٠٨:٠٢ ٠٩/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
ابزار جراحی نوین با قابلیت کاربرد در جراحی های اندوسکوپیک و روباتیک طراحی شد

ابزار نوین kelamp با قابلیت استفاده در جراحی های اندوسکوپیک و روباتیک به منظور بستن برخی بافت های بدن حین اعمال جراحی برای نخستین بار در جهان توسط دو پژوهشگر ایرانی ساخته شد.
مهندس سیامک حاجی زاده - طراح و سازنده این ابزار در گفتگو با خبرنگار فناوری مهر با بیان این خبر افزود: بستن رگ یا برخی بافتهای بدن حین اعمال جراحی به خصوص با برش های کوچک موجب محدودیت های زیادی در جراحی می شود. با طراحی و ساخت این ابزار نوین جراحی با همکاری پرفسور مه منش بسیاری از مشکلات موجود در این زمینه به حداقل خواهد رسید.
وی افزود : جنس این ابزار تیتانیوم بوده و از فک و مچ هایی تشکیل شده و قادر است از یک سوراخ 5 میلی متری وارد بدن شده و فک های ابزار تا اندازه 50 میلیمتری باز شود.
این پژوهشگر خاطرنشان کرد: به این منظور به دلیل وجود مچ های دستگاه در قسمت انتهایی، جراح به راحتی می تواند در موقعیت مناسب در جراحی های مختلف به خصوص قلب و لاپراسکوپی قرار گرفته و از این ابزار حتی در قطرهای 5 میلی متری بافت بدن استفاده کند. همچنین در بین فک های این ابزار بالشتک های هوایی سیلیکونی ویژه ای وجود دارد که میزان آسیب های احتمالی به بافت های بدن را کاهش می دهد.
حاجی زاده گفت: قسمت انتهای این ابزار پس از قرارگرفتن در موقعیت بیرون آمده و پس از اتمام اعمال جراحی دوباره وارد بافت شده، فک ها و بالشتک های هوا را خارج می سازد.

١٤:٤٩ ٢٩/٠٦/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد