توسعه آموزش عالی در اردبیل از متوسط کشوری پایین تر است
نماینده مردم اردبیل درمجلس شورای اسلامی گفت: علی رغم پیشرفت هایی که آموزش عالی استان اردبیل در طول سال های اخیر داشته است امکانات اختصاص یافته به این استان در حد مطلوبی نیست و پاسخ گوی نیازهای آموزش عالی این استان نبوده است.
حسن نوعی اقدم در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی مهر با بیان این مطلب افزود: استان اردبیل از جمله استان های جدید التاسیس کشور است که 12 سال پیش دکتر احمدی نژاد به عنوان اولین استاندار آن انتخاب شد و به همین خاطر به خوبی با مشکلات و کمبودهای این استان آشنا است.
وی اظهار داشت: استان اردبیل در مسیر توسعه آموزش عالی در زمان استانداری دکتر احمدی نژاد پیشرفت های بسیار چشمگیری داشت به طوری که مرکز آموزش عالی اردبیل به دانشگاه محقق اردبیلی تبدیل شد. اما هنوز در همان حد باقی مانده است و پیشرفت چشمگیر دیگری نداشته است.
نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: مردم استان اردبیل خواستار آن هستند که دانشگاه های دولتی و آزاد مختلفی در استان و شهرستان های اطراف آن به خصوص در رشته های فنی و مهندسی راه اندازی شود و بدون شک استان اردبیل دارای پتانسیل گسترش آموزش عالی است.
نوعی اقدم تاکید کرد: دانشگاه آزاد در طول سال های اخیر حرکت هایی را با افتتاح واحدهای مختلف در این استان آغاز کرده است اما توسعه این دانشگاه نیز در استان اردبیل نسبت به سایر استان ها کند است.
وی ادامه داد: در حال حاضر شهرهای نیر، نمین و سرعین امکان و آمادگی لازم را برای راه اندازی واحد دانشگاه آزاد دارند و همواره درخواست هایی نیز در این زمینه به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ارسال شده است اما علیرغم تمامی پیگیری ها پاسخی از سوی مسئولان این دانشگاه دریافت نکرده ایم.
نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی گفت: دانشگاه های علوم پزشکی نیز تنها در اردبیل و با پایین ترین امکانات و حداقل تجیهزات وجود دارند که ما با حضور رئیس جمهور خواستار احداث دانشگاه علوم پزشکی در دیگر شهرهای اردبیل نیز هستیم.
نوعی اقدم افزود: در کل توسعه آموزش عالی در استان اردبیل نسبت به سال های گذشته بسیار مناسب بوده است اما میزان توسعه یافتگی آن در حد متوسط کشوری هم نیست که مهمترین دلیل توسعه نیافتن آموزش عالی در این استان ضعف مدیریت ها است.
وی تاکید کرد: در دانشگاه های مختلف استان بارها شاهد آن بوده ایم که به جای بورسیه دانشجویان محلی و بومی افرادی به دلیل رابطه از خارج از استان بورسیه می شوند که پس از فارغ التحصیلی نیز نیازی برای کار در استان نمی بینند که این نشان از وجود رابطه به جای ضابطه در برخی از دانشگاه های این استان است.
١٣:٥٩ ٢٤/٠٥/١٣٨٥