باهدف تجاری سازی ایده ها و تحقیقات:
طرح ایده پردازی کاربردی توسط یک شرکت فعال مرکز رشد رویش اجرا می شود
طرح ایده پردازی کاربردی توسط شرکت مهندسی آتی نگر مهر مستقر در مرکز رشد فن آوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی اجرا می شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس "حسین کیانی منش" - مدیر عامل شرکت مهندسی آتی نگر مهر با اعلام این خبر گفت: طرح ایده پردازی شرکت مهندسی آتی نگر مهر، سعی دارد تحقیقات و ایده های متخصصان داخل و خارج کشور را در جهت کاربردی شدن و نیازهای روز کشور و جهان در زمنیه دامپروری، کشاورزی، منابع طبیعی و فناوری اطلاعات جهت دهی کند.
وی افزود: همچنین این طرح سعی دارد فضای علم زدگی موجود بین متخصصان کشور را به سمت فضای کاربردی و صنعتی سوق دهد، متخصصان و مدیران را با یکدیگر و طرح ها وایده های موجود در کشور آشنا کرده و حلقه های مختلف زنجیره های تجاری سازی ایده ها را به یکدیگر نزدیک سازد. این طرح در پی کشف ایده های آنها را تجاری سازی کرده و به بومی سازی پژوهش و توسعه کاربردی فناوری اطلاعات در بخش کشاورزی و منابع طبیعی بپردازد.
"کیانی منش" هدف از این طرح را اجرای پروژه های کاربردی با توجه به نتایج پژوهش ها در زمینه کشاورزی و منابع طبیعی عنوان کرد و افزود: اشغال نخبگان و متخصصان جوان کشور در بخش کشاورزی و منابع طبیعی، همکاری برای اجرای پایان نامه های دکتری و کارشناسی ارشد با هدف کاربردی، پر کردن حلقه مفقوده بین دانشگاه و صنعت، گسترش فرهنگ ایده پردازی و خلاقیت و کاربردی کردن نتایج تحقیقات در مقابل اشتغال صرف به پژوهش علمی و ارائه مقاله از اهداف این طرح است.
وی با تاکید بر اینکه این طرح از چند ماه گذشته با موفقیت درحال اجرا بوده است، خاطر نشان کرد: فارغ التحصیلان دانشگاه ها در تمامی بخش های کشاورزی و منابع طبیعی از جمله علوم دامی و دامپزشکی، صنایع غذایی، شیلات و آبزیان، زراعت، باغبانی، خاکشناسی، گیاه پزشکی، ماشین های کشاورزی، ترویج و آموزش کشاورزی، جنگل داری، مرتع داری، آبخیز داری، فضای سبز، آبیاری و زهکشی، طرح های آبی و خاکی و عمرانی می توانند ایده های خود را پیشنهاد دهند و حمایت های لازم نیز از سوی شرکت مهندسی آتی نگر مهر برای کاربردی کردن این ایده ها در ارتباط با فناوری اطلاعات صورت می گیرد.
مدیر شرکت آتی نگر مهر مستقر در مرکز رشد رویش جهاد دانشگاهی، ویژگی های ایده برتر و امتیازات تعلق گرفته برای آن را کاربردی بودن ایده و قابلیت اجراء کمک به حل معضلات جامعه کشاورزی، زود بازده بودن، وجود دانش فنی و منابع طبیعی و امکانات مورد نیاز در داخل کشور، بازده اقتصادی بالا، تکمیل بودن زنجیره علم تا بازار در ایده پیشنهادی عنوان کرد.
وی افزود: متقاضیان می توانند به سایت اینترنتی www.Atisoftco.com مراجعه و فرم مخصوص ایده پردازی را دریافت کند.
بر اساس گزارش مرکز رشد رویش جهاد دانشگاهی، سه مورد از شرکت های این مرکز به سود دهی و تولید محصول رسیده که در زمینه فناوری دانش بنیان فعالیت می کنند.م/د
١٥:٣٥ ٢٤/١٢/١٣٨٤