آئین نامه حمایت از پایان نامه های دانشجویی تصویب شد
دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال جدید تحصیلی در زمینه آموزش و پژوهش تلاش جدیدی را سامان داده است. در زمینه پژوهش، حمایت بیشتر و ساماندهی بهتر تزهای دانشجویی را مد نظر قرار داده ایم و آئین نامه ای جهت حمایت از پایان نامه های دانشجویی در مقاطع مختلف به تصویب رسانده ایم.
دکتر "باقر لاریجانی" در گفتگو با خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: دانشگاه قصد دارد در این قالب پایان نامه ها بتواند چارچوب پژوهشی خوبی را پیدا کنند که این مسئله گام بزرگی در ارتقاء پژوهش در دانشگاه خواهد بود. در حال حاضر برای هر گروهی چارچوبی تعیین شده که در صورتیکه پروژه تحقیقاتی را تصویب کند تا یک سقفی به آنها تسهیلات داده می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به گرانت های پژوهشی این دانشگاه اشاره کرد و گفت: بر اساس این گرانت ها دانشگاه از پروژه های تحقیقاتی و مقالات ISI اعضای هیئت علمی که برای اولین بار ارائه می شوند به صورت ویژه حمایت می کند.
وی خاطرنشان کرد: برای تحول در نظام آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز تعداد زیادی جوایز آموزشی اعلام شده است که امیدواریم این کار موجب جهش در بخش آموزش دانشگاه شود.
یکی از برنامه های مهم دانشگاه حمایت ویژه از نخبگان است و در کنار حمایت، از آنها در تصمیم گیری ها و پیشرفت دانشگاه نیز کمک گرفته می شود
لاریجانی تأکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاهی است که نخبگان به آن روی می آورد. هر ساله بیشتر یکصد نفر اول کنکور این دانشگاه را انتخاب می کنند و به همین منظور یکی از برنامه های مهم دانشگاه حمایت ویژه از این نخبگان است و در کنار حمایت از آنها در تصمیم گیری ها و پیشرفت دانشگاه نیز کمک گرفته می شود.
وی یاد آور شد: در جهت حمایت آموزشی از نخبگان در سال جاری دوره های Master Public Health (مهارت بهداشت عمومی) که به اختصار MPH نام برده می شود در گروه پزشکی اعمال شده است و همزمان دانشجویان گروه دندانپزشکی، داروسازی و پزشکی می توانند در دو مقطع دکتری عمومی خود و دوره MPH به تحصیل بپردازند و به عنوان مثال 4 دانشجوی پزشکی در دوره MPH با گرایش اعتیاد از مهرماه به تحصیل مشغول می شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با رد پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع کارشناسی در سال جاری گفت: مهرماه امسال دانشگاه علوم پزشکی تهران مانند گذشته دانشجوی پزشکی پذیرش می کند زیرا هنوز پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی تهران به وزارت بهداشت در خصوص پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع لیسانس در حال بررسی در این وزارتخانه است.
وی افزود: این پیشنهاد کامل شده و در انتظار بررسی وزارت بهداشت است و در صورتیکه وزارتخانه آن را بپذیرد به صورت پایلوت در یکی از مقاطع ورودی بهمن یا مهر دانشجو پذیرفته می شود. این نوع آموزش هم اکنون در یکصد رشته در دانشگاه های آمریکا و کانادا انجام می شود.
دانشگاه علوم پزشکی تهران مهرماه امسال مانند گذشته دانشجوی پزشکی را می پذیرد زیرا هنوز پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی تهران به وزارت بهداشت در خصوص پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع لیسانس در حال بررسی در این وزارتخانه است
لاریجانی از انتشار فراخوان جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و گفت: این فراخوان به زودی منتشر می شود و متناسب با شرایط دانشگاه رزومه اساتید گرفته می شود و اساتید بر اساس سوابق خود انتخاب می شوند.
وی یاد آور شد: دانشگاه علوم پزشکی تهران جاذبه زیاد و بستر آموزشی و پژوهشی بالایی دارد که طبعاً تعداد زیادی تمایل دارند که در این دانشگاه به امر آموزش مشغول شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص آغاز به کار دانشکده علوم نوین گفت: درخواست شروع به کار این دانشکده به وزارت بهداشت ارسال شده و به طور جدی پیگیری می شود. با این حال دانشگاه علوم پزشکی تهران در رشته نانوتکنولوژی در مقطع کارشناسی ارشد از سال جاری دانشجو می پذیرد و در رشته بیوتکنولوژی نیز درخواست مجوز راه اندازی به وزارت بهداشت ارائه شده است.
وی همچنین از فعالیت دانشگاه علوم پزشکی تهران در زمینه IT و تلاش برای راه اندازی مرکز رشد در زمینه نانوتکنولوژی خبر داد و گفت: مرکز تحقیقات مبتنی بر شواهد ( Evidence base medicine ) در دانشگاه مصوب شده و در انتظار تأیید وزارت بهداشت است.
لاریجانی به عنوان رئیس شورای سیاستگذاری وزارت بهداشت در خصوص برخی مصوبات این شورا اظهار داشت: شورای سیاستگذاری وزارت بهداشت مصوباتی را برای اصلاح بهداشت روان و جلوگیری از اعتیاد و مسائل آن در کشور داشته است که در این میان بیش از 2 هزار ساعت کار در مورد بهداشت روان انجام گرفته است.
رشته بیوتکنولوژی، مرکز رشد در زمینه نانوتکنولوژی و مرکز تحقیقات مبتنی بر شواهد ( Evidence base medicine ) در انتظار تأیید وزارت بهداشت است
وی یاد آور شد: بر اساس سیاستگذاری شورا بخش های آموزشی، پژوهشی و سلامت در کشور مکلف می شوند برنامه هایی را طراحی کنند. یکی از این برنامه ها طراحی دوره های متناسب با بحث های بهداشت روان و اعتیاد است.
به گزارش مهر، دانشگاه علوم پزشکی تهران حدود 10 هزار دانشجو، یک هزار و 300 عضو هیئت علمی، 120 نفر استاد تمام، 8 دانشکده و 30 مرکز تحقیقاتی، 16 بیمارستان، 4 هزار و 400 تخت بیمارستانی، 40 گرایش تخصصی و فوق تخصصی و 50 درصد دکتری تخصصی Ph.D کشور را دارد.
١٤:٢٥ ٢٥/٠٥/١٣٨٥