رييس دانشگاه اروميه در جريان بازديد از پژوهشكده «ميكروماشين»:
با راهاندازي پارك علم و فنآوري دانشگاه اروميه، فعاليتهاي پژوهشي در منطقه چند برابر ميشود
رييس دانشگاه اروميه در بازديد از پژوهشكده در حال احداث «ميكروماشين» در اين دانشگاه نسبت به بهردهبرداري از آن تا پايان سال جاري ابراز اميدواري كرد .
دكتر حسن صدقي در گفتوگو با خبرنگار پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با اشاره به وجود چهار پژوهشكده زيستي، ميكروالكترونيك، بتن و آرتميا و جانوران آبزي در دانشگاه اروميه افزود: پژوهشكده ميكروماشين يك پژوهشكده مشترك بين دانشگاه و سازمان صنايع است كه هم براي توليد و هم براي پژوهش در نظر گرفته شده است.
وي با بيان اين كه هدف سازمان صنايع از راه اندازي اين پژوهشكده توليد است اظهار داشت: دانشگاه به منظور ايجاد زمينهاي براي تحقيق، پژوهش و تربيت نيروي انساني اقدام به مشاركت در راه اندازي اين پژوهشكده كرده و معتقد است چنانچه پژوهش وجود داشته باشد و سيستم پابرجا باشد و نيز اعضا هيات علمي، دانشجويان دكتري و كارشناسي ارشد كار تحقيقات را زنده نگه دارند، در اين صورت توليد نيز به موازات آن ايجاد خواهد شد؛ ولي متاسفانه سازمان صنايع، توليد را در اين پژوهشكده در اولويت كارها قرار داده به همين دليل شروع به كار و بهرهبرداري آن به تاخير افتاده است.
وي با اشاره به اخذ مجوز ساخت پارك علم و فنآوري دانشگاه اروميه تصريح كرد: وجود اين پارك كمك شاياني به گسترش فعاليتهاي پژوهشي منطقه ميكند. فرآيند اجرايي آن از ابتداي سال جاري با تعريف مديريت پيمانكار و مشاور آغاز شده است و در صورت بهره برداري از آن فعاليت پژوهشي در منطقه چندين برابر ميشود چرا كه صنعت نيز وارد عمل خواهد شد.
وي در پايان خواستار حمايت مسوولان استانداري و سيستمهاي مرتبط با آموزش و پژوهش براي افزايش فعاليتهاي پژوهشي در استان آذربايجان غربي شد و ابراز اميدواري كرد كه تا پايان سال جاري از پژوهشكده ميكروماشين بهره برداري شود.
١٢:٠٩ ١٩/٠٤/١٣٨٥