٠٨:١٠ ٠٩/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
استاندار مرکزي:
احداث شهرک‌هاي دانشگاهي، براي توسعه کشور ضروري است

«به دليل نبود يک مرکز تحقيقاتي و علمي در استان، شتاب لازم را در توسعه نداشته‌ايم كه بايد براي رسيدن به رشد مطلوب، با انجام کار کارشناسي و تحقيقاتي، شهرک جامع علمي، رفاهي و پژوهشي را تاسيس کرد.»
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه مرکزي، عبدالله سهرابي، استاندار استان مرکزي در نشست مشترک با اعضاي شوراي هماهنگي روساي دانشگاه‌ها، با بيان اين مطلب افزود: احداث شهرک‌هاي دانشگاهي، براي توسعه کشور ضروري است و دولت و وزارت علوم، اهتمام ويژه‌اي براي گسترش اين شهرک‌ها دارند.
وي با بيان اينکه در برخي مديريت‌هاي قبلي، امکان حفظ نخبگان در منطقه ميسر نشده‌است، گفت: نبود امکانات آموزشي و حمايت‌هاي مادي و معنوي از اساتيد و نخبگان استان و فراهم نبودن بسترهاي لازم فعاليت، باعث مهاجرت نخبگان از استان به نقاط ديگر شده‌است که بايد با بسترسازي و ايجاد تعامل در همه بخش‌ها، خصوصا بخش صنعت و دانشگاه و فراهم آوردن امکانات مناسب رفاهي و پژوهشي، زمينه بازگشت اين نخبگان به استان را فراهم آورد.
استاندار مرکزي با انتقاد از بي‌توجهي به نخبگان کشور درچند سال گذشته، گفت: اكنون با فضاي جديد ايجاد شده درکشور، تلاش مي‌کنيم با رايزني‌هاي صورت گرفته با معاون اول رييس جمهور، شعبه‌اي از بنياد نخبگان کشور به منظورحل بخشي از مشکلات اين قشر در استان ايجاد شود.
وي از انجام يک پرواز اختصاصي حامل نخبگان استان در هفته دفاع مقدس به مقصد مشهد مقدس خبرداد و گفت: ازمحل اعتبارات استاني درسال جاري، دو ميليارد ريال اعتبار براي اعزام پژوهشگران، مخترعان و مبتکران استان به مسابقات جهاني اختصاص يافته‌است.
سهرابي در بخش ديگري از اين نشست به موضوع انتخابات پيش رو در كشور اشاره كرد و افزود:دانشگاه‌ها هم در موضوع‌ انتخابات، همگام با مردم هستند و فعالانه در اين زمينه فعاليت مي‌کنند، ولي نبايد اجازه داد اين مسايل، فضاي صميمي و معنوي دانشگاه‌ها را به دليل پرداخت بيش ازحد به مسايل سياسي، آلوده كند.
وي افزود: علي‌رغم طبيعت دانشگاه‌ها براي شرکت درمسايل سياسي، خوشبختانه مديران دانشگاه‌ها افرادي علاقمند و غيرسياسي هستند که اين خصيصه از مزاياي مديران دانشگاه‌هاي استان مرکزي است.
او ادامه داد: بسيج دانشجويي، انجمن هاي اسلامي و ساير تشکل‌هاي دانشجويي فعال در دانشگاه، مي‌توانند به عنوان بازوهاي اجرايي مديران دانشگاه، نقش ارزنده‌اي را در توسعه فعاليت‌هاي دانشجويي ايفا کنند.
وي تاکيد کرد: پرداختن به ساير مسايل در مراکز آموزش عالي، نبايد رسالت آنها را در تربيت نيروهاي معنوي، خلاق، تحصيل‌کرده، تحليل‌گر و آگاه به مسايل روز ايران وجهان، کمرنگ كند.

٠٩:٤٩ ٣١/٠٦/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد