٠٥:١٣ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
هجدهمین دوره آزمون دوره دکتری تخصصی داروسازی برگزار می شود

هجدهمین دوره آزمون پذیرش دانشجوی دوره دکتری Ph.D داروسازی در رشته های فارماسیوتیکس، شیمی داروئی، فارماکوگنوزی، بیوتکنولوژی دارویی و داروسازی هسته ای روز پنجشنبه پنجم مرداد ماه جاری ساعت 30/8 صبح در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار دانشگاهی مهر، آزمون ورودی دکتری تخصصی رشته های داروسازی شامل امتحان کتبی و شفاهی است که نمره امتحان کتبی 80 درصد نمره  کل و نمره آزمون شفاهی 20 درصد از کل نمره آزمون ورودی را تشکیل می دهد. دو برابرظرفیت اعلام شده از قبول شدگان امتحان کتبی ( بدون اعلام نمره کتبی به مصاحبه کنندگان ) به مرحله شفاهی راه خواهند یافت.
بیشترین ظرفیت پذیرش به رشته بیوتکنولوژی دارویی اختصاص دارد و طبق اعلام ظرفیت دانشکده های داروسازی دانشگاه های علوم پزشکی در رشته "فارماسیوتیکس" 8 نفر، دررشته شیمی دارویی 9 نفر، در رشته "فارماکوگنوزی" 5 نفر، در رشته داروسازی هسته ای 4 نفر، در رشته "بیوتکنولوژی دارویی" 11 نفر پذیرفته می شوند.
از شرایط عمومی این آزمون می توان به اعتقاد به نظام و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، اعتقاد به دین مبین اسلام و یا یکی از ادیان شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، دارابودن شرایط عمومی ورود به دوره دستیاری بر اساس مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی، دارا بودن دانشنامه دکترای  داروسازی و  کارشناسی ارشد داروسازی از دانشگاه های داخل و یا خارج از کشور که به تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده باشد، اشاره کرد.
نداشتن منع قانونی برای ادامه تحصیل از نظر خدمت وظیفه عمومی جهت داوطلبان مرد و یا داشتن دفترچه آماده به خدمت بدون مهر غیبت نیز از دیگر شرایط شرکت در آزمون است. مسئولیت معافیت موقت کفالت و یا پزشکی در صورت موافقت دانشگاه به عهده داوطلب بوده و در صورت فراخوانی این گروه از قبول شدگان ازسوی اداره وظیفه عمومی، وزارتخانه هیچگونه تعهدی جهت ترخیص آنها برعهده ندارد.
همچنین ارائه مدرک قبولی در یکی از امتحانات زبان انگلیسی MCHE  با حداقل نمره 50، TOFEL ( خارج از کشور ) با حداقل نمره 480، IELTS ( آکادمیک) با حداقل نمره 5 و MELAB  با حداقل نمره 70 برای ثبت نام در آزمون ورودی دوره های مختلف دستیاری و دکتری تخصصی داروسازی الزامی است و از مدت شرکت در امتحان معتبر زبان نباید بیش از دو سال گذشته باشد.
20 درصد ظرفیت هر رشته در هر دانشگاه به رزمندگان، ایثارگران و خانواده های محترم شهداء ( فرزندان و همسران ) و جانبازان با معلولیت بیش از 20 درصد درصورتیکه بیش از سه ماه حضور داوطلبانه در جبهه داشته باشند و واجد شرایط عمومی نیز باشند تعلق خواهد گرفت. 25 درصد ظرفیت هر رشته هم بصورت مازاد در هر دانشگاه به مربیان عضو هیئت علمی شاغل در دانشکده های  داروسازی که واجد سایر شرایط باشند، تعلق می گیرد.

١٥:١٢ ٠٣/٠٥/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد