١٥:٥٦ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
رييس دانشکده کشاورزي دانشگاه فردوسي:
16رشته‌ کارشناسي ارشد و 4 گرايش دکترا در اين دانشكده فعال است

رييس دانشکده کشاورزي دانشگاه فردوسي مشهد، گفت: اين دانشکده از سال 53 با سه گرايش علوم دامي،‌زراعت و صنايع غذايي آغاز به فعاليت کرده است.
دکتر ولي‌زاده، در گفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خراسان، گفت: ‌دانشکده کشاورزي بعد از انقلاب و بخصوص انقلاب فرهنگي گسترش يافته و هم اکنون 1100 دانشجوي کارشناسي، نزديک به 300 دانشجوي کارشناسي ارشد و حدود 100 دانشجوي دکترا دارد.
وي همچنين، خاطرنشان كرد: در حال حاضر دانشکده در 10 گروه فعاليت مي‌کند و با 16 رشته‌ کارشناسي ارشد و 4 گرايش دکترا داراي 104 عضو هيات علمي است که عمدتا داراي مدرک دکترا هستند.
رييس دانشکده کشاورزي در خصوص امکانات اين دانشکده، خاطرنشان كرد: هم اکنون مزرعه‌اي با 2 هزار هکتار مساحت، گاوداري و مرغداري‌هاي متعدد در اختيار دانشکده است و مرکز پرورش دايمي گوسفند، واحد ماشين آلات، واحد پرورش قارچ و گلخانه‌هاي متعددي متعلق به اين دانشکده است.
وي در ادامه گفت: از سال 1365 طرح جامعي براي دانشکده در نظر گرفته شده بود که بر اساس آن همه‌ گروه‌ها داراي دپارتمان‌هاي مشخص باشند که متاسفانه به دليل مشکلات مالي و اعتباري به موقع تحويل داده نشده است و هنوز بسياري از ساختمان‌ها نيمه تمام است.
دکتر ولي‌زاده در خصوص کتابخانه‌ اين دانشکده، گفت: کتابخانه‌ دانشکده کشاورزي دانشگاه فردوسي مشهد نسبت به دانشگاه‌هاي شيراز و تهران کتابخانه‌ نوپايي است، اما سعي شده از نظر منابع مکتوب، سيستم نرم‌افزاري و استفاده از اينترنت سطح کتابخانه‌ از سطح ميانگين هم بالاتر قرار گيرد و همچنين فضاي کتابخانه نيز گسترش يافته است.
وي با بيان اين كه ‌دانشجويان مقاطع کارشناسي مانند گذشته علاقه‌ چنداني به تحقيقات ندارند، تصريح كرد: شايد به دليل نا اميدي نسبت به آينده باشد، اما در مقاطع بالاتر علاقه‌ عجيبي به کار و تحقيق در ميان دانشجويان ديده مي‌شود بطوري که بهترين تحقيقات را درميان کار دانشجويان تحصيلات تکميلي مي‌توان مشاهده کرد كه تلاش آنها دستمايه‌اي براي موفقيت آنان به شمار مي‌رود.
دكتر ولي‌زاده در خاتمه افزود: در آينده تلاش مي‌شود تا فعاليت‌هاي دانشکده به سمت مقاطع کارشناسي‌ارشد و دکترا سوق داده و در جهت رشته‌هاي جديد و مورد نياز جامعه گام برداشته شود، همچنين در فناوري‌هاي جديد مثل مهندسي آب ، انتقال ژن در حيوانات و زراعت همراه قافله‌ علم پيش برويم.

١١:٥٥ ١٦/٠٤/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد