يك كارشناس فنآوري اطلاعات:
بايد از IT بهعنوان ابزار شناخت مشاغل جديد و بهبود وضعيت توليد خدمات استفاده كنيم
يك كارشناس فنآوري اطلاعات گفت: IT صنعت وارداتي است و شايد سرمايهگذاري كلاني مانند بخش نفت در كشور نداشته باشد؛ اما دنيا به سمت پيشرفت و صنعت وابسته به اطلاعات حركت ميكند كه اطلاعاتي را به ثروت اصلي يك كشور تبديل كرده است.
مهندس جواد ميرزازاده در گفتوگو با خبرنگار فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به اهميت اطلاعات در ساير صنايع اظهار داشت: درآمد اصلي كشور ما بر محور نفت ميچرخد و اگر از فنآوري اطلاعات در اين صنعت به خوبي استفاده نشود، اين وضعيت را نيز از دست خواهيم داد.
وي استفادهي بهينه از سرمايههاي ملي را نيازمند حضور اطلاعات دانست و افزود: نبود بانك اطلاعاتي دقيق و به طور مشخص در حوزهي مصرف، تصميمگيريها را تحت تاثير خود قرار داده و ابعاد استراتژيك يك كشور را با مشكلاتي مواجه ميكند.
ميرزا زاده گفت: بايد از IT به عنوان ابزار براي شناخت مشاغل جديد استفاده كرد و به بهبود وضعيت توليد خدمات و سازماندهي جامعه پرداخت.
اين كارشناس فنآوري اطلاعات، بوميسازي فنآوريهاي نو مانند IT را عاملي در جذب نيروي كار برشمرد و تصريح كرد: همزمان با بوميسازي صنعت انفورماتيك تعداد زيادي از قشر جوان و فارغ التحصيلان دانشگاهي صاحب كار ميشوند و نگاه به اين حوزه از جمعآوري اطلاعات تا طراحي سيستم ميتواند مانند نگاه به ساير صنايع باشد.
ميرزازاده با تاكيد بر حذف رابطهبازيها و به كارگيري درست از سرمايهگذاري در پروژهها خاطرنشان كرد: با آموزش درست آكادميك و بهكارگيري و سرمايهگذاري در پروژهها توسط بخش خصوصي به همراه حذف رانتهاي دولتي ميتوان رقابت مالي در بخش خصوصي ايجاد كرد؛ تا شايسته سالاري به مفهوم واقعي محقق شود.
به عقيده وي با نقش نظارتي دولت و اجراي پروژهها توسط بخش خصوصي IT ميتواند به عنوان اهرم اقتصادي و جزو صنايع پولساز در كشور محسوب شود.
١٢:١٢ ٢٦/٠٦/١٣٨٥