٠٩:١٠ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
در ديدار وزير كشاورزي فلسطين از مؤسسه تحقيقات بيوتكنولوژي كشاورزي مطرح شد:
آمادگي مؤسسه تحقيقات بيوتكنولوژي كشاورزي براي همكاري علمي - پژوهشي با فلسطين

محمد الاغا، وزير كشاورزي دولت فلسطين و ابواسامه نماينده جنبش حماس در ايران پس از بازديد از بخشها و مزرعه تحقيقاتي مؤسسه تحقيقاتي اصلاح و تهيه نهال و بذر از مؤسسه تحقيقات بيوتكنولوژي كشاورزي وزارت جهاد كشاورزي بازديد كردند.
به گزارش سرويس «پژوهشي» خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در اين ديدار كه بنا به دعوت رسمي وزارت جهاد كشاورزي انجام شد، ميهمانان طي جلسه‌اي با معاون اداري و مالي مؤسسه و روساي بخش‌ها به بحث و تبادل نظر پرداختند.
دكتر حجازي، عضو هيات علمي و رييس بخش ريزسازواره‌ها و ايمني زيستي در اين جلسه به توصيف مختصري از مؤسسه تحقيقات بيوتكنولوژي كشاورزي و فعاليت‌هاي تحقيقاتي كه در اين مؤسسه انجام مي‌شود پرداخت.
وي ضمن بيان سابقه‌اي از تاسيس مؤسسه تحقيقات بيوتكنولوژي كشاورزي، فعاليت‌هاي تحقيقاتي و دستاوردهاي بخشها و سه پژوهشكده منطقه‌يي وابسته را از بدو تاسيس تاكنون به طور مختصر معرفي كرد.
در ادامه اين جلسه محمد الاغا ضمن قدرداني و تمجيد از فعاليت‌هاي سازنده وزارت جهاد كشاورزي دولت جمهوري اسلامي ايران در بسط و توسعه علوم نوين از جمله بيوتكنولوژي كشاورزي، بازديد از امكانات و دستاوردهاي مؤسسه را براي خود بسيار جالب و مهيج توصيف كرد.
وي همچنين به بيان گوشه‌اي از مشكلات مردم مسلمان فلسطين كه توسط رژيم صهيونيستي به وجود آمده است پرداخت.
وزير كشاورزي دولت فلسطين در بخش ديگري از سخنان خود گفت: با وجود مشكلات و تحريم‌هايي كه توسط دولت غاصب اسرائيل به وجود آمده است كشاورزي فلسطين در زمينه توليد گوجه فرنگي، زيتون و روغن زيتون خودكفا بوده و حتي پتانسيل صادرات به كشورهاي ديگر را نيز دارا مي‌باشند.
محمد الاغا هدف از بازديد مؤسسات تحقيقات وزارت جهاد كشاوري دولت جمهوري اسلامي ايران را استفاده از توانمنديهاي فني، علمي و تحقيقاتي كارشناسان و محققان جمهوري اسلامي ايران دانست تا از اين علوم در جهت ارتقاء كشاورزي كشورش استفاده شود.
الاغا و هيات همراه در ادامه از بخش‌هاي مختلف مؤسسه بازديد كرده و از نزديك با فعاليت‌هاي تحقيقاتي محققان به ويژه در زمينه توليد نهال‌هاي عاري از ويروس پسته و غده‌هاي سالم سيب زميني، اصلاح گياه زعفران از طريق پلي پلوئيدي، توليد گياه كلزا مقاوم به ريزش دانه، توليد محصولات بيولوژيك، انگشت نگاري DNA گياهان زارعي، اصلاح گياهان در جهت مقاومت به تنش‌هاي محيطي و پروتئوميكس گياهي آشنا شدند.
گفتني است در پايان اين ديدار، مؤسسه تحقيقات بيوتكنولوژي كشاورزي جهت هر گونه همكاري‌هاي علمي ـ تحقيقاتي با برادران فلسطيني اعلام آمادگي كرد.

١٢:٢٨ ٠٩/٠٥/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد