٠٩:٢٢ ٠٩/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
مردم را با مزاياي شهر الكترونيكي آشنا كنيم
شهرهاي الكترونيكي در كشورهاي توسعه يافته هر روز بيشتر مي شوند

فرهنگ سازي براي توسعه تجارت در يك شهر الكترونيكي امري مقدم بر هر توسعه فيزيكي است.
دكتر علي اكبر جلالي ، استاد دانشگاه علم و صنعت و كارشناس فناوري طالاعات ، درگفت و گو با خبرنگار ايلنا، با بيان اين كه با توسعه جامعه اطلاعاتي كه ايران نيز يكي از كشورهاي عضو آن است ، شهرهاي الكترونيكي يكي پس از ديگري در حال گسترش هستند، اظهارداشت: در شهرهاي الكترونيكي شهروندان بايد با فناوري‌‏هاي نوين كامل آشنا بوده تا بتوانند به راحتي در يك شهر الكترونيكي زندگي كنند.
وي ، گفت: كسب و كار در شهرهاي الكترونيكي به صورت الكترونيك انجام مي‌‏شود كه اصطلاحا به آن تجارت الكترونيك مي‌‏گوييم.
دكتر جلالي، با بيان اين كه تجارت الكترونيك در شهرهاي الكترونيكي باعث مي‌‏شود تا كسبه اين شهر بتوانند مشتريان بيشتري داشته و از ارتباطات تجاري بين المللي بيشتري بهره‌‏مند شوند، يادآور شد: در يك شهر الكترونيك ارتباط تجاري با دولت، بنگاه‌‏ها و مردم به صورت آساني انجام مي‌‏شود و در نتيجه توسعه تجارت الكترونيك، مشاغل بيشتري در شهرهاي الكترونيك ايجاد و فرصت‌‏هاي بهتري به وجود مي‌‏آيد.
استاد دانشگاه علم و صنعت ، الزامات توسعه تجارت الكترونيك در يك شهر الكترونيكي را عبارت از زيرساخت مناسب، نيروي انساني و قوانين و مقررات مناسب دانست و خاطرنشان كرد: بايد قبل از طراحي يك شهر الكترونيكي به دقت به آن توجه شود.
وي ، افزود: بايد مردم را كاملا بامزاياي تجارت الكترونيكي در يك شهر الكترونيكي آشنا كرد.
دكتر جلالي ، گفت: در صورتي كه تجارت الكترونيك در شهرهاي الكترونيكي جايگاه خود را پيدا كند، محيط زندگي شهري براي زندگي، كار و تفريح مناسب شده و از آلودگي‌‏ها و مشكلات رواني حاصل از رفت و آمدهاي بي رويه در شهرها جلوگيري شود.
اين كارشناس فناوري اطلاعات ، تصريح كرد: در جهان، شهرهاي الكترونيكي و اينترنتي به خصوص در كشورهاي توسعه يافته هر روز بيشتر مي‌‏شود، در ايران نيز از سال 79 بحث شهرهاي الكترونيكي با پروژه شهر الكترونيك كيش آغاز و متعاقب آن وب سايت شهر الكترونيك شهر به آدرس WWW.MASHHAD.IR راه اندازي شد.
دكتر جلالي ، ادامه داد: پس از اين ، شهرهاي الكترونيك همدان، ايلام، شيراز و تهران مطرح شد كه شهر الكترونيك تهران به عنوان يك هدف در چهارچوب نظام توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات در شوراي‌‏عالي فناوري اطلاعات تصويب شده است و اميد مي‌‏رود اين پروژه در آينده نزديك آغاز به كار كند.

٠٩:٥٢ ٢١/٠٨/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد