براي نخستين بار در كشور دهكده رايانه در استان گلستان راهاندازي ميشود
رييس سازمان آموزش و پرورش استان گلستان گفت: براي نخستين بار در سطح كشور "دهكده رايانهاي" در اين استان راهاندازي خواهد شد.
"عليرضا نوروزي" روز چهارشنبه در همايش يكروزه "مديران متوسطه آموزش و پرورش در هزاره سوم با رويكرد "ITدر گنبدكاووس، افزود: در زمان حاضر كار مطالعاتي اين طرح به اتمام رسيده است.
او همچنين گفت: طرح دهكده رايانهاي در اين استان با اهداف "دانا محوري" نسل جوان و توسعه گلستان اجرا ميشود.
نوروزي افزود : راه اندازي دهكده رايانه در اين استان با حمايت وزير آموزش و پرورش صورت ميگيرد.
وي، اجراي طرح آموزش مديران و معلمان در استان با عنوان "آموزش و پرورش در هزاره سوم با رويكرد "ITرا از ديگر برنامه نگاه تحولي در آموزش و پرورش گلستان برشمرد.
او به سياستهاي كلان آموزش و پرورش كشور در سند چشم انداز ۲۰ساله اشاره كرد و گفت: ما مديران وظيفه داريم براي تبلور اهداف اين نهاد با الهام از قانون اساسي و بهرهگيري از رهنمودهاي مقام معظم رهبري و توجه به سند توسعه، تلاش خود را در حوزه عمل دوچندان كنيم.
رييس سازمان آموزش و پرورش گلستان همچنين به ويژگيهاي يك مدير براي مشاركت در تحقق اهداف اين نهاد در توسعه همه جانبه كشور اشاره كرد و افزود: مدير در اين مسير بايستي به ارتقاء و بهبود كيفيت آموزشي و رشد آن، توسعه عدالت در نظام آموزشي، توجه به دورههاي آموزش عمومي، توجه به آموزش فني و حرفهاي و استفاده از فناوري ITو .. بيش از گذشته توجه نمايند.
معاون آموزش و پرورش نظري و مهارتي آموزش و پرورش گلستان نيز در اين جلسه، گفت: اهداف برگزاري اين همايش توجه دادن هرچه بيشتر مديران مدارس به علم روز و افزايش روحيه پژوهش دانش آموزان گلستاني است.
"حسين گرايلي" گفت: ضروري است مديران مدارس براي تحقق اهداف آموزش و پرورش در جامعه با برنامه وارد عمل شوند.
عضو هيئت علمي دانشگاه علم و صنعت ايران نيز در اين همايش با برگزاري كارگاه آموزشي، گفت: مدارس كشور ما به شيوه ۵۰سال قبل اداره ميشوند كه با اين شيوه نميتوان آموزش و پرورش را در هزاره سوم اداره كرد.
دكتر "علي اكبر جلالي" افزود: براي اين كه آموزش و پرورش كشور از علم روز بهرهمند شود و در سند چشم انداز ۲۰ساله توسعه كشور نيز اهداف آن ديده شده است، طبق برنامه توسعه حركت كرد.
او با بيان اين كه هزاره سوم عصر "خلاقيت، نوآوري و سرعت" است، گفت: هم اكنون تنها معلم به دانش آموز اطلاعات ميدهد، در حالي كه تبادل اطلاعات در كشورهاي پيشرفته دو طرفه انجام ميشود.
وي افزود: امروز بايد نگاه معلم از افزايش اطلاعات به سمت افزايش كارآفريني باشد.
دكتر جلالي، راهاندازي جشنواره خلاقيت و نوآوري، تقويت پژوهش در دانش- آموز، استفاده رايگان از اينترنت در مدارس، گسترش استفاده از "وب سايت" در آموزش و پرورش، توجه به آموزشهاي نوين وبهرهگيري از آنها و برنامهاي كار كردن را براي مديران و معلمان مدارس ضروري دانست.
اين استاد دانشگاه در ادامه همايش، مديران مدارس را با اينترنت و بهرهگيري از آن در جهت توسعه همه جانبه كشور آشنا كرد.
در اين همايش مديران مدارس متوسطه مناطق آموزشي گنبدكاووس، مينودشت، مراوهتپه، كلاله، گاليكش، آزادشهر و راميان حضور داشتند.
١٣:٤٥ ٢٢/٠٦/١٣٨٥