٢٣:١٥ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
رييس دانشگاه پيام نور منطقه 5:
سرانه فضاي آموزشي هر دانشجو بايد به پنج مترمربع افزايش يابد
دو رشته جديد درشعبه‌هاي خارج از كشور دانشگاه راه‌اندازي مي‌شود

رييس دانشگاه پيام نور منطقه ‌٥ به بيان آخرين تغييرات آموزشي، عمراني و دانشجويي در اين دانشگاه پرداخت.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران، دکترعبدالرسول قرائتي در جمع خبرنگاران با اشاره به تغييرات گسترده در اين دانشگاه پس از مديريت جديد در طول يکسال گذشته، گفت: در آينده نزديک سيستم پذيرش دانشجو در قالب دوره‌هاي نيمه حضوري، شبکه تلويزيوني با همکاري صدا و سيما، واگذاري سيستم به بخش دولتي همچون دانشگاه جامع علمي و کاربردي، برون سپاري به بخش خصوصي و دانشگاه مجازي با بهره‌گيري از فناوري اطلاعات و ارتباطات انجام خواهد شد.
وي با بيان اينکه برگزاري دوره هاي فراگير تنها به دانشگاه پيام نور اختصاص داده شده است، ادامه داد: محوريت اصلي دانشگاههاي مجازي نيز از طرف وزارت علوم به دانشگاه پيام نور واگذار شده است.
دکتر قرائتي خاطرنشان کرد: سال تحصيلي آينده دانشگاه پيام نور به جمعيت دانشجويي ‌٦٥٠ هزار نفري دست مي يابد و به منظور شکست سد کنکور تا پايان برنامه چهارم توسعه جمعيت دانشجويي اين دانشگاه به بيش از يک ميليون نفر خواهد رسيد.
وي از پذيرش ‌٢٠٥ هزار نفر دانشجو در سال تحصيلي جاري خبرداد و گفت: اين رقم معادل با دو برابر پذيرش دانشجو در دانشگاههاي سراسري، شبانه و غيرانتفاعي است که در ‌٢٧٠ مرکز و واحد دانشگاهي پيام نور اجرايي مي‌شود.
رييس دانشگاه پيام نور منطقه ‌٥ با اشاره به وجود ‌٤٠ نمايندگي اين دانشگاه در ساير کشورها، گفت: علاوه بر رشته زبان و ادبيات فارسي، رشته‌هاي الهيات و فلسفه نيز بزودي درشعبه‌هاي خارج از كشور راه‌اندازي خواهد شد.
وي ادامه داد: هم اکنون ‌٣٦ رشته در مقطع کارشناسي، ‌٤٠ رشته در مقطع کارشناسي ارشد و ‌٦ رشته در مقطع دکتري دردانشگاه پيام نور ارائه مي‌شود.
دکتر قرائتي در بخش ديگر سخنان خود به تلاش اين دانشگاه در جهت توسعه کيفي اشاره کرد و گفت: توسعه تحصيلات تکميلي، بازبيني کتب درسي، جذب ‌٣٥٠٠ کادر هيأت علمي، اصلاح آئين نامه‌هاي دانشگاه، اصلاح ساختار دانشگاه با تأسيس معاونت فرهنگي و دانشجوئي و معاونت برنامه ريزي و توسعه، استاندارد سازي آزمونها، هويت بخشي به دانشجويان و خانواده‌هاي آنها و تلاش براي اسلامي کردن محيطهاي دانشگاهي از مهمترين برنامه هاي دانشگاه براي توسعه کيفيت خدمات است.
وي با بيان اين که ‌٩٠ درصد از اعضاي هيأت علمي دانشگاه پيام نور مدعو هستند، به مشکلات و موانع اين دانشگاه اشاره کرد و گفت: کمبود سرانه دانشجويي از بزرگترين معضلات اين دانشگاه است، در حالي که وزارت علوم سالانه يک ميليون و ‌٦٤٠ هزار تومان بابت هر دانشجو به ديگر دانشگاهها مي‌پردازد و بايد يک سوم اين عدد به دانشگاه پيام نور پرداخت شود، اما تنها چيزي در حدود ‌٩٥ هزار تومان به ازاي هر دانشجو به دانشگاه پيام نور پرداخت مي‌شود که با نرم واقعي فاصله زيادي دارد.
وي بي توجهي برخي مسؤولان کشور به اعتبار مدرک فارغ التحصيلان اين دانشگاه را از ديگر مشکلات برشمرد و گفت: برخي نهادهاي دولتي به دليل عدم شناخت دانشگاه پيام نور، به هنگام استخدام معدلهاي بسيار بالاتري نسبت به فارغ التحصيلان ديگر دانشگاه ها براي فارغ التحصيلان پيام نور درنظرمي گيرند، درحاليکه با توجه به سيستم متمرکز آموزشي در اين دانشگاه کسب معدلهاي بالا براي دانشجويان پيام نور بسيار دشوار است.
وي افزود: دانشگاه پيام نور در سال جاري ‌٩ دانشکده از جمله دانشکده‌هاي علوم انساني، علوم اجتماعي، پايه، فني، مهندسي، فناوري اطلاعات، هنر، علوم پايه پزشکي و بهداشت، کشاورزي، الهيات و معارف اسلامي را تأسيس کرده است که همگي از سال تحصيلي جديد پذيرش دانشجو مي‌کنند.
به گزارش ايسنا، رييس دانشگاه پيام نور منطقه ‌٥ در ادامه به بيان ويژگيهاي منطقه ‌٥ پيام نور پرداخت و گفت: در سال تحصيلي جديد چهار رشته شيمي، زمين شناسي ، مديريت و زبان و ادبيات فارسي در مقطع کارشناسي ارشد و ‌٢٦ رشته کارشناسي در مراکز استان فارس، ‌١٠ رشته کارشناسي در استان بوشهر و فقط ‌٢ رشته کارشناسي در استان کهکلويه و بويراحمد راه‌اندازي خواهد شد که از مهر ماه دانشجو پذيرش مي‌کنند.
وي از وجود ‌٣٣ هزار دانشجوي پيام نور در منطقه ‌٥ پيام نور خبر داد و گفت: اين ميزان با پذيرش حدود ‌٢١ هزار دانشجوي جديد در سال تحصيلي ‌٨٦-85 به بيش از ‌٥٥ هزار و ‌٥٨٠ نفر خواهد رسيد.
دکتر قرائتي سرانه فضاي آموزشي براي هر دانشجو در منطقه ‌٥ را ‌٦/١ متر مربع اعلام کرد و گفت: اين سرانه در سطح کشور ‌٨/٠ متر مربع است که بايد به ‌٥ مترمربع براي دانشجويان پيام نور ارتقا يابد.
وي ادامه داد: هم اکنون ‌١٩ هزار متر مربع ساختمان در دست احداث است که تا پايان سال آتي فضاي آموزشي براي هر دانشجوي پيام نور در استان هاي فارس، بوشهر و کهکلويه و بويراحمد به ‌٢٧/٢ متر مربع خواهد رسيد.

١٥:٠٨ ٢٥/٠٤/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد