معاون فرهنگي وزير علوم، تحقيقات و فناوري:
تشکلهاي دانشجويي در پي عدالت فردي نيستند
با تبيين شاخصهاي عدالت ميتوان موانع را از سر راه برداشت
معاون فرهنگي وزير علوم، تحقيقات و فناوري گفت: عدالت، پديدهاي انتزاعي نيست و بايد آن را از نظريه بودن خارج كرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، منطقه خراسان، محمدباقر خرمشاد در افتتاحيه يازدهمين نشست جنبش عدالتخواه دانشجويي کشور در مشهد، با بيان اين مطلب خاطرنشان کرد: با تبيين شاخصهاي عدالت ميتوان در عرصه داخلي و بينالمللي در حوزههاي گوناگون موانع را از سر راه برداشت.
خرمشاد با تاکيد بر بازسازي شاخصهاي عدالت در عرصه اجتماعي، گفت: اين شاخصها در قبال مسائل بينالمللي بايد با ساير شاخصهاي اجتماع متفاوت باشد و کليدواژههاي آن طوري طراحي شود تا بتوان محتواي عدالت را به چالش کشيد.
وي يارگيري در عرصه بينالمللي را در خصوص عدالتخواهي مهم ارزيابي کرد و افزود: با فضاسازي عدالتخواهي انقلابي ميتوان به اهداف ريز و قابل مطالبه، البته با استناد به تجربيات بشري، دست يافت و برنامهاي چندين ساله را طراحي كرد.
محمدباقر خرمشاد افزود: ما تنها کشور عدالتخواه در جهان نيستيم، بلکه اين مقوله از زمان خلقت آدم تاکنون بوده است و اذهان عمومي را متوجه خويش ساخته است.
معاون فرهنگي وزير علوم، تحقيقات و فناوري يافتن پاسخ براي مقوله عدالتخواهي را سهل و ممتنع دانست و افزود: مهم اين است که بتوان در اين باره بحث و گفتوگو کرد و منظومه فکري خويش را هماهنگ با اين پرسش طراحي کرد.
وي همچنين تعريف عدالتخواهي در دستههاي مختلف سياسي را مهم دانست و تصريح کرد: بايد ديد اين گروها به دنبال چه هستند، زيرا بدون تعريف جامعي از عدالت تجربه تاريخي نشان داده است که گروههاي مدني با مخاطرات جدي روبه رو ميشوند.
خرمشاد عدالت را بحثي جمعي و عمومي دانست و ادامه داد: تشکلهاي دانشجويي در پي عدالت فردي نيستند، زيرا هدف نهايي آن چيز ديگري است.
١٨:٤٢ ٢٧/٠٤/١٣٨٥