٠٥:٠٤ ٠٩/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
عضو هيات مديره انجمن مهندسين متالورژي ايران:
مركز تحقيقات متالورژي در كشور ايجاد شود

عضو هيات مديره انجمن مهندسين متالورژي ايران گفت: ايجاد مركز تحقيقات متالورژي در كشور مي‌تواند راهگشاي بسياري از مسايل موجود در اين زمينه در كشور است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ـ منطقه خراسان، دكتر دانشي در مراسم افتتاحيه دهمين كنگره مهندسين متالورژي ايران در سخناني با اشاره به لزوم راه اندازي مركز تحقيقات متالورژي در كشور اظهار داشت: بايد تمامي صاحب‌نظران در زمينه مهندسي متالورژي با تشكيل يك مركز تحقيقاتي نسبت به تلاش براي شناخت معادن معدني و ذخاير فلزي كشور تلاش ويژه‌اي انجام دهند.
دانشي با اشاره به انجام تحقيقات گسترده بر روي معادن ايران كه از دهه‌هاي قبل توسط محققان خارجي انجام شده است، خاطرنشان كرد: دنياي غرب در قرن بيستم براي گسترش فعاليت‌هاي متالورژي و مواد تلاش ويژه‌اي انجام داد چرا كه پايه ايجاد تكنولوژي‌هاي جديد و بسط و گسترش فن‌آوري‌ها مبتني بر زيرساخت‌هاي فلزي و استفاده از مواد و منابع طبيعي است.
عضو هيات مديره انجمن مهندسين متالورژي ايران تصريح كرد: ازميان 54 عنصر فلزي در طبيعت تنها بر روي چهار عنصر آهن، سرب، مس و روي مراحل احيا صورت مي‌گيرد و اين موضوع براي نخبگان و پژوهشگران و تلاشگران عرصه متالورژي جاي تامل دارد كه چرا براي احيا و استفاده از ساير منابع فلزي اقدامي صورت نمي‌گيرد.
دانشي خاطر نشان كرد: اميدواريم در يازدهمين كنگره مهندسين متالورژي ايران كه سال آينده برگزار خواهد شد بتوانيم اعلام كنيم از ميان 54 عنصر موجود به توانايي احياي تعدادي بيش از چهار فلز كنوني دست يابيم و مراحل احيا در كشور را به درستي انجام دهيم.
عضو هيات مديره انجمن مهندسين متالورژي ايران با اشاره به اينكه ايران در قرن بيستم به عنوان استخراج كننده و احياگر مواد فلزي مورد نياز خود مي توانست نيازهاي داخلي را پاسخ گويد افزود: اين در حالي است كه متاسفانه در حال حاضر رو به استخراج و استفاده از منابع معدني براي صادرات آورده‌ايم و به بحث احيا و فرآيندهاي موجود در مهندسي متالورژي توجهي نمي‌شود.
وي با بيان اينكه اين روند به ضرر علم و اقتصاد كشور است افزود: اين موضوع باعث عدم رشد يافتگي و كاهش سرعت پيشرفت مهندسي متالورژي مي‌شود و از لحاظ اقتصادي نيز ضررهاي زيادي به كشور وارد مي‌آورد.
شايان ذكر است اين همايش با حضور بيش از 700 پژوهشگر مهندسي متالورژي كشور به مدت دو روز در پرديس دانشگاه فردوسي در حال برگزاري است.

١١:٢٢ ٢٤/٠٨/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد