همايش پيشگيري از بيماريهاي قلبي در دانشگاه علوم پزشكي اصفهان آغاز شد
همايش "پيشگيري از وقوع بيماريهاي قلبي و عروقي" روز سهشنبه در دانشگاه علوم پزشكي اصفهان گشايش يافت.
در اين همايش كه به همت مركز تحقيقات قلب و عروق دانشگاه علوم پزشكي اصفهان برگزار شد، ۶۰پزشك متخصص قلب و عروق و عمومي از استان اصفهان و برخي استانهاي همجوار شركت دارند.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي اصفهان و دبير اين همايش، بيماريهاي قلبي و عروقي را شايعترين عامل مرگ و مير در كشور دانست.
دكتر"عليرضا خسروي" گفت: مطالعات بيانگر آن است كه در سالهاي اخير شيوع بيماريهاي قلبي و عروقي در كشور رو به افزايش نهاده است.
وي كنترل و پيشگيري از افزايش بيماريهاي قلبي و عروقي را ضروري دانست و افزود: آموزش پزشكان و اطلاع آنان از آخرين دستاوردهاي مطالعات انجام شده درباره اين بيماريها، در كاهش شيوع آن تاثير زيادي دارد.
وي در گفت وگو با ايرنا، آموزش راهكارهاي جديد كاهش عوامل موثر بر ابتلا به بيماريهاي قلبي و عروقي به پزشكان را مهمترين هدف برگزاري اين همايش ذكر كرد.
رييس مركز تحقيقات قلب و عروق دانشگاه علوم پزشكي اصفهان نيز در حاشيه اين همايش به خبرنگار گفت: بر اساس بررسيهاي انجام شده ۴۰درصد مرگ و مير در كشور از بيماريهاي قلبي و عروقي ناشي ميشود.
دكتر"نضال صراف زادگان"، مهمترين علت ابتلا به بيماريهاي قلبي و عروقي را كم تحركي و ورزش نكردن عنوان كرد.
وي افزود:براساس مطالعات انجام شده،كم تحركي و نداشتن فعاليت ورزشي عامل موثر در بروز ۹۰درصد بيماريهاي قلبي و عروقي است.
وي اضافه وزن و چاقي را علت بروز ۵۰درصد بيماريهاي قلبي و عروقي عنوان كرد و گفت: چربي اضافه عامل ۳۵درصد بيماريهاي قلبي و عروقي است.
بهگفته صراف زادگان، مصرف سيگار در ۲۴درصد مردان مبتلا به بيماريهاي قلبي و عروقي و ۳درصد زنان مبتلا به اين بيماري، نقش داشته است.
وي ابتلا به فشار خون و ديابت را از ديگر عوامل تشديد بيماريهاي قلبي و عروقيعنوان كرد و گفت:سهم اين بيماريها در ابتلاي افراد به بيماريهاي قلبي در كشور به ترتيب ۱۸و ۷درصد است.
در اين همايش سه روزه ۱۹سخنراني علمي درباره عوامل ايجاد بيماريهاي قلبي و عروقي و راههاي كاهش اين بيماريها ارائه ميشود.
١٤:٣٤ ٢٤/٠٥/١٣٨٥