پروسه راه اندازي پارك علم و فناوري در دنيا تا 10 سال طول ميكشد
نزديك به 15 شركت در پارك علم و فناوري دانشگاه تهران مستقر هستند.
دكتر ناصر معصومي ، رييس پارك علم و فناوري دانشگاه تهران ، درگفت و گو با خبرنگار ايلنا، با اشاره به تاسيس پاركهاي علم و فناوري در كشور به عنوان پشتوانهاي براي مراكز تحقيقاتي، صنعتي ، اظهارداشت: يك شركت شامل 5 گروه كاري تحت عنوان فنآوران موج پويا به همراه چند شركت مستقل در پارك علم و فناوري دانشگاه تهران مستقر هستند كه در حال حاضر درصدد گسترش اين شركتها هستيم.
وي ، گفت: يك دفتر پژوهشي اتحاديه تعاوني روستايي كل كشور در اين پارك مستقر است كه به كليه موضوعات مربوط به بهرهبرداري تعاونيهاي كل كشور رسيدگي ميكند.
دكتر معصومي ، با اشاره به دبيرخانه ارزيابي ظرفيتهاي ملي مديريت محيط زيست مستقر در پارك علم و فناوري دانشگاه تهران، فلسفه وجودي اين پاركها را رشد و توسعه شركتهاي تازه تاسيس عنوان كرد و افزود: معمولا پروسه راهاندازي يك پارك علم و فناوري بين 5 تا يك دهه در هر كشور طول ميكشد و با توجه به آن كه اين مقوله در كشور جديد و نوپا است ، گسترش آن به يك بازه زماني نياز دارد.
رييس پارك علم و فناوري دانشگاه تهران ، خاطرنشان كرد: آنچه در دنيا نيز مرسوم است، آن است كه فضايي شامل چندصد هكتار را به شركتهاي نوپا و تازه تاسيس براي فعاليت در موضوعات مختلف علم و فناوري اختصاص ميدهند تا اين شركتها كه اكثرا نيز در يك حرفه مشخص فعاليت ميكنند ، بتوانند با تعامل بايكديگر شكل گرفته و به بازار رقابتي راه پيدا كنند.
١٠:١٧ ٢٤/٠٤/١٣٨٥