٠٢:٠٣ ٠٩/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
تجارت الكترونيك يكي از مولفه هاي شهر الكترونيك است
قوانين حوزه تجارت الكترونيكي شفاف نيست

توسعه تجارت الكترونيك و شهر الكترونيك به صورت موازي و مجزا بايد با برنامه‌‏ريزي‌‏هاي مستقل در كشور ايجاد شود.
دكترناصر مزيني، استاد دانشگاه در گفت وگو با خبرنگار ايلنا ، با بيان اين كه تلاش‌‏هايي از سوي دستگاه‌‏هاي اجرايي در زمينه توسعه تجارت الكترونيك صورت گرفته است ، اظهار داشت: به دلايل اجرايي اين حركت به كندي صورت مي‌‏گيرد.
وي ،‌‏ با بيان اين كه شوراي عالي فناوري اطلاعات به تشكيل كارگروه‌‏هاي چون تجارت الكترونيك، شهر الكترونيك و دولت الكترونيك اقدام كرده است، خاطرنشان كرد: بهترين محفل‌‏ها براي توسعه تجارت الكترونيك دركشور ايجاد شده است ، اما خروجي‌‏هاي آن ملموس نيست.
دكتر مزيني، با بيان اين كه در بحث تجارت الكترونيك در ابتداي راه هستيم ، يادآور شد: چندين سال ازكشورهايي در مقياس خودمان عقب‌‏تر هستيم.
وي ، افزود: بايد تلاش و اهتمام خود را به كار گيريم تا همه سيستم‌‏هاي مرتبط با تجارت الكترونيك شفاف شود.
اين استاد دانشگاه ، با تاكيد بر اين كه قوانين در حوزه تجارت الكترونيك دركشور ما كم است و يا شفاف نيست، گفت: مصوباتي در مجلس در اين خصوص وجود دارد، اما اجراي آن روشن نيست تا به دستگاه‌‏ها ابلاغ شود.
وي ، با بيان اين كه سيستم‌‏هاي حقوقي در فضاي الكترونيك بسيار تاثيرگذار است، افزود: بايد فضا به خوبي آماده شود تا افراد در فضاي الكترونيك بتوانند بدون مشكل و دغدغه اقدام به فعاليت كنند.
دكتر مزيني، گفت: درتجارت الكترونيك شناخت و فرهنگ عمومي لازم است و ارتقاي سيستم بانكي بايد به صورت فرهنگ‌‏سازي و اطلاع رساني افراد جامعه انجام گيرد.
اين استاد دانشگاه، با بيان اين كه تجارت الكترونيك يك كپي ازمولفه‌‏هاي شهر الكترونيك است، افزود: اين دو مقوله بايد به صورت موازي و مجزا از هم جايگاه خود را در كشور پيدا كنند و در هر دو زمينه برنامه‌‏ريزي‌‏هاي مستقلي دركشور شكل گيرد.

١١:٢١ ٣٠/٠٨/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد