٠٩:١١ ٠٩/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
سطح مواد مغذي مهم در خون افرادي كه سالاد مي‌خورند بيشتر است

طبق يك مطالعه، سطح چند ماده مغذي مهم در خون افرادي كه مقدار زيادي سالاد و يا بطوركلي سبزيجات خام مي‌خورند، بيشتر است.
به گزارش سرويس بهداشتي رويترز، محققان دريافتند كه مصرف سبزيجات خام حتي يك وعده در روز، افراد را به كسب ميزان توصيه شده ويتامين‌هاي ‪B6‬ ,‪ A, E‬و فوليك اسيد نزديك‌تر مي‌كند.
همچنين با افزايش جذب سالاد و سبزيجات خام، سطح ويتامين‌هاي ‪ C‬و ‪،E‬ فوليك اسيد و چندين كاروتنوييد در خون بالا مي‌رود. كاروتنوييدها آنتي- اكسيدان‌هايي هستند كه به بسياري از سبزيجات و ميوه‌ها رنگ‌هاي زرد، نارنجي و قرمز مي‌دهند.
دكتر "ال. جوزف سو" از مركز علوم بهداشتي دانشگاه ايالتي لوييزيانا در "نيو اورلئان" گفت اين تحقيق بر اساس اطلاعات ناشي از يك نظرسنجي تحت عنوان "سلامت و تغذيه" بر روي ‪ ۱۷‬هزار و ‪ ۶۶۸‬بزرگسال آمريكايي بدست آمده است.
افراد شركت‌كننده در اين مطالعه رژيم غذايي خود را در ‪ ۲۴‬ساعت گذشته گزارش دادند و تحت آزمايش‌هايي پزشكي كه شامل اندازه‌گيري سطح مواد مغذي موجود در خون بود، قرار گرفتند.
در اين مطالعه مشاهده شد كه در مجموع در كساني كه هر روز سالاد و سبزيجات مصرف مي‌كنند، سطح مواد مغذي در خون و نيز احتمال تامين جذب ويتامين ‪ C‬در حد توصيه شده، دو تا سه برابر بيشتر است.
يك پروفسور همه‌گيرشناسي دانشگاه "كاليفرنيا" در "لس آنجلس" گفت لازم نيست مردم براي كمك به تامين چند ماده مغذي توصيه شده، زياد سالاد بخورند و مصرف يك وعده در روز نيز سطح مواد مغذي موجود در خون را بالا مي‌برد.
در اين مطالعه همچنين مشاهده شد كه سس سالاد با جذب بيشتر سطح مواد مغذي در خون ارتباط دارد و مي‌توان چنين نتيجه‌گيري كرد كه وجود روغن در بسياري از سس‌هاي سالاد به جذب برخي مواد مغذي كمك مي‌كند.
مشروح اين مطالعه در مجله "اتحاديه علم تغذيه آمريكا" (‪Association‬ ‪ (American Dietetic‬به چاپ رسيده است.

١٢:١٥ ٢٨/٠٦/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد