١٤:٥٦ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
رييس دانشگاه علوم ‌پزشكي شهيدبهشتي:
نخستين «دانشگاه بين‌المللي علوم پزشكي» درجنوب كشورتاسيس مي‌شود

رييس دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي از تاسيس نخستين دانشگاه بين‌المللي در جنوب كشور خبر داد.
دكتر محمدرضا زالي، در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران، افزود: «فروش آموزش» از مباحثي است كه امروزه در ميان دانشگاه‌هاي علوم پزشكي رواج يافته است، به عبارت ديگر آموزش پزشكي به يك نوع تجارت در دنيا تبديل شده است، از سوي ديگر دانشگاه‌هاي علوم پزشكي توانمند مي‌توانند از طريق فروش مواد آموزشي خود با ساير كشورها از نظر اقتصادي ارتباط برقرار كنند.
وي با اشاره به شعبه بين‌المللي دانشگاه، گفت: دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي مي‌تواند تا 35 درصد ظرفيت جديد آموزشي در دانشگاه ايجاد كند كه تحقق آن مي‌تواند به ارايه خدمات آموزشي و پژوهشي به كشورهاي منطقه بي‌انجامد.
وي با بيان اينكه شعبه بين‌المللي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در يكي از جزاير جنوبي كشور داير مي‌شود گفت: شعبه بين‌المللي دانشگاه با پذيرش دانشجوي جديد و خارجي ظرفيتهاي مناسب آموزشي دانشگاه را به بالفعل تبديل مي‌كند.
وي در عين حال افزود: در صورتي كه دانشگاه‌هاي كشور در عرصه فروش آموزش و ارايه خدمات آموزشي به كشورهاي منطقه وارد نشوند، قطعا در اين رقابت منطقه‌اي سنگين عقب خواهيم ماند.
دكتر زالي با اشاره به مراحل تاسيس شعبه بين‌المللي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي تصريح كرد: موافقت اصولي تاسيس شعبه بين‌المللي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در هيات رييسه دانشگاه تصويب شده و در صورت تصويب در هيات امناي دانشگاه و موافقت وزارت بهداشت، اين دانشگاه در سال تحصيلي آينده با ظرفيت محدود نسبت به پذيرش دانشجو اقدام مي‌كند.
دكتر زالي با بيان اينكه كار كارشناسي براي احداث اين شعبه بين‌المللي در جزاير جنوبي كشور انجام شده است خاطرنشان كرد: از سوي ديگر برخي از دانشگاه‌هاي علوم پزشكي منطقه نيز براي اختصاص برخي از فضاهاي آموزشي دانشگاه خود به صورت اشتراكي با دانشگاه وارد مذاكره شده‌اند، بنابراين در احداث اين شعبه بين‌المللي دانشگاه، دو راه در پيش داريم يا ساختماني به صورت مجزا و مستقل براي اين شعبه احداث كنيم و يا آنكه شعبه بين‌المللي دانشگاه را به صورت مشترك با كشورهاي منطقه راه اندازي كنيم كه در حال حاضر در حال انجام كار كارشناسي در اين خصوص هستيم.
دكتر زالي در ادامه با اشاره به توانمنديهاي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، اظهار كرد: اين دانشگاه داراي هشت دانشكده، بيش از هشت هزار دانشجو، 45 دانشجوي خارجي، 1092 عضو هيات علمي كه 30 درصد آنها دانشيار و استادند، بيش از 14 هزار پرسنل و كارمند، 12 بيمارستان آموزشي و شش بيمارستان غيرآموزشي است وهمچنين بيش از چهار ميليون و 800 هزار نفر تحت پوشش ارايه خدمات بهداشتي و درماني دانشگاه قرار دارند.
وي با بيان اينكه دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي بيش از 15 مركز تحقيقاتي دارد، افزود: البته با احتساب مراكز تحقيقاتي در شرف راه‌اندازي اين تعداد به 20 مركز مي‌رسد.
رييس دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در ادامه با اشاره به توانمنديهاي تحقيقاتي دانشگاه، گفت: مراكز تحقيقاتي بيماريهاي ريوي، غدد درون ريز و بيماريهاي گوارش با مراكز علمي جهاني در ارتباط و همكاري مشترك هستند. همچنين مركز تحقيقات اورولوژيك دانشگاه نيز به شكل انحصاري به تحقيق در خصوص بيماريهاي كليوي و اورولوژي در كشور اقدام مي‌كند.
وي افزود: مركز تحقيقاتي گوارش و غدد درون ريز دانشگاه نيز قطب علمي در كشور محسوب مي‌شود.
دكتر زالي در خاتمه با اشاره به سياستهاي جديد دانشگاه درباره بخشهاي تحقيقاتي، به سياست تمركززدايي و استقلال مراكز تحقيقاتي دانشگاه اشاره كرد و گفت: ايجاد، توسعه و استقلال مراكز تحقيقاتي از راه‌هاي پيشرفت و پيشبرد اهداف پژوهشي در دانشگاه است.

١١:١٩ ١٤/١٠/١٣٨٤
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد