رييس دانشگاه پيامنور:
براي ترسيم نقشه جامع علمي بايد توازني بين توسعه رشتهها ايجاد شود
رييس دانشگاه پيام نور با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري در خصوص ضرورت ترسيم نقشه جامع علمي گفت: براي ترسيم اين نقشه بايد توازني بين توسعه رشتههاي مختلف علمي مدنظر قرار گيرد.
دكتر عليرضا علي احمدي، در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران، افزود: نياز سنجي براي توسعه علم و فناوري در كشور با توجه به منابع مالي، ذخاير زيرزميني، روندهاي توسعه علوم و فناوري در جهان، وضعيت كنوني علوم و فناوري در جهان و همچنين وضعيت كنوني علوم و فنون در كشور بايد در ترسيم نقشه جامع علمي مورد توجه قرار گيرد.
وي با بيان اينكه درترسيم نقشه بايد رشتههاي علوم انساني مبتني بر آموزههاي ديني و دستاوردهاي مكتب حيات بخش اسلام تدوين و ترويج شود، گفت: رشتههاي علوم پايه نيز به عنوان زيربناي توسعه فناوري در كشور نيز بايد جزو اولويتها قرار گيرد.
وي در ادامه اظهار كرد: فرهنگ تحقيق و پژوهش از دبستان تا آموزش عالي و همچنين فعاليتهاي تحقيقاتي كه زنجيره توجيح و ترويج علم و فناوري را شكل ميدهند در ترسيم نقشه جامع علمي بايد مدنظر قرار گيرد.
دكتر علي احمدي با بيان اينكه اركان و اجزاي نظام ملي نوآوري در كشور بايد شكل گرفته و مديريت شود افزود: توجه به فعاليتهاي فرهنگي و انسان سازي در مراكز تعليم و تربيت از ديگرموارد حايزاهميت در تدوين نقشه جامع علمي است.
وي گفت: اساتيد و محققان كشور نيز بايد با فراق بال به فعاليتهاي علمي، آموزشي و تحقيقاتي اولويت دار براي كشور بپردازند.
رييس دانشگاه پيامنور در خاتمه تاكيد كرد: تمامي موارد فوق بايد به توليد نهضت همه جانبه براي توليد علم و زمينه سازي براي رويش فناوري پيشرفته در كشور منجر شود تا اينكه پايههاي تمدن بشري در كشور مبتني بر علوم و فناوري و برپايه فرهنگ و ارزشهاي الهي در جامعه شكل گيرد.
٠٩:٢٣ ٢٧/٠٥/١٣٨٥