٠٣:٥٤ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
كارگاه آموزشي "مددكاري اجتماعي مراكز مشاوره" در مشهد برپا شد

كارگاههاي آموزشي مددكاري اجتماعي مراكز مشاوره‌اي و مقدماتي مشاوره تلفني ‪ ۱۲‬استان كشور روز يكشنبه در دانشكده علوم بهزيستي مشهد برپا شد.
‪ ۴۰‬كارشناس مددكار امور اجتماعي بهزيستي از استانهاي كرمانشاه، لرستان، آذربايجان شرقي،كرمان، سمنان، اصفهان، همدان، كهكيلويه و بويراحمد، ايلام، خراسان شمالي، جنوبي و خراسان رضوي در نشستهاي سه روزه اين كارگاهها حضور دارند.
"تاريخچه پيدايش و پيشرفت مددكاري اجتماعي، اهداف مددكاري در مراكز مشاوره، روشهاي مطالعه و شناخت، تواناييها و مهارتهاي مددكاري اجتماعي و وجوه اشتراك و تمايز مددكاري فردي با روانشناسي فردي در كار با فرد" از مباحث اين كارگاهها هستند.
معاون پيشگيري اداره كل بهزيستي خراسان رضوي هدف تشكيل اين كارگاه را ارتقا و شناساندن بيشتر مددكاري اجتماعي به جامعه اعلام كرد.
دكتر تهمينه شكيب افزود: مددكاري اجتماعي حرفه‌اي مبهم و ناشناخته است لذا برپايي چنين كارگاههايي مي‌تواند نقش موثري در شناساندن و ارتقا اين حرفه در جامعه داشته باشد.
وي گفت: در حالي مددكاري اجتماعي مورد بي‌مهري زياد قرار گرفته كه كساني كه در اين حرفه فعالند نقش مهمي در حل مشكلات خانواده‌ها و اجتماع دارند.
او آموزش مهارتهاي لازم جهت تطابق خانواده‌ها و شرايط جديد حاصل از پيچيده‌تر شدن زندگي را از وظايف مددكاران دانست.
وي افزود: با توجه به اينكه در شرايط فعلي، زندگي روز به روز به سمت پيچيدتر شدن مي‌رود، انسانها براي تطابق با شرايط جديد احتياج به يادگيري مهارتهايي دارند كه وظيفه مددكار آموزش اين امور است.
او يادگيري مهارتهاي زندگي را موثرترين راه براي جلوگيري از بروز بحرانهاي اجتماعي دانست و گفت: براي جلوگيري از بحرانهاي اجتماعي و مسايل مربوط به پيشگيري آن بهترين و موثرترين راه آموزش مهارتهاي زندگي است.
وي ايجاد روابط سالم و مطلوب بين فرزندان و خانواده‌ها و ايجاد روابط سالم اجتماعي ميان افراد را از نمونه اثرات فراگيري مهارتهاي زندگي در خانواده‌ها دانست.

١٤:٠٦ ٠٤/١٠/١٣٨٤
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد