نشست "رسالت حوزه های علوم اسلامی و جنبش نرم افزاری" برگزار شد
نشست علمی "رسالت حوزه های علوم اسلامی و جنبش نرم افزاری" با حضور دانشجویان دانشکده علوم حدیث قم برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام علیرضا پیروزمند استاد حوزه و دانشگاه در این نشست که روز پنج شنبه در قم برگزار شد ، با اشاره به ضرورت جنبش نرم افزاری افزود : جنبش نرم افزاری و تولید علم اصطلاح جدیدی است که پس از فرمایشات رهبری مورد توجه نخبگان قرار گرفته و مخاطبان آن نیز فرهیختگان حوزه و دانشگاه هستند .
وی ادامه داد : جامعه شیعی تاریخی پر رنج و در عین حال رو به جلو داشته است که مایه مباهات و قوت قلب بوده است ، اما در برهه ای از زمان تضعیف شده است که نیاز به بررسی دارد. اگر بخواهیم به جامعه مهدوی و دولت فراگیر جهانی برسیم باید بتوانیم جامعه شیعی را که به شکل یک حکومت قدرت گرفته است جهانی کنیم و برای این منظور لازم است تاثیرات جنبش نرم افزاری را در این امر بررسی کنیم .
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به گسترده نرم افزاری ها خاطر نشان کرد : نرم افزاری های علوم شامل سه رشته نرم افزاری های علمی ، نرم افزاری های اجرایی و نرم افزاری های دینی می شود که این بخش تنها از منابع دینی سر چشمه می گیرد وبه وسیله آن تکالیف شرعی از منابع دینی اتخاذ می شود .
وی با اشاره به موانع جنبش نرم افزاری،عدم تخصیص منابع مالی کافی به عرصه تولید، بها ندادن به مبتکران و پژوهشگران،عدم زمینه جرات برای طرح مسائل جدید، کمبود افراد خلاق و زمان مفید برای پژوهش، دشواری تولید علم و لزوم تحمل ابهام در آن، تجاری شدن مقوله تولید علم، رابطه مرید و مرادی بین شاگرد و استاد، روزمرگی در برنامه ریزی و مدیریت جریان علم را از جمله این موانع عنوان کرد.
پیروزمند ادامه داد : برای این که بتوانیم راهکارها را بررسی کنیم ابتدا باید یک الگو طراحی کنیم و به وسیله آن راهکارها را پیش بینی و ارائه کنیم.
١٥:٤٩ ٢٧/٠٨/١٣٨٥