بانك اطلاعاتي پژوهشگران و مرمتگران ايجاد ميشود
دكتر عبدالرسول وطندوست, رييس پژوهشكده حفاظت و مرمت آثار تاريخي- فرهنگي, در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري كار ايران, ايلنا, با بيان اين مطلب, افزود: پژوهشگران, مرمتگران و دانشجويان ميتوانند از طريق اين بانك اطلاعاتي از پروژه و طرحهاي پژوهشكده آگاه شوند.
وي، در ادامه افزود: از اين پس اطلاعات كتابخانه تخصصي پژوهشكده از طريق اينترنت در اختيار كاربران قرار خواهد گرفت.
وطندوست, تصريحكرد: اين پژوهشكده 2 طرح بنيادي در دستور كار خود قرار داده است كه شامل رسيدگي به موزهها و مجموعههاي كشور از لحاظ حفاظتي و مرمتي با يك استراتژيك درازمدت براي بهينه كردن حفظ آثار در موزهها است.
وي، در اين خصوص تاكيدكرد: با توجه به اين كه بسياري از آثار تاريخي و فرهنگي كشور در اختيار ارگانهاي دولتي, نيمه دولتي و بخش خصوصي است, حفظ و نگهداري تخصصي آنها ضرورت بيشتري دارد.
وطندوست, خاطرنشانكرد: اين حفاظت پيشگيرانه بايد تا جايي باشد كه ديگر نيازي به مرمت اين آثار نباشد.
رييس پژوهشكده حفاظت و مرمت آثار تاريخي- فرهنگي, طرح ديگر اين پژوهشكده را گسترش همكاريهاي پژوهشكده با هياتهاي باستان شناسي عنوانكرد و گفت: ما خواهان همكاري با هياتهاي باستانشناسي براي انجام عمليات حفاظت و مرمت هنگام حفاريهاي باستانشناسي هستيم كه البته اين برنامهها با كمك نظام دانشگاهي كشور صورت ميگيرد.
وي، از اجراي 18 دوره كوتاهمدت آموزشي در حوزه بينالمللي, منطقهاي و ملي خبر داد و افزود: علاوه بر اين برنامهها، پژوهشكده 50 طرح پژوهشي نيز در دستور كار امسال خود دارد.
وي، در پايان يادآور شد: اعتباري كه امسال درخواست كردهايم يك ميليارد و 500 ميليون تومان است كه اميدواريم با اختصاص اين ميزان، طرحهاي پيشبيني شده اجرايي شود.
٠٩:٥٤ ١٣/٠٤/١٣٨٥