٢٠:٢٤ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
رييس دانشگاه صنعتي شريف:
دوره‌هاي كارشناسي ارشد تونل در دانشگاه راه‌اندازي مي‌شود

رييس دانشگاه صنعتي شريف، گفت: ارتباط صحيح و مناسب بين صنعت و دانشگاه، مهمترين عامل پيشرفت تونل‌سازي در كشور است.
به گزارش خبرنگار «علمي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر سعيد سهراب‌پور در مراسم افتتاحيه كنفرانس هفتم تونل ايران با بيان اين مطلب گفت: دانشگاه‌ها و مراكز پژوهش از پتانسيل بالايي به منظور پيشبرد اهداف صنعت تونل در كشور برخوردارند.
دكتر سهراب‌پور در عين حال افزود: توسه فضاهاي زير زميني از مهمترين ساختارهاي هر كشور توسعه يافته است چرا كه توسعه و گسترش مراكز كشاورزي و شهرها بدون احداث تونل ميسر نبوده است.
وي با اشاره به مزاياي توجه به بخش تونل، خاطر نشان كرد: امروزه از تونل به نحوي گسترده براي مقاصد مختلف از قبيل انتقال مواد سوختي مانند نفت و گاز، احداث نيروگاه‌هاي برق و استخراج مواد معدني مختلف استفاده مي‌شود.
وي اضافه كرد: امروزه در كشورهاي توسعه يافته مثل ژاپن، از احداث تونل براي ساخت فضاهاي عمومي و تفريحي نيز استفاده مي‌شود.
دكتر سهراب‌پور در خصوص مشاركت دانشگاه صنعتي شريف در پروژه‌هاي مختلف تونل‌سازي گفت: اين دانشگاه مشاركت مفيدي در اين صنعت داشته كه از آن جمله مي‌توان به طرح تعويض تونل كندوان كه دانشگاه در آن نقش نظارتي نيز داشته و طرح در سال 80 با همكاري قرارگاه خاتم، وزارت راه، سازمان توسعه راه‌ها و دانشگاه صنعتي شريف مورد بهره‌برداري قرار گرفته است، اشاره كرد.
به گزارش ايسنا، رييس دانشگاه صنعتي شريف با اشاره به ارائه بيش از 30 پايان‌نامه در اين دانشگاه با محوريت تونل‌سازي و فعاليت نيروگاه‌هاي برق آبي ياد آور شد: در آينده‌اي نزديك با همكاري دانشكده‌هاي عمران، معدن و مراكز علمي بين‌المللي به برگزاري دوره‌هاي كارشناسي ارشد تونل براي علاقه‌مندان اقدام خواهيم كرد كه دانش آموختگان پس از دريافت مدرك معتبر وارد صنعت مي‌شوند.

١٤:٢٤ ١٩/٠٤/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد