٠٧:٠٣ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات:
راه‌اندازي مركز آموزش و پژوهش منطقه‌يي ICT از برنامه‌هاي ماست

معاون آموزش، پژوهش و امور بين‌الملل وزارت ارتباطات گفت: راه‌اندازي مركز آموزش و پژوهش منطقه‌يي ICT، طرح جامع آموزشي و توسعه‌ي نيروي انساني، تحقيقات، مديريت فن‌آوري و طرح جامع امور بين‌الملل و شركت در مجامع بين‌المللي و منطقه‌يي از عمده‌ي برنامه‌هاي اين بخش است.
به گزارش خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كمال محامدپور در همايش سراسري مديران و مسوولان وزارت ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات به بررسي برنامه و سياست‌هاي وزارت ارتباطات در اين بخش پرداخت و اظهار داشت: تعامل با كليه‌ي مراكز آموزشي، پژوهشي و فن‌آوري اعم از دولتي و غيردولتي جهت گسترش فعاليت‌هاي ICT در كشور از قبيل تحقيقات، توليد نرم‌افزار و بانك‌هاي اطلاعاتي از جمله سياست‌هاي اين بخش است.
او با اشاره به اين‌كه بايد توسعه‌ي كاربرد فن‌آوري اطلاعات و ارتباطات در كشور ارتقا يابد،‌ گفت: حمايت از توسعه و توليد نرم‌افزارهاي تخصصي وايجاد زمينه‌ي صدور خدمات فني و مهندسي در زمينه‌ي ICT بايد مورد توجه قرار گيرد.
محامدپور بر حمايت از پروژه‌ها و طرح‌هاي توسعه‌يي،‌ اشتغال‌آفريني يا صادرات كالا و خدمات بخش‌هاي خصوصي و تعاوني تاكيد كرد و افزود: بسط و گسترش فرهنگ ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات و نيز ضرورت آشنا ساختن جامعه‌ي علمي ‌و تخصصي كشور بايد در اين زمينه مورد توجه قرار داده شود.
او ايجاد بستر همكاري با دانشگاه‌ها و مراكز پژوهشي، فراهم آوردن زمينه‌هاي لازم براي توسعه‌ي آموزش‌هاي علمي‌ و كاربردي در حوزه‌ي ICT و تربيت نيروي انساني مورد نياز بخش ارتباطات، تسهيل استفاده از امكانات در رابطه با فعاليت‌هاي آموزشي و پژوهشي، گسترش آموزش‌ها و مهارت‌هاي ICT در بخش خصوصي و ايجاد رشته‌هاي كار و دانش در اين زمينه را همراه با ايجاد زمينه‌هاي تحقيقاتي ازجمله سياست‌هاي اجرايي وزارت ارتباطات در بخش آموزشي و پژوهشي برشمرد و انجام مذاكره، انتقال فن‌آوري و توسعه‌ي همكاري‌هاي فني، علمي ‌و آموزشي با كشورها، شركت در اجلاسيه‌هاي بين‌المللي از جمله سياست‌هاي اجرايي در بخش امور بين‌الملل دانست.
او در ادامه به اهداف و سياست‌هاي سند چشم‌انداز و برنامه‌ي توسعه‌ي اشاره كرد و گفت: تسهيلات وجوه اداره شده با كارمزد كم به بخش دولتي، ماموريت‌هاي خارجي جهت حضور فعال و موثر، حمايت از پروژه‌هاي دانشجويي، حمايت از همايش‌ها از جمله اين اهداف است.
محامدپور به مهم‌ترين برنامه‌هاي معاونت آموزش، پژوهش و امور بين‌الملل اشاره كرد و گفت: اجرا و نظارت بر انجام
دستورالعمل‌هاي مصوب، راه‌اندازي كميته‌هاي وام استان تا پايان سال، تدوين دروس تخصصي، دوره‌هاي آموزشي جديد به كمك دانشگاه‌ها در زمينه‌هاي مختلف IT و ICT از برنامه‌هاي اين بخش است.
او در پايان با اشاره به وجود حدود 70 ميليارد تومان وجوه اداره شده‌ي ارزان قيمت براي اعطا به بخش‌هاي غير دولتي افزود: تمامي ‌استان‌هاي كشور، بايد كميته‌هاي ارايه‌ي تسهيلات داشته باشند و اطلاع‌رساني مناسبي در اين خصوص انجام دهند.

١٦:٢٧ ٠٨/٠٥/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد