١٩:٢٥ ٠١/٠٩/١٤٠٣
گفت و گو
در گفتگو با رييس سازمان دانشجويان؛
دستاوردهاي سومين همايش حمايت از محرومان"مهرباران"تشريح شد

اشاره:
سومین همایش گروه‌های دانشجویی حامی محرومان"مهرباران" 12-10 اردیبهشت ماه سالجاری در شهر مشهد مقدس به همت جهاددانشگاهي برگزار شد.
به منظور بررسي دستاوردهاي اين همايش گفتگويي با سعيد بابايي رييس سازمان دانشجويان و دبير اين همايش ترتيب داديم كه در ادامه تقديم مي شود.

 سومین همایش مهرباران چه تفاوتی با دو همایش قبلی داشت؟
سومین همایش و گردهمایی گروه‌های دانشجویی حامی محرومان 12-10 اردیبهشت ماه سالجاری در شهر مشهد مقدس و با مشارکت سازمان دانشجویان واحد مشهد و همچنین دبیرخانه تدبیر (گروه‌های دانشجویی حامی محرومان استان خراسان رضوی) برگزار گردید. در این همایش حضور بیشتر گروه‌ها نسبت به سال‌های گذشته مشهود بود. همچنین در گردهم‌آیی امسال گروه‌ها بیش از دو دوره گذشته به طرح مسائل درونی خود پرداختند.

 لطفاً دستاوردهای سومین همایش مهرباران را برای گروه‌های دانشجویی حامی محرومان تشریح بفرمائید؟
اینگونه گردهمایی‌ها فرصت بسیار مناسبی برای این است که گروه‌ها در خصوص فعالیت‌های سال گذشته خود به بحث و تبادل تجربه بپردازند و با بهره‌گیری از تجربیات سال گذشته سایر گروه‌ها، فعالیت‌های سال آینده خود را به نحو بهتری سازماندهی نمایند. همچنین با ارتباطات صورت گرفته با مسئولان نهادهای مختلف می‌توانند دغدغه‌های خود را بی‌هیچ واسطه‌ای مطرح نموده و زمینه‌های همکاری سال‌های آینده را پیگیری نمایند.

 دستاوردهای سومین همایش مهرباران برای مجریان آن ـ سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی و دیگر دستگاه‌های همکار ـ چه بوده است؟
دستگاه‌های همکار در برگزاری سومین همایش مهرباران عبارتند از: کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی، وزارت علوم ـ تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر
دستگاه‌های نامبرده اذعان دارند که در طول‌ سال‌های گذشته این همایش‌ها برای آنان دو دستاورد را به همراه داشته است. نخست اینکه توانسته‌اند با بهره‌گیری از نظرات جوانان، فعالیت‌های خود را به روز نمایند و همچنین بتوانند نقاط ضعف خود را که بعضاً به علت تکرار از چشم آنان پنهان مانده بود، برطرف نمایند.

سهم مهرباران را در شکل‌گیری گروه‌های جدید دانشجویی حامی محرومان در دانشگاه‌های کشور چگونه ارزیابی می‌کنید؟
زمانی که نخستین همایش مهرباران در تابستان سال 84 شکل گرفت هیچ سازمان و نهادی نبود که به صورت تخصصی به بحث گروه‌های دانشجویی حامی محرومان و دغدغه‌های آنان بپردازد. اما خوشبختانه بعد از گذشت سه دوره برگزاری این همایش سازمان‌ها و نهادها برای ارائه خدمات به این گروه‌ها از یکدیگر سبقت می‌گیرند. البته باید به این نکته اشاره کرد که علت موفقیت این همایش این است که کار از درون خود گروه‌ها شکل می‌گیرد و جهاد دانشگاهی خود را متولی بحث محرومیت‌زدایی و یا گروه‌های دانشجویی حامی محرومان نمی‌داند. بودند و هستند سازمان‌هایی که در این عرصه با بودجه‌های کلان درصدد تولیگری در این حوزه می‌باشند اما خوشبختانه تصمیم نهایی در این عرصه برعهده گروه‌های دانشجویی است.

بیشترین انتظار شما از نهادهای متولی محرومیت‌زدایی در کشور جهت تقویت فعالیت گروه‌های دانشجویی حامی محرومان چیست؟
انتظار گروه‌های دانشجویی از نهادهای متولی امر محرومیت‌زدایی در جامعه توجه خاص و ویژه آن‌ها به افکار و ایده‌های جدید جوانان است. نام‌گذاری امسال توسط مقام معظم رهبری با عنوان شکوفایی و نو‌آوری شاید بهانه‌ی خوبی برای این دستگاه‌ها جهت بهره‌گیری از تفکرات و نوآوری‌های نسل جوان ایران اسلامی باشد.ح/الف

٠٩:٣٠ ٠٧/٠٣/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد