٠٩:١٥ ٠٩/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
رييس دفتر همكاري هاي علمي و بين المللي دانشگاه مازندران:
بسط همكاري‌هاي علمي با دانشگاه‌هاي حاشيه خزر از اولويت هاي ارتباطات بين المللي دانشگاه است

رييس دفتر همكاري‌هاي علمي و بين‌المللي دانشگاه مازندران اظهار داشت: اين دانشگاه در راستاي ارتقاي سطح آموزش عالي براي دانشجويان و اعضاي هيات علمي، ارتباطات علمي و پژوهشي خود را با دانشگاه هاي معتبر دنيا طبق سياست هاي اوليه اين دانشگاه گسترش مي‌دهد.
به گزارش خبرنگار «پژوهشي» خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دكتر سليماني اظهار داشت: اين دفتر تاكنون به برقراري ارتباط با دانشگاه هاي مختلف انگليسي موفق شده و پس از رايزني هاي لازم در ماه هاي آينده تفاهم‌نامه همكاري بين آنها و دانشگاه مازندران به امضا خواهد رسيد.
وي افزود: هم اكنون پيش نويس قرارداد با دانشگاه هاي پلي تكنيك (تمير) فنلاند تهيه شده است و در حال امضاي تفاهم‌نامه با دانشگاه گلاسكو اسكاتلند مي باشيم و همچنين مذاكرات اوليه با مسئولان دانشگاه ديكين استراليا و دورتمونت آلمان نيز انجام پذيرفته است.
دكتر سليماني گفت: تبادل دانشجو، پرسنل و اعضاي هيات علمي و اجراي برنامه هاي فرهنگي و بازديد محققان پروژه هاي تحقيقاتي و طرح هاي ياري رساني تحصيلي در دوره هاي كوتاه مدت براي دانشجويان كارشناسي ارشد و دكتري و برگزاري كارگاه هاي آموزشي از اهم تفاهم نامه‌هاي دانشگاه مازندران با ساير دانشگاه‌ها مي‌باشد.
وي با اشاره به ايجاد ساختار مدون و لازم بسط هر چه بيشتر فعاليت‌هاي دفتر همكاري هاي بين‌المللي اين دانشگاه گفت: پيش بيني هايي براي استقرار يك مركز واحد و مستقل به منظور مراجعه مستقيم دانشجويان و اساتيد خارجي صورت گرفته است كه در صورت تامين نيروي انساني مسلط به زبان هاي خارجي مي‌تواند كمك بسيار زيادي در راستاي انجام سريعتر امور آنها كند.
دكتر سليماني گفت: انجام و تدوين فرم ثبت نام كاتالوگ، آشنايي دانشجويان خارجي با دانشگاه مازندران و ارتباطات مستمر با دانشگاه هاي مختلف براي برقراري ارتباطات علمي و تحقيقاتي از مهمترين كارهاي انجام شده اين دفتر در ماه هاي اخير است.
وي افزود: بسط همكاري هاي علمي با دانشگاه‌هاي حاشيه درياي خزر را جزو اولويت‌هاي ارتباطات بين‌المللي قرار داده‌ايم و هم اكنون دانشگاه مازندران در اتحاديه دانشگاه هاي درياي خزر عضويت دارد و هر ساله با حضور در جلسات مختلف روند همكاري ها خود را توسعه مي بخشد.
دكتر سليماني در پايان با اشاره به بستر سازي براي حضور دانشجويان خارجي علاقه‌مند به رشته هاي خاص كه در ساير كشورها تدريس نمي شود، گفت: درس‌هايي همچون زبان و ادبيات فارسي، تاريخ و فرهنگ ايران، فرهنگ و تمدن اسلامي از جمله درس‌هايي است كه زمينه تحولات مهم علمي- فرهنگي را در كشور به وجود آورده است و با اين برنامه ريزي ضمن ارتقاء و تثبيت دانشگاه مازندران در ميان دانشگاه هاي معتبر جهان اعتبارات خوبي نيز به اين دانشگاه وارد مي شود.
گفتني است دانشگاه مازندران هم اكنون با دانشگاه هاي گوتيگن آلمان، تويوهاشي ژاپن، بنياد برنج فيليپين، آستاراخان آذربايجان و دانشگاه باكو قرارداد دارد و تبادلات مختلف علمي، آموزشي و پژوهشي در اين زمينه انجام شده است.

١٢:١٤ ٢٨/٠٦/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد