٠٣:٤٤ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
گزارش
طي مراسمي در دانشگاه علم و فرهنگ ؛
نخستين شعبه صندوق قرض الحسنه دانشجويان ايران افتتاح شد

نخستين شعبه صندوق قرض الحسنه دانشجويان ايران (ISFA) طي مراسمي با حضور دكتر علي منتظري رئيس جهاددانشگاهي و جمعي از مسؤولان اين نهاد در دانشگاه علم و فرهنگ افتتاح شد .
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي ، دكتر منتظري در اين مراسم طي سخناني با اظهار خرسندي از افتتاح نخستين شعبه صندوق قرض الحسنه دانشجويان ايران دردانشگاه علم و فرهنگ گفت : اين صندوق علاوه بر دانشجويان ، اعضاي هيات علمي ، پژوهشگران و كاركنان تمامي مؤسسات آموزش عالي كشور را تحت پوشش خود قرار مي دهد و اميدواريم بتواند خدمات مناسبي را به مخاطبين خود ارائه نمايد .
وي نقش دانشجويان در اداره و توسعه اين صندوق را بسيار مهم ارزيابي نمود و تصريح كرد : اميدواريم با حضور داوطلبانه دانشجويان الگوي مناسبي از نحوه ارايه تسهيلات مالي به دانشجويان و دانشگاهيان را به جامعه دانشگاهي كشور معرفي كنيم .
رئيس جهاددانشگاهي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به انگيزه هاي معنوي راه اندازي اين صندوق ، خاطر نشان كرد: در آموزه هاي دين مبين اسلام ، قرض الحسنه به مثابه قرض به خدا است ، ضمن اينكه در كلام بزرگان دين از گره گشايي مشكلات معيشتي نيازمندان به عنوان بهترين اعمال ياد شده است .
مشاور رئيس جمهور در ادامه سخنان خود با اشاره به روند تاسيس صندوق قرض الحسنه گفت : اين صندوق با طي مراحل قانوني فعاليت خود را آغاز نموده و اميد است با همكاري ساير نهادها و مسؤولان بتواند خدمات خود را در سراسر كشور گسترش دهد .
دكتر منتظري با اشاره به سهولت ارائه تسهيلات مالي در صندوق قرض الحسنه دانشجويان ايران گفت : اين صندوق علاوه بر تامين نيازهاي مالي دانشجويان مي تواند نقش بسيار مهمي در حل مشكلات بخش پژوهش و تحقيقات كشور ايفا كند .
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي در پايان با قدرداني از زحمات دست اندركاران تاسيس اين صندوق اظهار داشت : صندوق قرض الحسنه دانشجويان ايران با امكانات نرم افزاري و نظام مالي پيشرفته فعاليت خود را آغاز كرده و مي تواند الگويي جهادي براي ساير مؤسسات مالي باشد .
براساس اين گزارش ، دكتر محسن قرنفلي رئيس دانشگاه علم و فرهنگ نيز در اين مراسم با اشاره به مشكلات معيشتي دانشجويان گفت : راه اندازي صندوق قرض الحسنه در دانشگاه ها مي تواند بسياري از مشكلات معيشتي دانشجويان را رفع كند و محيط آرام و مناسبي را براي فعاليتهاي علمي پژوهشي در دانشگاه فراهم نمايد .
وي با تاكيد بر ضرورت استمرار اين گونه حركت ها در راستاي حمايت از دانشجويان اظهار داشت : راه‌اندازي صندوق قرض الحسنه دانشجويان ايران علاوه بر نتايج مادي آثار معنوي فراواني را نيز در پي دارد.
براساس بخش ديگري از اين گزارش ، دكتر حبيبي رئيس سازمان دانشجويان جهاددانشگاهي در اين مراسم با اشاره به روند شكل گيري صندوق قرض الحسنه دانشجويان ايران گفت : منابع مالي اين صندوق در حقيقت از سوي دانشجويان ، مردم و خيرين و اعتبارات تخصيص يافته جهاددانشگاهي تامين مي شود و اميدواريم بتواند راهگشاي حل بسياري از مشكلات دانشجويان و پژوهشگران باشد .
دكتر حبيبي تصريح كرد : با راه اندازي اين صندوق دانشجويان مي توانند با سهولت و در مدت زماني كوتاه نيازهاي مالي خود را رفع نمايند.
شايان ذكر است، صندوق قرض الحسنه دانشجويان ايران با هدف ترويج سنت قرض الحسنه در جامعه دانشگاهي ، كمك به تامين نيازهاي مالي دانشجويان و دانشگاهيان ، حمايت مالي از پژوهشگران ، استفاده بهينه از منابع مالي و اعتباري و جذب منابع و كمك هاي خيرين براي توسعه فعاليت هاي علمي و پژوهشي از سوي جهاددانشگاهي راه اندازي شده است .
خاطرنشان مي كند ، تاسيس شعب صندوق در دانشگاه هاي مختلف ، برقراري تعاملات مالي و اعتباري لحظه اي باجامعه ، جذب اعتبارات داخلي و بين المللي و يكپارچه سازي سيستم و برقراري تبادلات مالي لحظه اي بين تمامي سپرده ها و تسهيلات اعطايي كليه شعب از مهمترين برنامه هاي اين صندوق در آينده نزديك است .
گفتني است،رئيس جهاددانشگاهي در اين مراسم با بازكردن نخستين حساب رسماً صندوق قرض الحسنه دانشجويان را افتتاح نمود.ح/الف


١٥:١٤ ٢٣/٠٨/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد