عضو هيات علمي دانشگاه تهران:
رشته و گرايش حقوق اقتصادي بايد در دانشگاهها ايجاد شود
عضو هيات علمي دانشگاه تهران با تاكيد بر ايجاد رشتههاي و دروس جديد در حوزه حقوق اقتصادي در دانشگاهها، گفت: بايد رشتهها و دروسي كه بتواند راه ايران را براي پيوستن به WTO كوتاهتر كند در دانشكدهها ايجاد شود.
دكتر اخلاقي، در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران، اظهار كرد: از يك قرن پيش اموال جديدي وارد قلمرو تجارت شده است كه از آنها به عنوان اموال بورسي يا مالكيتهاي معنوي و فكري ياد ميشود و محور اكثر معاملات در دنيا بويژه كشورهاي در حال توسعه، نقل و انتقال سهام شركتها، اوراق مشاركت، بورس و مالكيتهاي معنوي مانند اختراعات، كپي رايت و ... است.
وي افزود: در اين راستا از سال گذشته رشته حقوق مالكيت فكري و معنوي در مقطع كارشناسي ارشد در دانشكده حقوق دانشگاه تهران داير شد و از سال آينده نيز رشته حقوق تجارت بينالملل در اين دانشكده داير ميشود.
دكتر اخلاقي با اشاره به اينكه ايران به عنوان عضو ناظر در سازمان تجارت جهاني قبول شده است، تصريح كرد: براي عضويت كامل در اين سازمان ناگزيريم كه قوانين را به روز و هماهنگ با ساز و كار سازمان تجارت جهاني كنيم.
وي ادامه داد كه عضويت ايران در اين سازمان از 3 تا 10 سال وقت ميخواهد بنابراين براي كوتاه كردن اين زمان بايد دروسي كه با ساختار، مقررات و موافقتنامه سازمان تجارت جهاني ارتباط نزديك دارد، در برنامههاي درسي گنجانده شود.
دكتر اخلاقي در پايان تاكيد كرد: بايد رشته و گرايش حقوق اقتصادي در دانشكده حقوق ايجاد شود، زيرا اين گرايش سالهاست كه در كشورهاي ديگر وجود دارد.
١١:٠٥ ١٤/١٠/١٣٨٤