١٣:١٩ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي:
تقويت نيرو‌هاي بسيجي، سرمايه‌گذاري براي آينده است

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: تقويت نيرو‌هاي بسيجي در تمام عرصه‌ها، سرمايه‌گذاري براي آينده است و بايد به آن به چشم يك كار مبنايي و اساسي نگريست.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران، ايسنا، صفار هرندي كه در گردهمايي فرماندهان و اعضاي شوراي مركزي بسيج وزارت ارشاد سخن مي‌گفت، با قدرداني از تمام بسيجيان در پي‌گيري آرمان‌هاي نظام مقدس جمهوري اسلامي گفت: شايد، اين جانب براي افراد عادي در وزارتخانه‌ها نقش وزير داشته باشم، اما براي عزيزان بسيجي يك برادر بسيجي هستم كه مي‌خواهد هم‌سنگرانش را در پيشبرد آرمان‌هاي شهدا و امام شهدا ياري كند.
وي افزود: بسيج جايگاهي است كه به فرمان امام (ره) تشكيل شده و در اين لشكر مخلص خدا، انسان‌هاي پاك، وارسته و عاشق حضور دارند كه دستور‌هاي ولايت را جامه عمل بپوشند.
صفار هرندي گفت: بسيج به منزله يك پادگان بزرگ در جاي جاي ايران اسلامي است كه همه مي‌توانند عضو آن باشند.
وزير ارشاد در ادامه با اشاره به بيانات شهيد دكتر بهشتي مبني بر اين‌كه «ما شيفتگان خدمتيم نه تشنگان قدرت» گفت: بسيجي هدفي جز تحقق ارزش‌هاي الهي و تحكيم انقلاب اسلامي ندارد.
وي افزود: بسيجيان با ايمان عميق توام با عواطف و احساسات پاك و صادقانه، حاضرند همه توانشان را در خدمت اهداف نظام و انقلاب و منافع ملت به كار گيرند.
صفار هرندي هم‌چنين كم‌هزينه و پرفايده بودن را از ويژگي‌هاي بسيج خواند و آن را نوعي مدل مديريتي برشمرد.
وي افزود: بسيج نبايد در حاشيه تشكيلات باشد، بلكه در همه جا به ويژه در بخش‌ها، سازمان‌ها و ادارت در متن باشد.
صفار هرندي هم‌چنين ‌يكي از ماموريت‌هاي اساسي بسيج را آمادگي دفاعي خواند و آن را در صدر تمام ماموريت‌ها برشمرد و گفت: اين امر موجب تقويت امنيت در كشور مي‌شود.
وزير ارشاد در ادامه انتظار از بسيج را كسب معرفت و افزايش آمادگي و علم و دانش خواند تا از اين راه بتواند در مقابل طوفان‌هاي حوادث خود را آماده مجاهدت‌هاي عظيم و از خود گذشتگي‌هاي بزرگ و سرنوشت‌ساز كند.
وي گفت: تقويت نيرو‌هاي بسيجي در تمام عرصه‌ها، سرمايه‌گذاري براي آينده است و بايد به آن به چشم يك كار مبنايي و اساسي نگريست.
وزير ارشاد با توصيه بسيجيان به رعايت اخلاق گفت: خودسازي، علم‌آموزي و كسب معرف، مسووليت‌پذيري، خدمتگزاري، اعتدال، منطق و اقتدار از جمله شاخصه‌هاي مهم بسيج است. فرق بسيجي با غيربسيجي آن است كه بسيجي پيرو حق و حق‌گراي مطلق است، از مبنا دفاع مي‌كند و پيرو ولايت است.
بر اساس اين گزارش «چيني‌گرزاده» فرمانده بسيج وزارتخانه‌ها و ادارات نيز طي سخناني گفت: بسيج در تمام عرصه‌هاي مورد نياز حضور مي‌يابد و با قرار گرفتن در ميدان‌هاي جهاد و تلاش صادقانه براي اسلام و انقلاب اسلامي، به انجام مسووليت خطير خود مي‌پردازد.
فرمانده بسيج وزارتخانه‌ها و ادارات افزود:‌ همه كساني كه به فكر نظام و انقلاب و خدمت به مردم هستند، عضو بسيج هستند و يكي از ويژگي‌هاي بسيج اين است كه همه را به خود جذب مي‌كند.
در پايان اين برنامه به نفرات برتر بسيجيان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي لوح تقدير اهدا و دفتر بسيج خواهران اين وزارتخانه نيز گشايش يافت.

١٧:٠٩ ١١/٠٤/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد