١٥:٤٢ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
اشتغال
باحضور معاون وزیر کار ؛
دومین جشنواره مهارت های کسب و کارو کارآفرینی در شهركرد برگزار شد

  دومین جشنواره کسب و کارو کارآفرینی جهاد دانشگاهی استان چهار محال و بختیاری در تاریخ 18 اردیبهشت 1390 با حضور  سپهری معاون ، معاون وزیر کار و رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی  ، عنابستانی استاندار چهار محال و بختیاری ، سلطانی مدیر کل اداره کار استان و جمعی از مسئولین استانی و بیش از 700 نفر از دانش آموختگان دوره های کسب و کار و کار آفرینی جهاد دانشگاهی واحد اچهارمحال و بختیاری  در محل سالن غدیر شهرکرد برگزار شد .

 به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد  چهارمحال و بختیاری، معاون وزیر کار  گفت: توانایی محلی اندیشی و حل مسئله باید در جوانان تقویت شود وبا بیان اینکه آموزش ها متناسب با نیاز بازار کار نیست تصریح کرد: افزایش توانمندی، ریسک پذیری، تقویت هوش هیجانی و قدرت تعاملات اجتماعی فارغ التحصیلان، استفاده از فرصت ها و پتانسیل های استان، تحول گرایی و کارآفرین شدن مدیران سازمان ها، جهت تسهیل کارآفرینی باید مورد توجه قرار گیرد.

سپهری در دومین جشنواره کسب و کار و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان افزود: سطوح قیمت ها، درآمد و بیکاری سه دغدغه اصلی همه دولت ها با هر نوع اقتصاد و حاکمیت است.

وی نرخ بیکاری استان را 5/14 درصد دانست و تصریح کرد: امروزه حل بیکاری به دلیل تغییر مشاغل و چندین برابر شدن فارغ التحصیلان دانشگاهی بسیار متفاوت است ولی با توجه به پتانسیل های مناسب استان می توان نرخ بیکاری استان را تا 10 درصد کاهش و به اشتغال کامل رساند.

دکتر سپهری با بیان اینکه انقباض عرضه، انبساط تقاضا و انعطاف محیط کار بهترین راهکار برای ایجاد اشتغال است اظهار داشت: چنانچه نرخ زاد و ولد زیاد شود نیروی کار نیز افزایش پیدا می کند که باید با استفاده از سیاست های تاخیری و کنترل عرضه نیروی کار، بازار را با نیروی عرضه شده در بازارهماهنگ کرد.

وی با اشاره به اهمیت کارآفرینی و ایجاد تقاضا برای بیکاران خاطرنشان کرد: هر اندازه موانع ایجاد اشتغال کمتر شوند، تقاضا برای اشتغال افزایش خواهد یافت.

دکتر سپهری تعیین چشم انداز استان برای حرکت در مسیر اشتغال زایی را بسیار مهم دانست و افزود: حجم اقتصاد استان کوچک است بنابراین با توجه به پتانسیل ها و مسیر حرکت اشتغال استان باید حجم توسعه را افزایش داد.

وی با بیان اینکه آموزش ها متناسب با نیاز بازار کار نیست تصریح کرد: افزایش توانمندی، ریسک پذیری، تقویت هوش هیجانی و قدرت تعاملات اجتماعی فارغ التحصیلان، استفاده از فرصت ها و پتانسیل های استان، تحول گرایی و کارآفرین شدن مدیران سازمان ها، جهت تسهیل کارآفرینی باید مورد توجه قرار گیرد.

معاون وزیر کار و رییس موسسه کار و تامین اجتماعی، کارآفرینی را امری اجتماعی دانست و اظهار داشت: رسانه ها و مطبوعات نقش موثری در اصلاح فرهنگ کار و فرهنگ سازی تبدیل کار سنتی به کار متناسب با نیازهای جامعه امروز دارند.

دکتر سپهری با بیان اینکه کارآفرینی چیزی جز مدیریت فرصت ها نیست خاطر نشان کرد: با توجه به وجود پتانسیل های مناسبی در استان نظیر گردشگری و آب می توان با تشکیل بانک اطلاعات فارغ التحصیلان بومی استان براساس رشته ها و ارائه طرح ها توسط آنان به توسعه استان کمک کرد.

وی با اشاره به نقش جهاددانشگاهی در آموزش کارآفرینان افزود: جهاددانشگاهی با داشتن نقش تسهیل گر در زمینه آموزش و پژوهش نه تنها می تواند زمینه ارتباط کارآفرینان با سایر دستگاه ها را فراهم کند بلکه توانایی شناسایی خلاها و ارائه طرح برای پر کردن خلاها را نیز دارد.

 سپهری به اهمیت ایجاد پنجره ای واحد در زمینه خدمات رسانی به کارآفرین برای قرار نگرفتن کارآفرین در قفس بروکراسی تصریح کرد: امروز در کارآفرینی نیاز به تفکر بازاریابی جهت انجام گرفتن سرمایه گذاری در استان است چراکه توجه به بازار کار موجب به نتیجه رسیدن تولید می شود.

وی ادامه داد: توجه به نیاز و ذوق مشتری در تولید محصول، قیمت مناسب و مکان عرضه مهم ترین اصولی هستند که در تولید باید مورد توجه قرار گیرند.

دکتر سپهری مشکل کنونی استان را مشکل مهارت های نرم دانست و تصریح کرد: دانش آموختگان باید برای موفقیت، مهارت های چند منظوره داشته باشند و با گسترش مهارت های نرم در بازار کار با موفقیت وارد شوند.

به گفته وی، ایجاد تشکل برای ساماندهی ایده جوانان توسط اداره کار و امور اجتماعی استان، تدوین کتاب سرمایه گذاری استان و معرفی پتانسیل ها و تسهیلات استان در حوزه سرمایه گذاری، توسعه آموزش کسب و کار، برگزاری دوره های تربیت مربی و دوره های کارآفرینی تخصصی، آگاه سازی جوانان و خانواده ها و تشویق خلاقیت و انگیزه جوانان مهم ترین اقداماتی است که باید برای رشد کارافرینی و توسعه استان انجام گیرد .

در پایان این مراسم ،   از 10 كارآفرين برتر و 10 مدرس برتر حوزه كارآفريني با اهداء لوح و تندیس تجليل شد .الف/ر

 

١١:١٧ ١٩/٠٢/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد