١٨:١٣ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
عابد فتاحي:
عدم استفاده از پزشكان مرد در بخش زنان و زايمان جان زنان را تهديد مي‌‏كند

عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس‌‏هفتم گفت: عدم استفاده از پزشكان مرد در بخش زنان و زايمان، جان مادران و جنين را در مناطق محروم تهديد مي‌‏‌‏كند و نگرانم از اينكه درجامعه به جايي برسيم كه هيچ پزشك مردي نداشته باشيم كه بتواند به فرياد بيماري‌‏هاي ويژه زنان برسد.
عابدفتاحي در گفت و گو با خبرنگار پارلماني" ايلنا" افزود: اخيرا كه دركشور براي رشته‌‏هاي زنان و زايمان دانشجويان مرد را نمي‌‏پذيرند، ما شاهد يك سري مشكلات متعدد بويژه در مناطق محروم كشور هستيم.
وي ادامه داد: در برخي مناطق شرايطي وجود دارد كه زنان براي بيماري‌‏هاي خود دسترسي به ماما و متخصصان زنان و زايمان ندارند و در اين شرايط متاسفانه اجازه داده نمي‌‏شود تا پزشكان عمومي مرد كه در منطقه هستند، وارد اين مبحث شوند و به كار درماني بپردازند.
فتاحي ادامه داد: تصور كنيد خانمي باردار 9 ماه مشكلات اين دوران را تحمل مي‌‏كند ولي به دليل نبود ماما و يا متخصص و يا عدم دخالت پزشكان مرد در منطقه سلامت آنها و نوزادشان به مخاطره مي‌‏افتد و امكان زايمان سالم را ندارد.
وي افزود: در حال حاضر در شهرها وضعيت به گونه‌‏اي است كه غالب زايمان‌‏ها توسط متخصصان مرد صورت مي‌‏گيرد و حتي زنان به اين پزشكان اطمينان بيشتري نشان مي‌‏دهند.
فتاحي افزود: آيا واقعا كادر پزشكان زن در جامعه مي‌‏توانند به راحتي پاسخگوي مشكلات زنان باشند كه در برخي مناطق محروم حتي از ورود مردان پزشك به بخش زنان و ايمان حتي در شرايط ويژه نيز تعلل مي‌‏شود. آيا واقعا پزشك محرم نيست كه اين گونه برخوردي را در جامعه شاهديم؟!
عضوكميسيون بهداشت و درمان ادامه داد: در حال حاضر غالب پزشكان متخصص زنان و زايمان، زن هستند و با توجه به عدم پذيرش مردان در اين رشته شمار مردان روز به روز هم كمتر مي‌‏شود و اين درحالي است كه دراكثر موارد زنان متخصص ما هيچ تمايلي براي حضور در مناطق محروم ندارند.
وي وضعيت كنوني را هشدار دهنده خواند و گفت: پزشكاني كه در جامعه پرورش مي‌‏يابند، بايد با آموزش اخلاق پزشكي به اين باور برسند كه بيماران آنها قسمتي از خانواده و ناموس آنها هستند.
فتاحي افزود: زمان آن نرسيده است كه در شرايط كنوني از پزشكان عمومي مرد در برخي مناطق كه متخصص نيست و يا پزشك زن حضور ندارد براي بخش‌‏هاي زنان و زايمان آموزش ديده و خدمت كنند.
وي افزود: ما نبايد به نقطه‌‏اي برسيم كه در جامعه هيچ پزشك مردي را نداشته باشيم كه بتواند به فرياد بيماري‌‏هاي ويژه زنان برسد و كشور ما خالي از پزشك مرد متخصص زنان و زايمان شود و جاي سوال است كه اين نقطه براي جامعه ايران كمبود است يا موفقيت.
وي ادامه داد: درحال حاضر تمام متخصصان مردي كه در رابطه با زنان و زايمان فعاليت مي‌‏كنند، متخصصان قديمي هستند و متاسفانه ديگر در دانشگاهها براي اين رشته پذيرش از مردان نداريم.

١١:٥٤ ١٩/٠٤/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد