٠٩:٥٨ ٠٢/٠٩/١٤٠٣
اشتغال
به همت جهاددانشگاهی واحد تربیت معلم؛
همايش "تعاون و اشتغال دانش آموختگان دانشگاهي"برگزار شد

همايش" تعاون و اشتغال دانش آموختگان دانشگاهي"با همت جهاد دانشگاهي واحد تربيت معلم در مجتمع دانشگاهي پردیس کرج دانشگاه تربیت معلم برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد تربیت معلم،در این همایش دانشجویان با مباحثی در خصوص" ارائه گزارش از فعاليتهاي گذشته و برنامه هاي آينده وزارت تعاون و جايگاه اين بخش در اشتغال كشور"،" آشنايي با نوع و چگونگي تاسيس شركتهاي تعاوني فارغ التحصيلان"و" آشنايي با ميزان و نحوه دريافت تسهيلات مصوب بخش تعاون توسط فارغ التحصيلان" آشنا شدند.
در این همایش الياس اروانه ـ مشاور مديركل تعاون استان تهران ـ طی سخنانی گفت:بر اساس برنامه‌هاي پيش‌بيني شده امسال امكان تشكيل سه هزار و 400 تعاوني در سطح استان تهران وجود دارد كه در این صورت63 هزار فرصت شغلي در اين استان ايجاد مي‌شود .
وي افزود:بر اساس قانون دولت و كليه سازمان‌هاي اجرايي موظفند  در طرح‌هاي خود اولويت را به بخش تعاون بدهند و خوشبختانه با سرمايه‌گذاري و حمايت دولت در سال جاري اين بخش نسبت به سال‌هاي قبل جهش قابل توجهي داشته و تسهيلات بسيار خوبي در اختيار اين بخش قرار گرفته است.
وي با تاكيد بر فراهم آوردن زمينه‌هاي اشتغال فارغ‌التحصيلان دانشگاهي از طريق تشكل‌ها و تعاوني‌هاي زودبازده گفت:دولت به تعاوني‌هاي اشتغالزا كمك‌هاي بلاعوض اعطا مي‌كند و دانشگاه‌ها بايد زمينه‌هاي ارتباط مستقيم دانشجويان با بخش اجرایی کشور را فراهم نمایند.
اروانه در خصوص آغاز به كار  تعاوني‌هاي دانشجويي گفت:دانشگاه‌ها مي‌توانند با فراهم كردن زمينه‌هاي تشكيل تعاوني از سوي دانشجويان كليه فعاليت‌هايي كه در حال حاضر به بخش خصوصي واگذار می شود به  اين تعاوني‌ها محول نمایند.
همچنين جمال منصوريار ـ معاون سازمان كار و آموزش فني و حرفه‌اي شهرستان كرج ـ در  اين همايش با بیان اين كه رويكرد جديد وزارت كار ايجاد اشتغال و مديريت اشتغال در كشور است، گفت:بر اساس پيش‌بيني‌هاي انجام شده در سند توسعه در طول برنامه چهارم 812 هزار فرصت شغلي در استان ايجاد مي‌شود كه سهم غرب استان تهران از اين ميزان با توجه به جمعيت منطقه،سالانه بالغ بر 50 هزار فرصت شغلي است كه بخشي از آن از طريق اعطاي تسهيلات به كارگاه‌هاي زودبازده و كارآفرين صورت مي‌گيرد.
وي تصريح كرد:بر اساس آيين‌نامه كارگاه‌هاي كوچك اقتصادي و زودبازده در سال گذشته قرار بود  20 درصد كل اعتبارات تعاون به اين امر اختصاص يابد که در سال جاري به 25 درصد افزايش پيدا كرده است و تا پايان برنامه چهارم توسعه  هر سال 50 درصد از اعتبارات منابع بانكي به اين كارگاه‌ها اختصاص می يابد .
منصوريار با اشاره به شناسايي كارآفرينان از سوي وزارت كار و امور اجتماعي گفت:بايد كارآفرينان شناسايي و آموزش داده شوند که در این رابطه جهاددانشگاهی می تواند با دولت همکاری نماید.
وي ادامه داد:وزارت كار و امور اجتماعي براي حفظ ثبات اشتغال، دستمزدها را در دو سطح كارگران داخلي و كارگران قراردادي افزايش داد و حل مشكلات كارگاه‌هاي كوچك اقتصادي و زودبازده نیز از جمله برنامه هایی است که در دست اقدام دارد. 
معاون سازمان كار و آموزش فني و حرفه‌اي كرج افزود:امیدوارم با همكاري بيشتر جهاد دانشگاهي و اداره تعاون گام های بلندی رد جهت رفع مشکلات این بخش برداشته شود.
این گزارش می افزاید، علي مدد سلطاني ـ رييس اداره تعاون شهرستان كرج ـ در اين همايش با تاكيد بر بعد معنوي تشكيل تعاوني‌ها گفت:کشور ما روح معنوي تعاون را در دوران انقلاب تجربه نمود و در حقیقت انقلاب ما ثمره تعاون است.
وي در پايان خواستار توجه بيشتر متقاضيان تشکیل تعاونی ها به ابعاد اقتصادي و اجتماعي آن شد .
فرماندار كرج نیز در این همایش طی سخنانی ارتباط بيشتر جامعه دانشگاهي با دستگاههاي اجرايي را به منظور تخصصي كردن فعاليت‌ها خواستار شد. 
مهندس احمد ضيايي اظهار داشت:در حال حاضر مراکز دانشگاهي ارتباط مناسبی با مجموعه‌ي مديريتي کشور ندارند در حالیکه ظرفیت های خوبی در  زمینه وجود دارد.
فرماندار كرج در پايان خاطرنشان كرد:فرمانداري كرج با تمام توان پذيراي گروههاي دانشگاهي و علمي در امور مختلف اجرايي است.ح/الف

١٤:٠٣ ٠٧/٠٣/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد