٠٧:٢٤ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
با معرفي برگزيدگان
پنجمين نمايشگاه آثار فرهنگي هنري دانشجويان دانشگاه آزاد به كار خود پايان داد

مراسم اختتاحيه پنجمين نمايشگاه آثار فرهنگي ــ هنري دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي با حضور رييس و معاون فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي در مجتمع وليعصر«عج» مركز برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «صنفي و آموزشي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر عبدالله جاسبي در اين مراسم در سخناني، اظهار كرد: دانشگاه آزاد اسلامي امروز به اقيانوسي تبدلي شده است كه مي‌توان از آن بهره‌ گرفت و گوهرهاي فراواني به دست آورد و اين بهره‌وري نياز به فراهم كردن امكانات در اين اقيانوس دارد.
وي ضمن اشاره به تعداد زياد دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامي، خاطر نشان كرد: بايد استعدادهاي نيروي جوان را شكوفا كنيم و در خدمت نظام اسلامي قرار دهيم.
دكتر جاسبي هنر را مهمترين ابزار براي جاودانه كردن استعدادها دانست و افزود: هيچ وسيله‌اي به اندازه هنر قدرت ماندگاري ندارد.
وي ضمن نكوداشت هنرمند بزرگ، مصطفي عقاد به تاثيرگذاري هنر فيلمسازي و شعر بيش از هر آثار مكتبوب ديگر اشاره و تاكيد كرد: هنر، جادو و معجزه‌ايست كه هيچ ابزاري نمي‌تواند جايگزين آن باشد و با توجه به آثار زياد اخلاقي در تاريخ اسلام، بيشترين اثرگذاري را در اين زمينه شعر به جا گذاشته است.
وي، آلوده شدن هنر به غرض را بعد منفي در اين زمينه بر شمرد.
رييس دانشگاه ازاد اسلامي به ميدان آوردن هنر را راهكاري براي شكوفا كردن استعدادها و بهره‌مند شدن از استعدادهاي اقيانوسي كه در اختيار دارد عنوان كرد.
در ادامه اين مراسم معاون فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي ــ دكتر مظاهري هنر را ابزاري لازم براي گسترش فرهنگ در دانشگاه دانست .
دكتر مظاهري گفت: دانشگاه ازاد اسلامي در سالهاي 80 تا 84 در بخش فرهنگ بسيارسرمايه‌گذاري كرده است و رياست دانشگاه نيز در زمينه تقويت مباني فرهنگي توجه ويژه‌اي داشته است.
وي تبيين فعاليت‌هاي فرهنگي را جزء لاينفعل شخصيت وجودي دانشگاه آزاد اسلامي دانست و ادامه داد: البته توسعه موازنه كمي و كيفي همزمان با آن در معاونت فرهنگي مدنظر است كه انجام پژوهشهاي فرهنگي، ‌تقويت مركز فعاليتهاي قرآن و عترت و ... از فعاليتهاي انجام شده در اين زمينه است.
وي خاطر نشان كرد: البته بايد توقعات را متناسب با ابزار لازم تنظيم كرد تا بتوانيم هدف معنويت را در مخاطبان ايجاد كنيم.
گفتني است، در اين نمايشگاه 1600 اثر ارائه شده بود كه از اين ميان 110 اثر از دانشجويان، 157 اثر از اساتيد و 84 اثر هنري از دانشكده هنر و معماري در معرض ديد تماشاگران قرار گرفت و در پايان نيز از 21 اثربرگزيده تقدير شد.

٠٩:٤٩ ٠٩/١٠/١٣٨٤
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد