فعاليت شبكه پاركها و مراكز رشد علم و فناوري به سراسر كشور گسترش مييابد
شبكه پارك ها و مراكز رشد استان تهران با هدف ارائه خدمات و ایجاد بستر تعامل و دانشافزايي فعاليت خود را به پاركها و مراكز علم و فناوري سراسر كشور توسعه مي دهد.
به گزارش روابط عمومي مركز رشد فناوري اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهي (رويش) مهندس رامين نوابپور در حاشيه يازدهمين جلسه اعضاء شبكه مراكز رشد استان تهران با اعلام اين خبر گفت: با توجه به درخواست پاركها و مراكز رشد علم و فناوري سراسر كشور، فعاليتهاي اين شبكه علمي و پشتيباني، محدود به تهران نخواهد بود و براي ارائه خدمات و همافزايي و استفاده از توانمنديهاي متقابل در پاركها و مراكز رشد علم و فناوري سراسر کشور اقدام خواهیم کرد.
معاون مركز رشد ICT جهاد دانشگاهي، از فعاليت 13 پارك علمي داراي مجوز و 43 مركز رشد فناوري به عنوان يك حركت پويا در جهت توليد دانش و محصولات مبتني بر اقتصاد دانايي محور ياد كرد و اظهار داشت: توسعه و تعميق فعاليت پاركها و مراكز رشد بر طرف كننده بسياري از مشكلات در سطح كشور است و ميتواند آينده روشني را در زمينه كارآفريني و فضاي كسب و كار براي فارغالتحصيلان دانشگاهها به همراه داشته باشد.
وي از پاركهاي علمي دانشگاه تربيت مدرس و فرديس و مراكز رشد شهيد بهشتي، تربيت مدرس، رويش جهاد دانشگاهي، فناوريهاي پيشرفته صنعتي شريف، فراوردههاي دارويي دانشگاه علوم پزشكي تهران، مركز رشد سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران، مركز رشد پليمر و ... به عنوان اعضاي فعال شبكه مراكز رشد استان تهران ياد كرد و گفت: اين شبكه خودجوش علم و فناوري جزو نيازهای ضروري كشور است كه با هماهنگي و همفكري اعضا، شكل گرفته و فعاليتهاي خود را در قالب كميتههاي تخصصي دنبال ميكند.
در يازدهمين جلسه پاركها و مراكز رشد علم و فناوري كه در انستيتو پاستور ايران برگزار شد، بر توانمندسازي تيمهاي ستادي شناسايي و جذب منابع مالي، ايجاد شبكه بازاريابي براي محصولات واحدهاي فناور، كمك به اطلاع رساني مباني نظري و علمي پاركها و مراكز رشد، برگزاري كارگاهها و نشستهاي علمي و عملي براي مخاطبان، ايفاي نقش فعال در سياستگذاريهاي مرتبط با فناوري در كشور، ايجاد خوشههاي تخصصي و ايجاد ارتباط با بخشهاي خصوصي و دولتي تأكيد شد و مقرر شد به صورت ويژه روي اين موضوعات پيگيريهاي لازم صورت پذيرد.ح/الف
١٣:٣٤ ١٦/١٢/١٣٨٤