٠٥:٠٤ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
دبير هيات حمايت از كرسي‌هاي نظريه پردازي:
ضعف مديريت مهم‌ترين چالش فراروي جنبش نرم‌افزاري است

به عقيده دبير هيات حمايت از كرسي‌هاي نظريه پردازي، ضعف مديريت مهم‌ترين چالش فراروي جنبش نرم‌افزاري در كشور است.
به گزارش سرويس «پژوهشي» خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، حجت الاسلام والمسلمين غلامي درباره ارزيابي مركز پژوهش هاي مجلس شوراي اسلامي درباره مهم ترين چالش‌هاي فراروي جنبش نرم افزاري - كه در آن از سهم اندك اعتبارات تحقيقاتي و تعداد كم محققان به عنوان مهمترين اين چالش‌ها ياد شده بود - اظهار داشت: گرچه نمي توان كمبود اعتبارات واقعي پژوهش در كشور را منكر شد، اما سطحي نگري است اگر كمبود بودجه و امكانات پژوهشي را به عنوان مهم ترين عامل بزرگ نمايي كنيم.
دبير هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي در اين زمينه افزود: تقريبا ميان اكثر كارشناسان اتفاق نظر وجود دارد كه همين ميزان از بودجه نيز به شكل منطقي مديريت نمي شود و بخش عمده‌اي از آن يا هدر مي رود يا صرف پاسخگويي به نيازهاي علمي حائز اولويت كشور نمي شود. از طرف ديگر يكي از عوامل اصلي در كمبود نيروي انساني در امر تحقيق، سياست هاي كميت گراي افراطي كشور در بخش آموزش است كه عمده پتانسيل اعضاء هيات علمي كشور را صرف امور آموزشي آن هم با كيفيتي نازل كرده است.
حجت الاسلام غلامي با بيان اين كه تحليل هاي غير عميق از موقعيت پژوهش در كشور كمكي به جنبش نرم‌افزاري نخواهد كرد، مهندسي علمي و برخورداري كشور از يك برنامه جامع پژوهشي را براي مساعدت به شكل‌گيري جنبش توليد علم، ضروري خواند و سهم مجلس شوراي اسلامي در اين موضوع را اساسي توصيف كرد.

١٥:٢٩ ٠٣/٠٥/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد