١٩:٠٤ ١٥/٠١/١٤٠٤
اشتغال
به همت مركز همياري اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهي اردبيل؛
اختتاميه سومین جشنواره کارآفرینی استان اردبیل برگزار شد

اختتاميه سومین جشنواره کارآفرینی استان اردبیل با معرفي اساتيد و فراگيران برتر به همت مركز همياري و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهي و همكاري اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان در سالن اجتماعات امور مالياتي برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد استان اردبيل، رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل در اين آيين با اشاره به نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری به تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی؛ توجه به فلسفه این نامگذاری را یادآور شد و افزود: با نگاهی عمیق به این موضوع درمی یابیم که جهاد در حوزه اقتصادی هم می تواند اتفاق بیفتد چرا که یکی از باورهای اصلی و اعتقادی مسلمانان است.

اکبر قاسمی ضمن بیان اینکه پیام مشترک نامگذاری سال های اخیر که عمدتا بر تلاش برای رسیدن به خودکفایی تاکید دارد صرفه جویی با تکیه بر توان و سرمایه های ملی است، گفت: هدف انقلاب ما نیز رسیدن به خودکفایی و دوری جستن از وابستگي به استکبار و دولت های زورگوی جهان بود. وی با اذعان به اینکه روز آرمانی ما روزیست که بتوانیم به خود کفایی برسیم، افزود: دانشجویان عزیز هم بدانند که امسال سال آنها است و هر ایده و نظری که داشته باشند وظیفه مسئولان است که دانشجویان را در این حوزه حمایت کنند تا بتوانیم به اهداف اصلی سال تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی دست یابیم. قاسمی افزود: کار مایه زندگی بشر است و باعث سرزنده بودن انسان و رونق اجتماعی جامعه است و انسان هایی که کار می کنند، همیشه دارای روحیه بشاشی هستند.

وی خاطرنشان کرد: مملکت ما بحمدالله مملو از سرمایه های انسانی یعنی همان جوهره لازم برای رسیدن به خودکفائی است لذا در حوزه تولید علم و سرمایه ملی به جرأت می توان گفت یکی از بی نظیرترین کشورهای دنیا هستیم قاسمی همچنین با یادآوری وجود منابع طبیعی و معدنی عظیم در ایران با بیان اینکه در این حوزه نیز خوشبختانه سرآمد کشورهای جهان هستیم، گفت: پیشینه تاریخی ارزشمند و دارای ادعا و قدرت ایران اسلامی در جهان نیز در کنار سایر مزیت ها این شهامت و اقتدار را به فرزندان این خاک و آب می دهد تا با امیدواری بیشتری به دنبال ابداعات باشند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه برخورداری جوانان یک جامعه از فکر نو از ملزومات و محورهای اصلی توسعه آن جامعه به حساب می آید، افزود: جوانی که توان کارآفرینی داشته باشد دیگر به جستجوی فرصت های استخدامی نیازی ندارد، لذا انتظار می رود در سالی که همه ابزارها و امکانات آماده برای کار است؛ مسئولان نیز فرصت را مغتنم شمرده و در کنار جوانان و حامی آنان باشند. رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل اظهار کرد: می توانیم در راستای رسیدن به آرمان مقام معظم رهبري و رفع دغدغه های ایشان که همان خودکفایی است؛ قدم های جدی برداریم. وی همچنین در پایان سخنان خود با اشاره به اتفاقات و دستاوردهای بزرگ اخیر جمهوری اسلامی ایران در زمینه های مختلف ، گفت: امروز جهان به این نتیجه رسیده که ایران حتی می تواند مدیریت علمی، سیاسی و فرهنگی رخدادهای بخش عظیمی از جهان را بر عهده بگیرد.

مدرس دوره های کارآفرینی دانشگاه های استان اردبی نيز در اين آيين ضرورت حمایت همه جانبه از جوانان خلاق را متذکر شد و گفت: دانشجویانی را سراغ داریم که خلاق هستند ولی متاسفانه دستی برای حمایت از آنها وجود ندارد. پرویز متین افزود: اگر بخواهیم فرمایشات مقام معظم رهبری را سمت و سو بدهیم؛ بحث حمایت باید از طریق کاستن از بروکراسی اداری جدی گرفته شود چرا که مواجه شدن با بروکراسی اداری قدرت خلاقیت را از جوانان ما می گیرد.

وی با بیان اینکه جوانان برای پیدا کردن راه آینده باید از هم اکنون برنامه ریزی کنند، افزود: کارآفرینی کار چندان شقی هم نیست چرا که خلاقیت در ذات هر انسانی قرار دارد اما اینکه چطور باید این خلاقیت را به منصه ظهور رساند مهم است. متین در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در جامعه ما هرچقدر بحث تولید و کارآفرینی تؤأم با کیفیت مطرح شود گام هایمان به سوی موفقیت است و هر اندازه بهتر عمل کنیم بیشتر در خدمت توسعه اقتصادی و اجتماعی جامعه خواهیم بود. وی اظهار داشت: شرط اول شروع بکار داشتن برنامه می باشد و بحث دوم سازماندهی کار است و بحث بعدی نیز تأمین نیروی انسانی کارآزموده است که اگر همه این موارد را در کنار هم داشته باشیم، جامعه ای موفق و توسعه یافته خواهیم داشت.

در پایان این همایش با اهدای جوایزی از مدرسان نمونه دوره های کارآفرینی دانشگاه های استان و نیز فراگیران موفق کارآفرینی که بصورت عملی اقدام به ایجاد کار کرده اند، تجلیل بعمل آمد. در بخش فراگيران رحيمه برزگر با طرح كارخانه جوجه كشي، حميده نوجوان با طرح شركت خدماتي كنترل كيفيت، عزت شكرالله زادگان با طرح كارخانه شكلات سازي و صابر محمديان با طرح پرورش زنبور عسل به عنوان ايده پردازان برتر مورد تجليل قرار گرفتند.

در بخش اساتيد از زحمات اسرافيل معيت، پرويز متين و بهروز اسكندر پور قدرداني شد و از آقايان دژباني و عزيزپور به خاطر همكاري در برگزاري دوره هاي كار آفريني تجليل گرديد.ح/الف

١١:٠٩ ٠٩/٠٢/١٣٩١
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد