١٧:٠٩ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
دبير اجرايي همايش:
اين همايش پديده‌اي نوين در عرصه كنگره‌هاي علمي در ايران و منطقه است

همايش سراسري علوم دارويي ايران با برنامه‌ريزي انجمن متخصصان علوم دارويي، از سوي دانشكده داروسازي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي از سي‌ام مرداد لغايت دوم شهريورماه سال جاري در سالن همايش‌هاي صدا و سيما برگزار مي‌شود.
به گزارش خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، دكتر سيد فرشاد حسيني شيرازي معاون غذا و داروي دانشكده داروسازي شهيد بهشتي و دبير اجرايي همايش علوم دارويي ايران ‌در مورد اهميت علمي – پژوهشي اين كنگره بين‌المللي در توسعه صنايع داروسازي ايران و كشورهاي منطقه مباحثي را ارائه كرد.
دبير همايش علوم دارويي ايران، اين كنگره علمي را در مقايسه با ابعاد همايش‌هاي برگزار شده در سال‌هاي گذشته، تحولي نوين در عرصه داروسازي كشور خواند و گفت: اين همايش سراسري اطلاعات نوين علمي را همه زمينه‌هاي علوم دارويي اعم از مراحل اكتشاف، سنتز، تحقيق و بهينه‌سازي، تحقيقات دانشگاهي و ساخت صنعتي، قوانين بازاريابي و عرضه و توزيع دارو و بسياري موارد ديگر را در بر مي‌گيرد. لذا مسائل همايش علوم دارويي تنها در ابعاد محدود 200 مقاله علمي همچون سالهاي گذشته برگزار نمي‌شود بلكه بيش از 800 مقاله منتخب علمي و پژوهشي از سوي متخصصان از ايران و ساير كشورهاي جهان در اين همايش ارائه خواهد شد.
وي با اشاره به اين كه اين همايش ابعاد گسترده‌اي از جمله سخنراني‌هاي علمي و پژوهشي، ميزگردهاي تخصصي، كارگاه‌هاي آموزشي، ديدار با متخصصان، صاحب‌نظران و مسؤولان كشوري و بين‌المللي و ارائه و گزينش مقالات تخصصي را پوشش مي‌دهد، افزود: بنابراين با توجه به اين پهنه وسيع علمي، ‌اين همايش در پنج سالن به طور همزمان برگزار مي‌شود.
دكتر حسيني شيرازي ادامه داد: دو سالن به برگزاري سخنراني‌هاي علمي كه از ميان مقالات ارسالي به همايش و همچنين سخنرانان سرشناس علوم دارويي انتخاب شده‌اند، اختصاص دارد.
اين مقالات از ميان فراخوان‌هايي كه از پاييز سال گذشته به مراكز تحقيقاتي، كارخانه‌ها و مراكز دانشگاهي علوم دارويي و درماني ارسال شد، جمع‌آوري شده كه شمار آن به 930 مورد مي‌رسد و هيات‌هاي علمي از دانشگاه‌هاي مختلف و گروه‌هاي منتخب دارويي بر كيفيت اين مقالات داوري خواهند كرد.
وي در ادامه بيان كرد: هر گروه از مقالات شامل صد الي 120 مقاله علمي است كه توسط يكي از هيات‌هاي علمي مورد بررسي قرار مي‌گيرد و در مجموع از تمام مقالاتي كه براي داوري از ايران و بقيه كشورها به دبيرخانه همايش ارسال شده است، حدود 740 پوستر و 80 مقاله شفاهي انتخاب شده‌اند.
دبير اجرايي همايش اظهار كرد: مقالات شفاهي در دو سالن ارائه خواهند شد و پوسترهاي ارسالي نيز تقسيم بندي شده‌اند كه هر پوستر براي نيمروز در سالن پوسترها به نمايش گذاشته مي‌شود و پس از بررسي هيات‌هاي داوري از پوسترها، از هر گروه دو پوستر كار علمي نمونه انتخاب خواهند شد و در انتهاي نمايش مورد تقدير قرار خواهند گرفت.
وي افزود: علاوه بر مقالات دبيرخانه همايش گروهي از افراد كليدي علمي را در سطح جهاني و به خصوص كشورهاي منطقه خاورميانه برگزيده است كه در رشته‌هاي تخصصي خود مباحث علمي مختلف ارائه خواهند كرد. اين افراد، ‌متخصصاني را از 28 كشور پيشرفته علمي از جمله آمريكا، فرانسه، انگليس، كانادا، استراليا و ساير دانشمندان منطقه از آسياي صغير تا كشورهاي عربي و علي الخصوص كشورهاي مسلمان شامل مي‌شوند.
زيرا اهداف اصلي از برگزاري اين كنگره بين‌المللي آغاز اقدامات گروهي تخصصي در زمينه علوم دارويي در آينده است كه انجام آن نقش موثري در افزايش تعاملات ايران با همه كشورهاي جهان در حوزه صنعت دارو ايفا مي‌كند.
به گزارش ايسنا، دكتر حسيني شيرازي تاكيد كرد: براي هر يك از محققان شركت كننده در اين همايش به ويژه 28 پروفسور به نام از كشورهاي منطقه پرونده فعاليت‌هاي علمي تهيه شده است كه اين امر بار علمي همايش و بنيان آن هرچه محكم تر كرده است. زيرا سخنرانان علمي، ‌سخنران منتخب و به نام از سراسر جهان هستند.
وي گفت: در حاشيه همايش شش ميزگرد تخصصي طراحي شده كه در اختيار گروه‌هاي تخصصي مربوطه قرار مي‌گيرد كه اين شش ميزگرد عبارتند از قوانين در داروسازي، اقتصاد و بازاريابي دارويي، داروسازي هسته‌اي، نانوتكنولوژي و كاربرد آن در علوم دارويي، گياه درماني و داروهاي گياهي و ارتباط صنعت با دانشگاه در تمامي اين ميزگردها يك متخصص به نام به عنوان مسؤول انتخاب شده است كه اين مسؤولان هر كدام حدود 30 الي 40 متخصص برجسته كشوري را براي شركت در ميزگرد برگزيده‌اند و هر يك از گروه‌ها سه الي پنج جلسه هماهنگي را قبل از برگزاري همايش گذرانده‌اند.
دبير همايش با تصريح بر اين كه بهره‌دهي همايش قبل از برگزاري آن آغاز شده است، ادامه داد: اين همايش كه تا كنون بيش از 1300 نفر از سراسر جهان براي شركت در آن ثبت‌نام كرده‌اند تاثير به سزايي در به روز شدن علم دارويي متخصصان دارد از آنجا كه علاوه بر اقدامات انجام شده، هفت كارآگاه آموزشي نيز در اين همايش پيش بيني شده است كه چهار مورد از اين كارگاه‌ها، با تاييد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي،‌امتياز باز آموزي مدون دارند و سه كارگاه ديگر امتياز غير مدون را دريافت خواهند كرد. بنابراين اين كارگاه‌ها يكي از موارد موثر در افزايش و به روز كردن دانش متخصصان است.
وي افزود: همچنين در اين همايش يك سري اتاق‌هاي ملاقات شامل ملاقات شركت كنندگان با دانشگاه‌ها، كارخانه‌ها و مراكز تحقيقاتي پيش بيني شده است كه از اين طريق متخصصان خارجي با متخصصان داخل كشور و متخصصان داخلي با مسئولان صنعت و دانشگاه تعامل خوبي را برقرار مي‌كنند. لذا در سياست‌ گذاريهاي علمي كشور تحرك وسيعي با اين شيوه ايجاد مي‌شود.
دكتر حسيني شيرازي در خاتمه اين نشست بيان كرد: در حاشيه اين همايش همچنين نمايشگاهي براي ارائه دستاوردهاي علمي، تحقيقاتي و صنعتي دارويي كشور برگزار خواهد شد.
اين نمايشگاه كه وسعتي بالغ بر 500 متر مربع دارد. محصولات مختلف دارويي را از شركت‌هاي بزرگ داروسازي كشور، مراكز تحقيقاتي، دانشگاه‌ها و بيمارستان‌هايي كه كارهاي تحقيقاتي در علوم دارويي كشور مي‌كنند، شامل مي‌شود و همچنين غرفه‌اي نيز به معاونت دارويي و غذايي وزارت بهداشت اختصاص دارد كه دستاوردها و روندهاي علمي اين وزارتخانه را زمينه صنعت دارو ارائه مي‌دهد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران متقاضيان به شركت در اين كنگره بين‌المللي مي‌توانند با مراجعه به آدرس الكترونيكي www.ipsc2006.com در اين همايش ثبت نام كردند.

١٤:٤٤ ٢٤/٠٥/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد