١٤:٣١ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
رييس دانشگاه علم و فرهنگ خبر داد:
توسعه فضاي فيزيكي دانشگاه و ايجاد دوره‌هاي تحصيلات تكميلي با همكاري پژوهشكده‌هاي جهاد دانشگاهي

رييس دانشگاه علم و فرهنگ از توسعه فضاي فيزيكي دانشگاه و ايجاد دوره‌هاي تحصيلات تكميلي با همكاري پژوهشكده‌هاي جهاد دانشگاهي خبر داد.
دكتر محسن قرنفلي در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران، با بيان اينكه دانشگاه علم و فرهنگ در واقع همان موسسه آموزش عالي جهاد دانشگاهي است كه از اواخر سال گذشته به دانشگاه تبديل شد، اظهار كرد: در موسسات آموزش عالي جهاد دانشگاهي نزديك به 9 هزار دانشجو مشغول به تحصيل هستند كه از اين ميزان حدود 3600 نفر در دانشگاه علم و فرهنگ به تحصيل اشتغال دارند.
وي با بيان اينكه دانشگاه علم و فرهنگ داراي سه دانشكده فني مهندسي، هنر و علوم انساني است اظهار كرد:‌دانشكده فني و مهندسي در مقطع كارشناسي داراي سه رشته مهندسي صنايع، مهندسي عمران و مهندسي كامپيوتر و در دانشكده علوم انساني نيز در مقطع كارشناسي داراي رشته‌هاي حقوق، مديريت صنعتي، حسابداري و روان شناسي باليني است.
وي افزود: در دانشكده هنر نيز در مقطع كارشناسي سه رشته نقاشي، طراحي پارچه و لباس و هنرهاي تجسمي وجود دارد و همچنين گروه آمار نيز به عنوان يك گروه آموزشي مستقل در دانشگاه، مشغول به فعاليت مي‌باشد.
وي با بيان اينكه دانشگاه داراي حدود 65 نفر عضو هيات علمي تمام وقت است، اظهار كرد: ‌بر اساس يك سياست اصولي و راهبردي و به منظور حفظ ارتقاي كيفيت آموزشي و گسترش ارتباط با ساير دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي، دانشگاه‌ از همكاري اساتيد و اعضاي هيات علمي برجسته پژوهشكده‌هاي جهاد دانشگاهي و ساير دانشگا‌ه‌ها نيز به نحو مطلوب بهره مند است.
وي با بيان اينكه ‌رشته مطالعات فرهنگي در مقطع كارشناسي ارشد سال گذشته در دانشگاه داير شد، گفت: براي سال تحصيلي جديد نيز موفق شديم در پنج رشته مهندسي صنايع، مهندسي عمران، حقوق، پژوهش هنر و زيست شناسي تكويني در مقطع كارشناسي ارشد مجوز كسب كنيم.
رييس دانشگاه علم و فرهنگ در ادامه با بيان اينكه مطالعات فرهنگي در مقطع كارشناسي با همكاري پژوهشكده فرهنگ و هنر بر گزار مي‌شود افزود: دانشگاه درصدد است كه زيست شناسي تكويني در مقطع كارشناسي ارشد را نيز با اتكا به پژوهشكده رويان برگزار كند و همچنين اين برنامه براي دوره‌هاي صنايع و عمران نيز در نظر گرفته شده كه با همكاري پژوهشكده توسعه تكنولوژي نيز دوره‌ها ايجاد مي‌شود.
دكتر قرنفلي رويكردهاي جديد دانشگاه را توسعه همكاريهاي علمي و پژوهشي با پژوهشكده‌هاي جهاد دانشگاهي بيان كرد و گفت: دانشگاه قصد دارد دوره‌هاي تحصيلات تكميلي را با همكاري پژوهشكده‌هاي جهاد دانشگاهي برگزار كند تا تركيب مناسب و تعامل سازنده‌اي ميان آموزش و پژوهش در سطح تحصيلات تكميلي برقرار شود.
وي با اشاره به توسعه فضاي فيزيكي دانشگاه اظهار كرد: در اين باره دانشگاه داراي دو برنامه بلند مدت و كوتاه مدت است كه در برنامه كوتاه مدت دانشگاه با خريد يك ساختمان آماده در نواحي پونك قصد دارد تا دانشكده هنر را به آن قسمت منتقل كند و در برنامه بلند مدت نيز دانشگاه به دنبال خريد يك زمين به وسعت 10 هكتار است كه سه دانشكده در آن تاسيس كند.
قبولي 18 درصدي فارغ التحصيلان در مقطع كارشناسي ارشد
وي با اشاره به كيفيت دانشجويان دانشگاه علم و فرهنگ گفت: در سال گذشته نزديك به 97 نفر (18 درصد) از دانشجويان دانشگاه موفق به پذيرش در مقطع كارشناسي ارشد شدند.
به گفته دكتر قرنفلي، دانشگاه علم و فرهنگ امسال حدود يك هزار دانشجو از طريق كنكور سراسري پذيرش مي‌كند.
رييس دانشگاه علم و فرهنگ در خاتمه با بيان اينكه توجه به مسائل فرهنگي جزو رسالتهاي دانشگاه محسوب مي‌شود، اظهار كرد: يكي از دغدغه‌ها در دانشگاه علم و فرهنگ توجه به مسائل فرهنگي و رشد آن است.

١٠:١٣ ٢٢/٠٥/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد