های اشتغال براساس توان نسبی استان، توسعه و گسترش خدمات اطلاع رسانی شغلی و اشتغال و راه اندازی سایت جادایران در استان از مهم ترین برنامه های جهاددانشگاهی در آینده است.

بنا بر این گزارش ، مدیرکل کار و امور اجتماعی استان نیز در این جشنواره افزود: 97 درصد فارغ التحصیلان استان فاقد مهارت هستند.

پرویز سلطانی کارآفرینی را موتور محرکه اقتصاد دانست وتصریح کرد: هرچند نرخ تقاضای کار استان 12 درصد از سطح کشور بالاتر است ولی با توجه به پتانسیل های خوب و استعداد جوانان استان می توان این آمار را کاهش و درصد اشتغال استان را افزایش داد.

وی با اشاره به شناسایی  یک هزار و 200 کارآفرین نمونه استانی اظهار داشت:  هرساله استان دارای کارآفرین نمونه ملی است که نشانه استعداد جوانان استان بوده که می توانند در جهت شکوفایی و توسعه استان با توجه به قابلیت های آن گام بردارند.

 سلطانی خاطرنشان کرد: سال 84، 54 هزار کارگر در کارگاه های استان مشغول به کار بودند در حالی که این آمار اکنون به بیش از 80 هزار کارگر رسیده است. 

به گفته وی، 28 درصد شاغلین کشور در بخش کارگری فعالیت دارند در حالی که این آمار در سطح استان 38 درصد و نشانه افزایش تقاضای کار در استان است.

وی با اشاره به رشد 4 برابری زنان بیکار تحصیل کرده استان تصریح کرد: سال گذشته 9 هزار نفر در کاریابی های استان ثبت نام کردند که از این تعداد تنها دو هزار نفر مشغول به کار شدند.

سلطانی با بیان اینکه قابلیت های بخش دولتی نمی تواند پاسخگوی اشتغال باشد افزود: سال گذشته 5/99 درصد اشتغال استان در بخش غیردولتی ایجاد شد که نشانه پاسخگونبودن بخش دولتی به اشتغال است بنابراین باید توانمندی و سرمایه ها را در بخش خصوصی وارد کرد.

 وی با اشاره به اینکه جمعیت استان از نظر ماندگاری افزایش یافته است اظهار داشت: با توجه به امیدوار شدن جمعیت استان به ماندن، باید زمینه اشتغال نیز در استان فراهم شود و این امر تنها با ورود به بخش خصوصی امکان پذیر است.

به گفته وی، با توجه به قابلیت ها و مزیت های استان، سند توسعه استان برای برنامه 5 ساله برای همه شهرستان ها و دستگاه های اداری استان در دست تهیه است.

وی با بیان اینکه امسال 35 هزار اشتغال باید در بخش های 10 گانه ایجاد شود افزود: یک هزار میلیارد تومان برای پاسخگویی به بخشی از نیاز اشتغال استان باید سرمایه گذاری شود.

سلطانی اشتغال خانگی را یکی از موثرترین حوزه ها در تولید ثروت ناخالص دانست و خاطرنشان کرد: شعار هرخانه یک کارخانه باید برای حل معضل بیکاری استان عملیاتی شود.  الف/ر

٠٩:٠٢ ١٨/٠٢/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد