طي مراسمي با حضور سرپرست جهاد دانشگاهي، "مصطفي مهدينژاد" به عنوان سرپرست جديد جهاد دانشگاهي واحد مازندران معرفي و از زحمات "سيد احمد قاسمي"، سرپرست قبلي جهاد دانشگاهي اين واحد قدرداني شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه مازندران، سرپرست قبلي جهاد دانشگاهي استان در ابتداي اين مراسم به ارائه گزارش عملکرد خود در مدت مسووليتش پرداخت.
سيد احمد قاسمي، با بيان اينکه هم اکنون 35 حوزه فعال در جهاد دانشگاهي مازندران وجود دارد، افزود: به دانشگاههاي استان ورود پيدا کردهايم و دفاتر جهاد دانشگاهي در اين مراکز ايجاد شدهاند.
وي با اشاره به ايجاد بيش از شش شورا در جهاد دانشگاهي مازندران، مبناي فعاليتهاي جهاد در مدت تصدي مسؤوليت خود را، مصوبات اين شوراها عنوان کرد و گفت: عدم ورود به کارگروههاي استان مشکل اصلي ما بود که هم اکنون جهاد دانشگاهي استان در 16 کارگروه استان عضويت رسمي دارد.
قاسمي همچنين فعالسازي حوزههاي کارآفريني، مرکز کشت بافت، آبزيپروري، مرکز ماهيان زينتي، مرکز تخصصي گردشگري، مراکز علوم اجتماعي، فنآوري اطلاعات و بانک خون بندناف رويان را از مهمترين فعاليتهاي خود در دوران تصدي برشمرد.
به گزارش ايسنا، سرپرست جديد جهاد دانشگاهي مازندران نيز در اين مراسم با بيان اينکه "خود را سرباز نظام ميدانم"، اظهار داشت: وظيفه اصلي خود را تحقق اوامر و مطالبات مقام معظم رهبري ميدانم و قطعاً رهنمودها و اوامر ايشان مو به مو در جهاد دانشگاهي مازندران اجرا خواهد شد.
"مصطفي مهدينژاد" با اشاره به علم، ايمان و تلاش به عنوان ارکان اساسي پيشرفت جهاد دانشگاهي، جهاد دانشگاهي را نهادي برخاسته از انقلاب اسلامي دانست و گفت: دشمنان امروز دشمناني هستند که در جنگ نرم با به خدمت گرفتن علم، جهان را به استثمار کشيدهاند و بايد با تمام قوا با آنها مبارزه کرد.
وي پيگيري جدي مطالبات مقام معظم رهبري و حرکت در چارچوب تعيين شده براي جهاد توسط مقام معظم رهبري، بررسي دقيق وضعيت موجود در جهاد استان، شناسايي آسيبها و قوتها و به تبع آن تدوين برنامههاي عملياتي براي اجرا، متناسبسازي ظرفيتها و منابع موجود در استان، تعامل جدي با نهادهاي اجتماعي و انجام تعهدات و پروژهها با کيفيت مطلوب در بهترين زمان ممکن را، از جمله مهمترين محورهاي فعاليت خود عنوان کرد.
"احمد جمشيدي"، معاون مديريت و توسعه منابع انساني استانداري مازندران نيز در اين مراسم با تقدير از عملکرد قاسمي، افزود: انشاءالله مديريت جديد جهاد دانشگاهي مازندران نيز با تجربيات ارزشمندي که در حوزه صنعت دارند قابليتها و پتانسيلهاي جهاد را به بهترين شکل ممکن با صنعت پيوند خواهند داد.
به گزارش ايسنا، معاون پژوهش و فنآوري وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري نيز در اين جلسه اظهار داشت: جهاد دانشگاهي از ارگانهاي نظام و انقلاب است و بايد بر مبناي علم، ايمان و تلاش به پيش برود.
"محمد مهدينژاد نوري" افزود: مبناي جهاد دانشگاهي از ابتدا براساس فعاليت نيروهاي ارزشي بود که اين افراد با تکيه بر استعدادهاي ذاتي خود استعدادهايي را خلق کردند که يا دنيا نتوانسته آن را خلق کند يا هنوز جا براي کار در اين حوزهها زياد است.
وي با بيان اين مطلب که "بايد کاري کنيم كه جهاد الگويي واقعي شود"، افزود: روحيه ايمان بايد در جهاد دانشگاهي زنده باشد و فضاي جهادي در حوزه علمي بايد همه جا رواج يابد.
مهدينژاد خاطرنشان کرد: در جريان فتنه سال 88 نيز جهاد دانشگاهي در صف مقدم مقابله با انحراف حضور داشت.
معاون وزير علوم، بيشترين تعداد موسسات آموزشي عالي را در مازندران دانست و گفت: اين مساله نشان از پتانسيل بالاي علمي و اهميت بالاي آموزش عالي براي مردم استان دارد که انتظار داريم جهاد دانشگاهي مازندران نيز نمايندهاي شايسته از اين توانايي استان باشد.
به گزارش ايسنا، دكتر "محمدحسين يادگاري"، سرپرست جهاد دانشگاهي نيز در اين مراسم با بيان اينکه جهاد دانشگاهي تا امروز از همه پتانسيلهاي خود استفاده نکرده است، افزود: وظيفه اصلي جهاد به پختگي و کمال رساندن دانشآموختگان دانشگاه است.
يادگاري با اشاره به اينکه جهاد دانشگاهي بايد در دل دانشگاهها قرار گيرد، بر لزوم وحدت جهاد دانشگاهي و دانشگاهها تاکيد کرد و گفت: فاصله موجود ميان اين دو نهاد بايد برطرف شود.
وي خاطرنشان کرد: ممکن است در جهاد دانشگاهي افراد با تفکرات مختلف سياسي وجود داشته باشند که همه اين افراد بايد با نهايت توان براي حفظ نظام، اسلام و انقلاب تلاش کنند.ح/الف